دندون را فکر نکنم ولی هوشبری را 100% قبولی اگر همین درصدا را زده باشی
دندون را فکر نکنم ولی هوشبری را 100% قبولی اگر همین درصدا را زده باشی
تراز دندون رو که گغتم.
برای هوشبری در انتخاب دوم پارسال ۶۹۲۸ بود و سال ۸۸ شده بود ۷۱۳۴.پرستاری بندرعباس هم حدود ۵۵۰۰.
رتبه سراسریت حدودا چند میشه؟
ینی واقعا شک داری؟اصلا نمیدونم منی که این همه ضعف دارم تو زیست و اصلا بلد نیستم... حتی اگه قبول بشم برم؟؟؟؟؟ آزاد با شهریه بالا... یا مهندسی دولتی که کاملا مجانیه و توش سررشته دارم...؟!؟!؟!؟!؟!؟!
جالبه!
خب چی باعث میشه به ادامه ی تحصیل توی رشته های تجربی فک کنی؟
شما رشته خودتو تو سراسری بچسبی موفق تری
راستی تا یادم نرفته بگم انتخاب پرستاریتون احتمالا حذف میشه چون ازاد پرستاری فقط زن میگیره نه مرد!
---------- Post added at 03:01 AM ---------- Previous post was at 03:01 AM ----------
راستی امسال این ازمایشگاه تهران ترازش چه حدودایی میشه برای انتخاب اول؟
کلاس پزشکی.......... یه بنده ی خدایی هم پزشکی می خواد بره...
![]()
سراسری که ریاضی دادم... فکر کنم حدود 4 هزار بشم.. شهر هم بوشهر....
اگه بخوام برم بوشهر دانشگاه احتمال زیاد مکانیک یا معماری....
شیراز هم که معماری نمیارم... it میزنم...
تهران هم هر رشته مهندسی خوبی رو که محروم باشه و بشه آورد رو میزنم...
فقط بچه ها یه سوال... کسی درباره رشته راه آهن اطلاعاتی داره؟؟نمیدونم بزنم یا نه... راه آهن بوشهر فکر کنم تا چند سال دیگه راه بیفته... پارسال 2 نفر سهمیه محروم داشت دانشگاه علم و صنعت...با رتبم فکر کنم بتونم بیارمش...
بچه ها درباره دانشگاه بابل و بابلسر هم اگه اطلاعاتی دارید بگید...معماری و it رو با چه رتبه ای میگیره از منطقه 2؟ میتونم بیارم؟؟؟بومی اونجا نیستما........ یکی از دوستام می خواد بره پزشکی اونجا...
منم گفتم برم...
![]()
سلام بچه ها.
3 واحد پروژه رشته مکانیک چیه؟مثل پایان نامس؟تحقیقه یعنی؟یا عملیه؟ دفاع و از این حرفا هم داره؟جزو واحدای سال آخره؟کلا یه توضیح میدین؟
![]()
معمولا هر سال به خاطر سیستم دانشگاه آزاد (که وسط سال که هیچ کس دقیقا نمیدونه چه کارست) بچه ها به ترازای پارسالش نگاه میکنن و سعی میکنن تراز پایین تر هارو انتخاب کنن که قبولیشون قطعی تر باشه سر همین ماجرا معمولا یه سال در میون ترازا بالا پایین میشه. سالی که تراز یه رشته شهر 6800 هست بچه ها ازش فرار میکنن میاد رو 6600 در عوض سالی که یه رشته شهر 6200 هست بچه ها بهش هجوم میارن میشه 6500. ولی در مجموع هیچ تضمینی نیست که چی بشه ولی احتمال بالارفتن تراز این رشته شهر که شما فرمودین بیشتره
درود
کاملا درسته ولی این دانشگاه فرق می کنه این دانشگاه بینالمللی هست و ترمی 6 میلیون پول می خواد
هجوم کمتر از دانشگاه های دیگست
گر چه یکی از بچه ها می گفت که بچه بفهمند که اینقدر پولش فرار می کنند بجای هجوم
خیلی ها نمی دونند که هزینش چقدره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)