از برنامه format factory استفاده کنین
از برنامه format factory استفاده کنین
سپاس
حتما دانلود میکنم
برنامه ts2mpg تست کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستگاه پخش کننده هم دی وی دی و هم وی سی دی رو پخش میکنه نمیخوام به دی وی دی تبدیل کنم میخوام به پسوند وی سی دی تبدیل کنم برای همین باید از فرمت mpg استفاده کنم ؟ وی سی دی ها مگه همه پسوند mpg رو اجرا نمیکنند ؟
در مورد پسوند flv که بیشتر استفاده میشه نظرتون چیه ؟ چرا بیشتر از این پسوند استفاده میکنند ؟
ممنون
فرمت FLV برای ویدیوهای اینترنتی بیشتر استفاده میشه ، مثل سایت youtube یا aparat یا ...
اول با یک نرم افزار مثل Xilisoft Video Converter Ultimate به فرمت MPG یا AVI تبدیل کنید و سپس با نرم افزار Nero گزینه VCD را انتخاب کنید و فایل ها را اضافه کنید ، خود نرم افزار اگه تبدیل دیگه ای لازم باشه انجام میده
با سلام: نرم افزاری می خواستم برای تبدیل مثلا avi به mkv با حفظ کیفیت و حجم کم مثل فایل های که در سایت های دانلود فیلم قرار میدن.
کاش میشد یک نظر سنجی گذاشته یشه بفهمیم چه برنامه ای بیشترین رای رو میاره.... اینجوری میتونستیم بهترین برنامه رو انتخاب کنیم برای کانورت.
سلام دوستان
یه مدتی هست دنبال این نرم افزار می گردم ولی پیداش نمیکنم!
یه نرم افزار می خوام که از فایل های ts پشتیبانی کنه و بتونه این فایل ها رو به dvd یا خود ts تبدیل کنه اما
اما نرم افزاری میخوام که بشه فایل ها رو ویرایش کرد و بعد تبدیل
بتونه چند تیکه از فیلم رو حذف کنه
مثل افتر افکت و پریمیر
ImTOO HD Video Converter
Emicsoft HD Vieo Converter
نرم افزارهای خیلی خوبی هستند ولی خوب امکان تیکه تیکه کردن فیلم رو ندارن
با تشکر
سلام
دوستان یه مبدل میخوام که واقعا سریع باشه برای تبدیل فایل های mkv به دیگر فرمت های hd
من کارم گیره باید چند تا فایل چند گیگی رو تغییر فرمت بدم اونم با کیفیت hd
با xilisoft convertor 6 اومدم این کارو کنم حدودا 10 ساعت طول میکشید حتی بیشتر
خواهشا اگه چنین کانورتوری هست که سنگین ترین فایل هاهم توی زمان کمی تغییر فرمت بده بهم بگید
واقعا ممنون
دوستان یک برنامه با سرعت بالا معرفی کنید تا MKV رو به AVI تبدیل کنید
بیشتر برنامه ها خیلی کند هستند ساعتها طول میکشه
متشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)