تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 111 اولاول ... 195965666768697071727379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

من فکر کردم میگه you & your brother
    پس در کل آخر این شماره دستم میاد که چی شده
    راستی گفتی قفل، البته در اصل مُهر درست تره، اون 6 7 تا مهر که در نسخه یک حرف ازشون بود واسه چی بودن؟
    اگه اشتباه نکنم همین یوریل بود که مهر ششم رو شکست و وار دوباره زنده شد
    یه جورایی آره!
    مهر!خوب اره مهر یا قفل یا طلسم!البته اونی که یوریل میشکنه هفتمی بود و اخری!با شکسته شدنه اون 7 تا مهر 4سوار کار اخرالزمان به زمین میان که وار قبل شکسته شدنه مهر هفتم به زمین اومده بود و ....

واقعا بینهایت متاسفم که نسخه Xbox اختلاف های زیادی داره با نسخه pc.
    خب باشه چند هفته زودتر بزنین گیم رو ولی نه دیگه این همه اختلاف.
    چه اختلافاتی؟حالا کدوم بهتره؟

منم بالاخره کرنوبیل(یا یه همچین چیزی)رو تموم کردم!من کلا با مراحلی که از اون یارو اتیشیا داشت مشکل داشتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرحله 99 همون موجودیه که تو زمین 4یا 5 بار بهت حمله میکنه!البته این جا یه خوبی داشت که تنها بود.سگ جون بود ولی کشتنش اونقدر هم که میگی سخت نبود!راستش با تعریفایی که کردی موقع شروع مرحله 99 ضربان قلبم رو 200 بود
    البته کرنوبیل رو به کمک داس خوشگلم رفتم!کلا با یه ضربه هم خونم پر میشد هم قدرت!خیلی حال داد.فقط موند مرحله 101 که باید دث گریپ رو بگیرم ببینم یارو کیه؟

2. 2 کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم بالاخره کرنوبیل(یا یه همچین چیزی)رو تموم کردم!من کلا با مراحلی که از اون یارو اتیشیا داشت مشکل داشتم.Gregar مرحله 99 همون موجودیه که تو زمین 4یا 5 بار بهت حمله میکنه!البته این جا یه خوبی داشت که تنها بود.سگ جون بود ولی کشتنش اونقدر هم که میگی سخت نبود!راستش با تعریفایی که کردی موقع شروع مرحله 99 ضربان قلبم رو 200 بود
    البته کرنوبیل رو به کمک داس خوشگلم رفتم!کلا با یه ضربه هم خونم پر میشد هم قدرت!خیلی حال داد.فقط موند مرحله 101 که باید دث گریپ رو بگیرم ببینم یارو کیه؟
    اسمش کروشوبل هست یا Crucuble اوکی؟

من دیدم که نسخه XBOX نقشه هاش فرق داره یعنی شکل نقشه هاش بعدشم آیتم سلاح دوم رو کنار تفنگ نشون میده بعدشم نقشه کوچیک گوشه گیم گرافیکش و طراحیش با PC فرق میکنه بعدشم توی منطقه Tri Stone یک پورتال به نام sprent Hole داره کی pc نداره وچندین تا دهگه.

شما تو دور دوم از75 بالاتر رفتین دهگه؟
    چون تو دور اول من از 75 بالاتر نمیشد برم درضمن اون مستر رو من اوایل شهریور رفتمش با سیو اولم رفتم نشونشم اینه که آخرش میگه وقت چاییه و یک چعبه رو قایم میکنه وقتی بردیش میارتش که عمرا نمیگم چی توشه برین بازی کنین.
    ولی واقعا برای طراحان بازی نمیدونم چی بگم بگم متاسفم واقعا متاسفم.مگر اینکه تو آپدیت هایی که برای PC میزارن خلاف این قضیه ثابت بشه.

4. 2 کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سام و علیک دوستان
    آقا من یه جا گیر کردم .. تو سرزمین مرده ها در مرحله ی لرد دوم ، اونجا که میگه باید بری 3 تا روح رو بگیری بیاری .. دقیقا همونجا که اون لرده هست 3 تا دره که هیچ کذوم باز نمیشه .. جایی هم نمیبینم که برم .. تو همون روح اول موندم نمیدونم جا باید بگیرمش
    رو نقشه هم دایره طلایی همون جایی که من هستم رو نشون میده .. اگه باگ باشه بیچاره شدم رفت

6. این کاربر از afceaglee2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

اسمش کروشوبل هست یا Crucuble اوکی؟

من دیدم که نسخه XBOX نقشه هاش فرق داره یعنی شکل نقشه هاش بعدشم آیتم سلاح دوم رو کنار تفنگ نشون میده بعدشم نقشه کوچیک گوشه گیم گرافیکش و طراحیش با PC فرق میکنه بعدشم توی منطقه Tri Stone یک پورتال به نام sprent Hole داره کی pc نداره وچندین تا دهگه.

شما تو دور دوم از75 بالاتر رفتین دهگه؟
    چون تو دور اول من از 75 بالاتر نمیشد برم درضمن اون مستر رو من اوایل شهریور رفتمش با سیو اولم رفتم نشونشم اینه که آخرش میگه وقت چاییه و یک چعبه رو قایم میکنه وقتی بردیش میارتش که عمرا نمیگم چی توشه برین بازی کنین.
    ولی واقعا برای طراحان بازی نمیدونم چی بگم بگم متاسفم واقعا متاسفم.مگر اینکه تو آپدیت هایی که برای PC میزارن خلاف این قضیه ثابت بشه.
    حالا هر چی!!!
    اون موارد اول تو پی سی نیست ولی اون پرتال تو پی سی هست!!!
    نه دور اول که بازی میکردم تهش 75 شد!بالاترش رو باز نکرده بود!
    مگه من گفتم نرفتی؟!؟!؟
    اونجا دث گریپ میخاد که برم بگیرمش بعد برگردم!

سام و علیک دوستان
    آقا من یه جا گیر کردم .. تو سرزمین مرده ها در مرحله ی لرد دوم ، اونجا که میگه باید بری 3 تا روح رو بگیری بیاری .. دقیقا همونجا که اون لرده هست 3 تا دره که هیچ کذوم باز نمیشه .. جایی هم نمیبینم که برم .. تو همون روح اول موندم نمیدونم جا باید بگیرمش
    رو نقشه هم دایره طلایی همون جایی که من هستم رو نشون میده .. اگه باگ باشه بیچاره شدم رفت
    ماله من که اونجا مشکلی نداشت!

8. این کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دستم به شلوارتون این سیو ها ی بنده س اگه یکی اون در و فقط رد کنه و سیو کنه و فایل ها رو دوباره برگردونه لطف بزرگی کرده

10. این کاربر از afceaglee2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

سلام دوست عزیز. در مورد 3 تا روح باید بگم حتما باید یه دری باز شه اگه نه باگ داده! باید کرک جدید بریزی و بازی رو از اول بری! شوخی کردم! شرمنده من سیو ندارم و گرنه میذاشتم...

12. این کاربر از IOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

سام من یه جا گیر کردم نمی دونم چشه من یه کاری باید میکردم نکردم یا این کرکی کفتیش خرابه !!!!

همون اولایه بازی که میگه باید اتش کوه ها رو برگردونی من تویه یه قلعه هست که فکنم یه دریچه هم هست که اونو باید باز کنم گیر کردم هر جا رم میگردم جلوتر چیزی نیست برم!!!

the couldron
    اسم قلعه فکنم همینه !
    فقط نگین مشکل کرک این آپدیت و این کوفتاست که گریه میکنم چون نداگسترم و شبانه ندارم بخوام دنلود گیگ بزنم !!!!
    عکسم هر کاری میکنم نمی گیره !!!

14. این کاربر از iilliya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

دستم به شلوارتون این سیو ها ی بنده س اگه یکی اون در و فقط رد کنه و سیو کنه و فایل ها رو دوباره برگردونه لطف بزرگی کرده
    مگه با کپی کردن سیوها کار میکنه؟؟؟اگه راهی داره بگو ما که هر کاری کردیم نشد!

16. این کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

علی جان پس اون آیتمی که می گید وولگوریم میفروشه لول 40 میاد فقط توی PC هست! واسه همون من ندارمش

یه سوال تا حالا توی نایتمیر کسی تموم کرده؟ می خوام بدونم در پایان بازم نیو گیم پلاس میده؟ اگه میده دیگه زیاد ور نرم توی این دور اول و همه یافتنی ها رو بذارم واسه پلاس

18. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI&SOAP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بابا کمک پدرم دراومد ای خدایا
    اون 3 تا لرد پدر سوخته رو تسلیم کردم حالا که باید برگردم پیش شاه گیر کردم ، فست تراول هم که نداره لامصب اعصابمو خورد کرده ، مشکلم اینه که راه خروج رو از منطقه ی اخرین لرد پیدا نمی کنم(همونی که با یه عنکبوت بزرگ بهت حمله میکنه)

20. این کاربر از ALI&SOAP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •