تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 69 از 461 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    منم بر اساس تجربه ای که دارم و اینکه 4 سال کانونی بوده ام میگم بهترین آموزشگاه کانون هست.یرنامش که فوق العاده هست.سوالاتش استاندارد هست.کارنامه اولیه( درصد هاتون) تا ساعت 1:30 همون روز رو سایته .حداکثر تا 3-4 هم کارنامه نهایی آماده هست.این خودش یه مزیت بزرگی هست

2. 2 کاربر از fmps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mahla jan;esilovexp عزیز واقعا ممنون که وقت گذاشتی و این قد خوب نوشتی .من قبلا هم این پستت رو خونده بودم ولی خوب جوا ب نداده بودم!به هر حال ممنون .من تا الان فصل 1 زیست دوم رو خوندم (آخه می خواستم ببینم کلا چجوره سخته آسونه) به نظرم خوب بود و قابل فهم .خوب من اگه همشو همین جوری بفهمم که اصلا معلم نمی گیرم کلاسم نمی رم!!!!!!!!البته فکر می کنم چون فصل 1 بود و زیست دوم لابد راحت بوده.مشکل اصلی زیست فرار بودنشه .باید روزی 100 بار مرور بشه تا تو ذهن بمونه .بدیش اینه!!!!!!:دی .من یه تصمیم دیگه هم گرفتم و اون اینه که زمینم بخونم.خوب فک کنم زیاد سخت نباشه .البته من فعلا می خوام زمین دوم و سوم رو بخونم اگه دیدم وقت هست زمین پیش رو هم می خونم(واسه خوب شدن رتبه به درد می خوره ضمن اینکه واسه دارو هم به درد می خوره:دی)خوب من به دارو و پزشکی علاقه دارم .و موقع انتخاب رشته باید درمورد این که کودومو انتخاب کنم تصمیم بگیرم.زمینو با خیلی سبز بخونم مشکلی ندارم دیگه ؟درسته؟1 سوال دیگه این که به نظر شما من اول زیست بخونم بعد زمین یا هم زمان؟[/URL
    راستی من دیپلم ریاضی دارم خوب واسه زیستم فقط درصد کنکورمه و نمره کتبی ندارم که تاثیر بدن .به نظر شما برم دیپلم تجربی بگیرم یا نه کلا بخونم واسه کنکورو درصد خوب بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خواهش می کنم عزیز
    ببین زمانی که یک پست را میخونی به خصوص یک پستی که دقیقا به سوال شما پاسخ میدهد با یک تشکر متوجه این می شویم که طرف پست را خوانده و برایش استفاده داشته است.

من هم امسالی هستش که میخوام زمین را بخونم ولی با توجه به بررسی هایی که انجام دادم چند نکته را برایت میگم خودت ببین چه جوری میتونی ازش استفاده کنی:
    ::اول اینکه: سعی کن این نوع نگاه که زمین را در کنار زیست می بینی را نداشته باش و کاملا یک حساب خاص و ویژه از برای زیست داشته باش چرا که مهم ترین و سرنوشت سازترین درس کنکور تجربی زیست می باشد علی الخصوص از برای شما که شدیدا طالب رتبه های خوب می باشی. همین را بدان که تک تک تست های زیست می تواند ارزشی برابر درصد 100 در هریک از دروس عمومی را برایت داشته باشد (البته شاید کمی اغراق باشد ولی چندان هم دور از واقعیت نیست)
    ::دوم اینکه: همانطوری که خودت اشاره کردی و اکثر دوستان تجربی هم خوب میدانند زمین را بیشتر از برای داروسازی میخوانند ولی بنده به شخصه زمین هم از برای افزایش رتبه و کمی تنوع مطالعاتی ام میخوانم و تصور این را هم دارم که درس ساده ای باید باشد و یک جورایی از اینکه میخوام در مورد زمین مطالعه کنم هم برایم جالب و هیجان انگیز هستش.
    ::سوم اینکه: در چند پست (اینجا یا جایی دیگه) میخوندم که بر خلاف سایر دروس تخصصی از برای زمین همانند دین و زندگی بهترین منبع خود کتاب درسی هستش.
    چهارم اینکه: از بعضی از دوستان هم شنیدم و خوندم که بهترین استاد زمین هم دکتر چلاجور هستش
    ::پنجم اینکه: یکی از دوستان هم بهترین کتاب هم کتاب زمین شناسی خیلی سبز! (نه آنکه کم حجم و مقوی است) را معرفی کرده است ولی خودم تا به حال همچین کتابی را در جایی ندیدم.
    ::ششم اینکه: انتخاب فعلی خودم هم از برای زمین فعلا کتاب زمین شناسی جامع مهروماه هستش که فکر کنم برای من یکی کافی باشد.
    ::هفتم اینکه: برای زمین به قدر و اندازه خودش برای مطالعه وقت بزار. من که قصد ندارم هفته ای بیش از 2 یا 3 ساعت به زمین اختصاص بدهم. ولی همین 2 یا 3 ساعت را میخواهم که جزء بهترین زمان های مطالعه ام باشد که بالاترین کیفیت یادگیری را دارم.
    ::هشتم اینکه: شما که میخوای رتبه ی خوب بیاری چندان تفاوتی برایت نخواهد کرد که با دیپلم تجربی کنکور شرکت کنی یا دیپلم ریاضی, چرا که در هر دو حالت بازهم باید زیست و سایر دروس بالا بزنی. بنا بر آنجه که سازمان سنجش اعلام کرده است معدل فقط به شکل تاثیر مثبت می باشد و از این رو بدون توضیح اضافی کمی که خودت فکر کنی می بینی که اگر با همین دیپلم ریاضی ای که داری کنکور تجربی شرکت کنی و درصدهای عالی کسب کنی بهتر برایت خواهد بود. (فقط اگر میدونی میتونی با گرفتن دیپلم تجربی معدلت 20 میشود میتونی بری دیپلم تجربی هم بگیری)
    ::نهم اینکه: سعی کن که هر جوری هست از همین الان نگاه کلی و آن ذهنیت کلان از تمام پروسه مطالعاتی زیست را در ذهن خودت ببینی حتی اگر از برایش مجبور باشی که یک هفته درس نخونی و دربارش فکر کنی. یعنی به سطح اطمینانی از خودت برسی که بدانی با این عملکردی که از خودت خواهی داشت به فلان جایگاهی که آرزویش را داری ان شاء الله برسی.
    ::دهم اینکه: این نکته را هم دقیقا از همین لحظه ای که این پست را خوندی در ذهنت مرور کن تا کاملا در درک معنا و مفهومش به آن مسلط شوی: هر روز صبح که از خواب بیداری میشی اگر خوابت میاد یا نمیاد یا اگر غذا خوردی یا نخوردی اگر مهمان دارین یا ندارین اگر کتاب هست یا نیست اگر کسی خونه هست یا نیست اگر حوصله داری یا نداری اگر اومدی پست دادی یا ندادی اگر نگران چیزی هستی یا نیستی اگر شادی یا ناراحتی اگر هوشیار یا خوابی یا اگر مرده ای یا زنده ای اگر اگر اگر ......... در هر حالت «باز هم باید بشینی امروز زیست را بخونی» و هییییچ چیزی نباید مانع نوبت مطالعه زیست امروزت شود.

4. 3 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه eshkene's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من یه کتاب تپل می خوام که ریاضی و فیزیکمو بترکونم؟(واسه تجربی ها)تو ریاضی درصد فیزیکم:25 و درصد ریاضیم:23 بود
    ریاضی کتاب مهرو ماه اول کار کن بعدش ریاضی عمومی خوشخوان کار کن
    واسه فیزیک اطلاعی ندارم

---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------

نمیدونم چه جوری یه کنکوری تجربی ریاضی فیزیک بالا بزنه من خودم امسال کنکور دادم ریاضی رو 13و فیزیم رو 4 زدم حالا امسال می خوام اینا رو حداقل 50 بزنم چی کار کنم ؟کلاس هم رفتم اصلا برام فایده نداره یعنی اصلا حوصله ی کلاس رفتن رو ندارم حالا یه راهی جلو پام بزارین

واسه ریاضی سعی کن از کتاب آسون شروع کنی مثل کانون
    بعدش مهر و ماه بزن
    تا 50 میرسی اگه میخای تا70 برسی کتاب خیلی سبز
    اگه می خای تا 90 بزنی ریاضی عمومی خوشخوان دو جلده
    گرم به 100 فک می کنی باید یه کتاب دیفم کار کنی

6. 4 کاربر از eshkene بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

نمیدونم چه جوری یه کنکوری تجربی ریاضی فیزیک بالا بزنه من خودم امسال کنکور دادم ریاضی رو 13و فیزیم رو 4 زدم حالا امسال می خوام اینا رو حداقل 50 بزنم چی کار کنم ؟کلاس هم رفتم اصلا برام فایده نداره یعنی اصلا حوصله ی کلاس رفتن رو ندارم حالا یه راهی جلو پام بزارین
    واسه فیزیک من پارسال این موقع رفتم کلاس.... تاثیر خیلی خوبی تو راه افتادنم داشت...درسا رو تو کلاس یاد میگرفتم تو خونه مرور می کردم و از رو گاج تست میزدم... 2 فصل اول پیش رو تو شهریور زدم... درسای دیگه هم نمی خوندم فقط یکم ریاضی..من سال قبلش فیزیک رو 14 زده بودم... فیزیک منو بشدت به درس علاقه مند کرد.... وقتی رو غلطک افتادم حتی از استادم هم جلو میزدم تو درسا و خیلی پیشرفت کردم
    البته اونی که می خواستم رو نزدم و 52 شد تو کنکور... اما خب شما میگی به 52 هم راضی هستی ولی سعی کن از الان واسه خودت سقف تعیین نکنی تو همه ی درسا رو برای 100 بخون اما انتظار 100 نداشته باش...
    این دبیر خوب تو چندید شهر ایران میره و میاد هزینش هم زیاد نیست... (تهران-گرگان-بوشهر-اصفهان)
    اینم سایشته
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نمیخواستم تبلیغ کنم اما ...
    البته نکته اصلی باز هم تلاش فردیه و ایشون تو یه مرحله کوچیک خیلی به من کمک کردن.... اما متاستفانه به مرور زمان بخاطر سر سری گرفتن بچه ها جو کلاس اون حالت روزای اولش رو از دست داد....

8. این کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ------------

پيش فرض

بچه ها مگه کتابا عوض نشده؟پس چرا همون کتاب قبلیا رو پیشنهاد می کنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستی نظرتون راجع به ریاضی کوله پشتی چیه؟1 سوال دیگه برا دارو دولتی نهایتا چه رتبه ای می گیرن؟(دختر) .......پزشکی چطور؟.ممنون می شم بگین

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

بچه ها دو تا سوال دارم ، ممنون میشم جواب بدید :

1 . معلم های بازنشسته بهتر هستن یا معلم های عادی که هنوز بازنشسته نشدن ؟ از چه نظر ؟

2 . مدرسه ای که یک روز 2 ساعت بیشتر کلاس داره و کلاس هاش تا ساعت 2 هست ، خوب هست ؟ کم نیست ؟

مرسی ...

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

اصل اول و آخر موفقیت هر شخص در «اعتماد به نفس» خلاصه می شود.
    Last edited by esilovexp; 17-08-2011 at 14:13.

داره خودمونی میشه pooya2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همین حوالی

پيش فرض

سلام
    یه سوال فوری
    بچه ها به نظرتون هندسه پایه رو با هندسه2 شروع کنم بهتره یا هندسه1؟ اگه برنامه خاصی میدونید اونم واسه هندسه بفرمایید
    فعلا گسسته و جبر و میخونم ولی میخوام تا 2-3روز دیگه اونم کمکم شروع کنم
    ممنون از جواباتون البته پیشاپیش
    ضمنا samba و eshkene ی عزیز ممنون میشم اگه نظر شما رو هم در این مورد بدونم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

فک کنم منظورتون پست بود!

اصلا موافق نیستم... بهترین آزمون آزمایشی ( هم برای یه پشت کنکوری هم یه دانش آموز پیش ) کانونه ! برنامه ریزی فوق العاده ای داره ، برنامه اش توی تابستون یه کم سنگین هست اما برای کسی که هدفش درس خوندن و قبولی در کنکوره ، بسیار هم مناسبه!
    مسلما برای کسی که در روز به زحمت مطالعه اش به 2 ساعت میرسه ، برنامه کانون سنگینه!

من خودم از تابستون قبل سال سوم عضو کانون بودم و تونستم تو این مدت وضع درسیمو از این رو به اون رو کنم ( اولین ترازم 6900 بود)

این که کانون دروس رو چند بار مرور میکنه یه نقطه قوته نه نقطه ضعف!!!!

به نظر شما سوالات آزمون از چه نظر غیراستاندارده؟! خیلی آسونه یا خیلی سخته؟

هم تو پست و هم تو تاپیک های قبلی پرسیدن من جواب دادم.
    ببین برنامه ریزی همه ازمون ها تقریبا یکی هستش.ولی کانون اسم داره.
    من از این نظر میگم ازمونهاش استاندارد نیست که:
    1-در هر ازمون در هر درسش 3 سوال نگاه به گذشته داره(باعث میشه طرف حفظ کنه) و در بعضی از دروس چند تمرین مشابه کتاب درسی داره.
    2-میتونی با خوندن کتابهاش ترازت رو به طور کاذب افزایش بدی.(40% سوالاتش تکراری یا مشاب اونها هست)
    3-سوالات زیادیش از کنکور سال گذشته هست.
    4-فقط میخواد فروش داشته باشه (همش توصیه پشتیبانهاش این هست که کتاب تابستان تو تابستون کتاب ابی تو طول سال تحصیلی /کتاب نوروز تو عید کتاب زرد تو دوران جمع بندی بخرخرید که سولاش مثل ازمون هست).
    5-اغلب افرادی که به کانون میرن حتی افراد درس خون پس از اومدن پشیمون میشن چون که روحیه شون گرفته میشه چرا؟چون طرف مثلا فیزیکش خوب هست حالا میاد سر جلسه درصدش میاد پایین بعد میگه منم تو کتکور پایین میزنم.یک نفر اومد پیش من گفت من یه مبحث مال ازمون رو تست های سراسری و ازادش رو 92% زدم رفتم سر ازمون همون مبحث رو 65% زدم خب این تو روحیه فرد تاثیر داره.
    6-هر دو هفته ازمون داره که وقت داوطلب خیلی گرفته میشه.در حالی که سایر ازمونها 3 هفته یکبار هستند.
    7-سطح علمی پشتیبان هاش خیلی خیلی پایین هست.
    8-ببین من نمیگم سوالاتش سخت هست ...
    من میگم امیان از نکاتی در سوالاتشون استفاده میکنن که جالب هست و لی اصلا مفید نیست یعنی قابلیت کنکوری بودن نداره.(این رو مدرسان بزرگ کنکور هم میگن)

موفق باشید

---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------

بچه ها دو تا سوال دارم ، ممنون میشم جواب بدید :

1 . معلم های بازنشسته بهتر هستن یا معلم های عادی که هنوز بازنشسته نشدن ؟ از چه نظر ؟

2 . مدرسه ای که یک روز 2 ساعت بیشتر کلاس داره و کلاس هاش تا ساعت 2 هست ، خوب هست ؟ کم نیست ؟

مرسی ...
    سلام
    وا3 کنکور یا خود مدرسه؟

این بستهخ به سطح علمیشون دارد.
    بهتر عامل موفقیت خوندن خود طرف هست نه کلاس اضافه.
    Last edited by alavi71; 17-08-2011 at 11:03.

14. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه XFIGHT3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

عزیزان دل برادر اینترنت و سریال رو چیکار کنیم که مانع درس خوندن نشن ؟ ( یعنی به کلی حذف نکنیم از برنامه )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •