تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 113 اولاول ... 195965666768697071727379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بعضی از مودم ها رو باید با مرور گر (ست ) کرد که این کار رو با استفاده از راهنمای مودم با انجام بدی.به این صورت که یه IP رو وارد میکنی و بعد بقیه مراحل نصب.اگه به این روش عمل کنی دیگه موقع بالا اومدن ویندوز اتوماتیک به اینترنت وصل میشی.
    اما بعضی از ممودم ها رو باید با نصب درایورشون نصب کنی.در این حالت باید کانکشن بسازی و یوزر و پسورد وارد کنی

شما دقیق تر بگو چه erorr میده؟چکارا کردی که به نتیجه نرسیدی؟اصلا اون ایکن شبکه تغییری میکنه یا نه؟
    این از عکساش:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اصلا وصل نمیشه نمیدونم چشه تازه خریدم لپ تاپمو و تا حالا با لپ تاپم وصل نشدم
    خواهشا راهنمایی کنید...

2. این کاربر از baranlmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

سلام
    مسیر زیر روبرو ببین وصل میشه یا نه.
    توی اولین تصویری که گذاشتی سمت چپ نگاه کن.بعد مسیر زیر رو برو:
    change adaptor setting>lockal area connection>right click>disable >right click>enable
    روی ایکن راست کلیک میکنی و disable رو انتخاب میکنی.دوباره راست کلیک و enable.
    خبرش رو بده
    وقتی توی تصویر اولی علامت تعجب از بین رفت اون وقت وصل هستی.یا علامت ضربدر که بین home و internet از بین بره یعنی وصل شدی
    Last edited by m.prodigy; 26-12-2011 at 10:30.

4. این کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    مسیر زیر روبرو ببین وصل میشه یا نه.
    توی اولین تصویری که گذاشتی سمت چپ نگاه کن.بعد مسیر زیر رو برو:
    change adaptor setting>lockal area connection>right click>disable >right click>enable
    روی ایکن راست کلیک میکنی و disable رو انتخاب میکنی.دوباره راست کلیک و enable.
    خبرش رو بده
    وقتی توی تصویر اولی علامت تعجب از بین رفت اون وقت وصل هستی.یا علامت ضربدر که بین home و internet از بین بره یعنی وصل شدی
    سلام
    نه باز همونجوره علامته سر جاشه
    چجور میتونم بفهمم وایرلسم یا مودمم از چه مارکیه و چه نسخه ای تا درایورشو باز نصب کنم در حالی که من همشونو نصب کردم
    سیستمم یک هفته نیست خریدم همش هنگ میکنه نمیدونم چش شده میخوام قید ویندوز اصلی خودشو بزنم....

6. این کاربر از baranlmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

یه سوال!!مگه مودم خارجی نداری؟
    اتصال به اینترنت از طریق این لپ تاپ از طریق کارت شبکه است نه مودم داخلیش!یعنی باید مودم خارجی بگیری بعد از طریق کارت شبکه لپ تاپ وصل شی(اینو واسه این گفتم که فرمودی :از کجا بفهمم مودمم چیه!)
    و اگر داری و مشکل حل نمیشه ببرش همون جایی که ازش سرویس ADSL می گیری.چون ممکنه با وارد کردنه 2 تا IP از شرکت به راحتی مشکلت حل شه

8. این کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یه سوال!!مگه مودم خارجی نداری؟
    اتصال به اینترنت از طریق این لپ تاپ از طریق کارت شبکه است نه مودم داخلیش!یعنی باید مودم خارجی بگیری بعد از طریق کارت شبکه لپ تاپ وصل شی(اینو واسه این گفتم که فرمودی :از کجا بفهمم مودمم چیه!)
    و اگر داری و مشکل حل نمیشه ببرش همون جایی که ازش سرویس ADSL می گیری.چون ممکنه با وارد کردنه 2 تا IP از شرکت به راحتی مشکلت حل شه
    چرا مودم خارجی دارم
    مرسی اره دیگه باید ببرنش پیش اونا فک کنم

10. این کاربر از baranlmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

چرا مودم خارجی دارم
    مرسی اره دیگه باید ببرنش پیش اونا فک کنم

شما باید مودم تون رو کانفیگ کنید(ببرید شرکت خدمات ADSL تون بهتره)
    چون برای وصل شدن به شبکه وایرلس مودم یوزر و پسوردی غیر از کانکشن ADSL تون احتیاج دارید.

12. 2 کاربر از mahdi_911turbo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ایا Dell XPS L502 مدل مولتی تاچ و 3 بعدی داره

در خبرها خوندم
    این لپ تاپ از دربی آلومینیومی و یونیزه شده بهره میبرد که اثر انگشت روی آن باقی نمي ماند. این لپ تاپ همچنین دارای ویژگی هايي چون، تجهیز به پردازنده ، رم شش گیگابایتی از نوع DDRIII و هارددیسکی با ظرفیت حافظه 640 گیگابایت است.این لپ تاپ قدرتمند همچنین به اسپیکرهای JBL که بسیار قدرتمند هستند مجهز است. نمایشگر براق این دستگاه با رزولوشن 768 × 1366 پیکسل، تصاویری بسیار با کیفیت را ارائه میدهد، حتی در زاویه 45 درجه افقی نسبت به خط عمود هم رنگها بسیار روشن و با کیفیت هستند. هرچند که این نوت بوک نمایشگر و یا فرستنده 3D ندارد، اما این لپ تاپ به کمک کارت گرافیکی قدرتمند، نرم افزار Nvidia's 3DTV Play و پورت HDMI توانایی اتصال به تلويزیونهای 3D و پخش سه بعدی روی آنها را نیز دارد.

این نوت بوک همچنین به یک کارت خوان 9 کاره، پورتهای هدفون، میکروفن، یک پورت eSATA که با USB مشترک است مجهز است. در قسمت پشت دستگاه نیز میتوانیم شاهد پورتهای HDMI, Ethernet, Mini Display، شیارKensington Lock و پورت USB 3.0 (پورت USB نسخه 3) باشیم و در سمت چپ نیز یک پورت USB دیگر نیز وجود دارد. تجهیز به وب کم 2 مگاپیکسلی از سایر ویژگی هاي این نوت بوک است. کارت گرافیک این لپ تاپ هم Nvidia GeForce GT435M است. این کارت گرافیک بسیار قدرتمند است. باید گفت که اگر به دنبال یک لپ تاپ همه کاره با قیمت مناسب می گردید که برای انجام کارهای سنگین گرافیکی، پردازشی و بازیهای گرافیکی مناسب باشد Dell XPS جدید گزینه مناسبی برای شما است به طور کلی عملکرد قدرتمند، تجهیز به صفحه نمایش لمسی Multi Touch، مجهز به پورت USB نسخه 3، تجهیز به نخستین وب کم Skype HD در نوت بوک ها و... از نکات مثبت و وزن نسبتا سنگین (البته به دلیل بدنه آلومینیومی) از نقاط ضعف این لپ تاپ است.این لپ تاپ 2.78 کیلوگرمی در رنگ های مشکی و نقره اي و با قیمت یک میلیون و 570 تا یک میلیون و 600 هزار تومان به بازار عرضه شده است.
    ایا این مدل لپتاپ در ایران هست اگه ممکنه مدل و قیمت بگین
    ممنون

در آغاز فعالیت karya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ایا Dell XPS L502 مدل مولتی تاچ و 3 بعدی داره

در خبرها خوندم
    این لپ تاپ از دربی آلومینیومی و یونیزه شده بهره میبرد که اثر انگشت روی آن باقی نمي ماند. این لپ تاپ همچنین دارای ویژگی هايي چون، تجهیز به پردازنده ، رم شش گیگابایتی از نوع DDRIII و هارددیسکی با ظرفیت حافظه 640 گیگابایت است.این لپ تاپ قدرتمند همچنین به اسپیکرهای JBL که بسیار قدرتمند هستند مجهز است. نمایشگر براق این دستگاه با رزولوشن 768 × 1366 پیکسل، تصاویری بسیار با کیفیت را ارائه میدهد، حتی در زاویه 45 درجه افقی نسبت به خط عمود هم رنگها بسیار روشن و با کیفیت هستند. هرچند که این نوت بوک نمایشگر و یا فرستنده 3D ندارد، اما این لپ تاپ به کمک کارت گرافیکی قدرتمند، نرم افزار Nvidia's 3DTV Play و پورت HDMI توانایی اتصال به تلويزیونهای 3D و پخش سه بعدی روی آنها را نیز دارد.

این نوت بوک همچنین به یک کارت خوان 9 کاره، پورتهای هدفون، میکروفن، یک پورت eSATA که با USB مشترک است مجهز است. در قسمت پشت دستگاه نیز میتوانیم شاهد پورتهای HDMI, Ethernet, Mini Display، شیارKensington Lock و پورت USB 3.0 (پورت USB نسخه 3) باشیم و در سمت چپ نیز یک پورت USB دیگر نیز وجود دارد. تجهیز به وب کم 2 مگاپیکسلی از سایر ویژگی هاي این نوت بوک است. کارت گرافیک این لپ تاپ هم Nvidia GeForce GT435M است. این کارت گرافیک بسیار قدرتمند است. باید گفت که اگر به دنبال یک لپ تاپ همه کاره با قیمت مناسب می گردید که برای انجام کارهای سنگین گرافیکی، پردازشی و بازیهای گرافیکی مناسب باشد Dell XPS جدید گزینه مناسبی برای شما است به طور کلی عملکرد قدرتمند، تجهیز به صفحه نمایش لمسی Multi Touch، مجهز به پورت USB نسخه 3، تجهیز به نخستین وب کم Skype HD در نوت بوک ها و... از نکات مثبت و وزن نسبتا سنگین (البته به دلیل بدنه آلومینیومی) از نقاط ضعف این لپ تاپ است.این لپ تاپ 2.78 کیلوگرمی در رنگ های مشکی و نقره اي و با قیمت یک میلیون و 570 تا یک میلیون و 600 هزار تومان به بازار عرضه شده است.
    ایا این مدل لپتاپ در ایران هست اگه ممکنه مدل و قیمت بگین
    ممنون
    گرفتی ما رو عزیزم؟
    خب همین لپتاپیه که همه داریم اینجا راجع بهش اینهمه حرف میزنیمه دیگه !

قیمت لپتاپ هم با توجه به نوسانات اخیر نرخ دلار هر روز که خوبه , جدیدا روزی 2 بار هم عوض میشه !
    برای گرفتن قیمتش یه سرچ کوچیک تو گوگل انجام بدی به نتیحه میرسی...
    در ضمن گارانتی زیگورات هم تا جایی که میدونستم از بقیه گرونتره , اما تقریبا هم قیمت همین خبریه که نقل قول کردی.
    برای گرفتن سایر اطلاعات به صورت دقیقتر و منظم به سایت زیر یه سر بزن کمکت میکنه !

موفق باشی , یا علی

15. این کاربر از karya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    نه باز همونجوره علامته سر جاشه
    چجور میتونم بفهمم وایرلسم یا مودمم از چه مارکیه و چه نسخه ای تا درایورشو باز نصب کنم در حالی که من همشونو نصب کردم
    سیستمم یک هفته نیست خریدم همش هنگ میکنه نمیدونم چش شده میخوام قید ویندوز اصلی خودشو بزنم....
    سلام دوست عزیز.

مودم که نصبه , فکر میکنم مودم رو شناخته چون نگفته مودم رو وصل کن حتی تو یکی از پیغام ها میگفت Restart کن مودم رو.
    مشکل از همون پسوورد شماست. فکر میکنم اون یوزرنیم و پسوردی که موقع کانفیگ مودم انتخاب کردی رو اشتباه وارد کردی, البته اگه user و pass ای برای مودمت گذاشته باشی.
    اگه خودت مودم رو کانفیگ کردی , یعنی IP و باقی تنظیماتش رو انجام دادی پس میدونی کجا براش رمز تعیین کرده بودی , اگه میتونی رمزش و تغییر بده , البته من خودم همون شرکت برام کانفیگ کرد , نمیتونم ریزتر از این راهنمایی کنم , اگر که مثل من شمام براتون شرکت ADSL کانفیگ کرده ببرین همونجا , فکر میکنم تنظیماتش و ریست میکنن.

در نهایت منم یکم با استفاده از کابل شبکه برای استفاده از اینترنت مشکل داشتم یکم , اگه در توانتون هست از وایرلس استفاده کنی خیلی راحتتره.

ایشالله مشکلتون حل یشه.

17. این کاربر از karya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

گرفتی ما رو عزیزم؟
    خب همین لپتاپیه که همه داریم اینجا راجع بهش اینهمه حرف میزنیمه دیگه !

قیمت لپتاپ هم با توجه به نوسانات اخیر نرخ دلار هر روز که خوبه , جدیدا روزی 2 بار هم عوض میشه !
    برای گرفتن قیمتش یه سرچ کوچیک تو گوگل انجام بدی به نتیحه میرسی...
    در ضمن گارانتی زیگورات هم تا جایی که میدونستم از بقیه گرونتره , اما تقریبا هم قیمت همین خبریه که نقل قول کردی.
    برای گرفتن سایر اطلاعات به صورت دقیقتر و منظم به سایت زیر یه سر بزن کمکت میکنه !

موفق باشی , یا علی
    با توجه به اینکه گزینه ویرایش پست رو نتونستم پیدا کنم تو یه پست جدا لینک و قرار میدم.

19. این کاربر از karya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •