اینجا کسی هست که دندون آبادان رفته باشه یا از دوستانشون امسال دندون آبادان در اومده باشه ؟ دوست داشتم رتبه هاشونو بدونم ... هرکی یه چیزی میگه ... یکی میگه باید زیر ۵۰۰۰ منطقه ۲ باشه یکی میگه ۹۰۰۰ منطقه ۲ هم قبول شده امسال ...
اینجا کسی هست که دندون آبادان رفته باشه یا از دوستانشون امسال دندون آبادان در اومده باشه ؟ دوست داشتم رتبه هاشونو بدونم ... هرکی یه چیزی میگه ... یکی میگه باید زیر ۵۰۰۰ منطقه ۲ باشه یکی میگه ۹۰۰۰ منطقه ۲ هم قبول شده امسال ...
سلام
دوستان
سهمیه شاهد چقد میتونه تاثیر داشته باشه اگر کسی رتبش 10 هزار کشوری بشه رتبش حدودا چند میشه .
کسی رو سراغ دارید که تغییرات رتبش چطور بوده . مثلا رتبش چند بوده و با سهمیه چند شده .
میدونم نمیشه دقیق گفت.
سلام
من میخوام بعد از 6-7 سال از کنکور خودم دوباره کنکور بدم و مد نظرم فقط دندونپزشکی هست
من کنکور زمان خودم خیلی کم درس خوندم و رتبه ام شد 4500 منطقه 1 ریاضی واسه دندونپزشکی دانشگاه آزاد تهران روزی چند ساعت باید درس بخونم؟
کسی از دندونپزشکی های دانشگاههایی که تو کیش تاسیس شده خبر داره؟
درود به همه دوستان عزیز
دوستان عزیز آیا تحصیل در دانشگاه های بین الملل مثل دانشگاه آزاد برای فرزندان جانباز آزاده و شهید رایگانه؟
سلام چرا اینجا این همه خلوت شده هیچکس جواب سوالارو نمیده؟
میشه با 13000 منطقه 3 زیرگروه 3 داروسازی جایی مثل یزد یا جاهای دیگه قبول شد؟
با 19000 منطقه 3 زیرگروه 1 چی میشه قبول شد؟
بین الملل برای بچه های شاهد مفتی نیست
امکان ارسال پیغام خصوصی نبود.میشه خواهش کنم عمومی مطرح کنید همه به فیض نائل شن؟ (هدف همون چیزیه که فرمودین!)
سلام..
شما شوخی تون گرفته؟!!!!!
بین الملل هم اینقدر بدبخت نشده همچین رتبه هایی برداره...
حداکثر برای واحد تبریز امسال 10000 کشوری بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چه دارو چه دندان چه پزشکی![]()
سلام دوست من
چون بین الممل ها هزینه زیادی دارند .به نوعی خاص هستند ....
و تقاضای چندانی ندارد. حتی از رتبه های که دوستمون هم گفت باز رتبه های نجومی هم قبولی دانرد بین المملل ها ....
بله ولی برای قبل سال 90 اینجوری بود..
من خودم دانشجوی بین المللم!!!
تقاضا اینقدر زیاده که مجبور شدن ظرفیت ها رو ببرن بالا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)