نمیدونم چه جوری یه کنکوری تجربی ریاضی فیزیک بالا بزنه من خودم امسال کنکور دادم ریاضی رو 13
.gif)
و فیزیم رو 4
.gif)
زدم حالا امسال می خوام اینا رو حداقل 50 بزنم چی کار کنم ؟کلاس هم رفتم اصلا برام فایده نداره یعنی اصلا حوصله ی کلاس رفتن رو ندارم حالا یه راهی جلو پام بزارین
.gif)
.gif)
واسه فیزیک من پارسال این موقع رفتم کلاس.... تاثیر خیلی خوبی تو راه افتادنم داشت...درسا رو تو کلاس یاد میگرفتم تو خونه مرور می کردم و از رو گاج تست میزدم... 2 فصل اول پیش رو تو شهریور زدم... درسای دیگه هم نمی خوندم فقط یکم ریاضی..من سال قبلش فیزیک رو 14 زده بودم... فیزیک منو بشدت به درس علاقه مند کرد.... وقتی رو غلطک افتادم حتی از استادم هم جلو میزدم تو درسا و خیلی پیشرفت کردم
البته اونی که می خواستم رو نزدم و 52 شد تو کنکور... اما خب شما میگی به 52 هم راضی هستی ولی سعی کن از الان واسه خودت سقف تعیین نکنی تو همه ی درسا رو برای 100 بخون اما انتظار 100 نداشته باش...
این دبیر خوب تو چندید شهر ایران میره و میاد هزینش هم زیاد نیست... (تهران-گرگان-بوشهر-اصفهان)
اینم سایشته
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیخواستم تبلیغ کنم اما ...
البته نکته اصلی باز هم تلاش فردیه و ایشون تو یه مرحله کوچیک خیلی به من کمک کردن.... اما متاستفانه به مرور زمان بخاطر سر سری گرفتن بچه ها جو کلاس اون حالت روزای اولش رو از دست داد....