تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 160 اولاول ... 195965666768697071727379119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1597

نام تاپيک: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    بهترین چسب یا ادامس مو الان چی هست؟
    یه چیزی میخوام که فقط یه مقدار جلوی موها رو با حالت نگهداره چون حالت موهام الان خوبه و کاملا لخت هست و فقط میخوام جلوش یه کم حالت داشته باشه
    یه چیزی که مثل بعضی چسب موها سفید نشه یا مورو کاملا خشک و مثل چوب نکنه و احتیاج نباشه هرروز شسته بشه
    بعد از هزارجور واکس و ژل استفاده کردم ولی الان روغن کنجد میزم به موهام که واقعا عالیه هم مو رو چرب و خوش حالت میکنه و هم براق و مرطوب نگه میداره که از هرنوع ژل و واکس و روغن تا حالا مصرف کردم خیلی خیلی بهتره
    فقط همونطور که گفتم یه چسب میخوام که جلوی موهای سر رو باهاش حالت بدم وقتی بیرون میرم
    بهترین مارکهای چسب مو که قیمتشون هم مناسب باشه الان چی پیدا میشه توی بازار؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

دوستان اتو مو خوب هست یا نه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    میشه یه نرم کننده ای چیزی معرفی کنید که موهارو چرب و بدحالت نکنه.
    موهای من صافه و شوره هم کمی دارم. 36 ساعت بعد از شستشو، کم کم شروع میکنه به چرب شدن. اگه بعد از شامپو از نرم کننده استفاده کنم فورا موها بعد از خشک شدن، خیلی نرم و کم پشت به نظر میاد و حس چرب بودن داره برای همین از نرم کننده استفاده نمیکنم ولی بدون نرم کننده موها به هم گره میخوره و به سختی میشه شونه کرد.
    از نرم کننده ها لطیفه و گلرنگ و نیوا رو امتحان کردم. از بین ماسک مو هم فولیکا و کریستال رو امتحان کردم. ولی راضی کننده نبود. (لطیفه و فولیکا بهتر از بقیه بودن) سرم موی کریستال هم گرفتم ولی اونم بلا استفاده موند.
    به نظر خودم موی معمولی دارم نه چرب. حالا میشه شما راهنمایی کنید چیکار کنم که بعد از شتشو با شامپو، هم بشه راحت موها رو شونه زد و هم اینکه موها چرب به نظر نرسه.
    شامپو هم سیر کریستال استفاده میکنم.
    ممنون
    Last edited by wildfire; 03-04-2013 at 19:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوستان

من تافت و ژل و چسب مو رو امتحان کردم میدونم چیه

در مورد کرم مو و سرم مو میشه یه توضیح بدین؟

اینا هم حالت چسبندگی رو ایجاد میکنن؟
    چه فرقی با هم دارن؟
    و چه مدلیشون خوبه

درباره ماسک مو هم بی زحمت یه توضیح بدید/

کلا میخوام بدونم اینا مو ها رو چکار میکنن
    Last edited by new2012user; 04-04-2013 at 12:31.

داره خودمونی میشه hardwaree's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان من 18 سالم
    راستش یه چند تا سوال داشتم خواستم ازتون بپرسم
    من وقتی با دست خیس تو سرم می کشم حدود یکی دوتا تار مو میاد رو دستم و کلا اگر بخواد حساب کنی روزی 5-10 تا بیشتر نمیاد
    شونه هم که میزنم یکی دوتا کنده میشه
    می خوام ببینم این ریزش عادیه یا نه؟
    رو بالشتمم یک دونه نمیریزه
    راستی ما تو خونوادمون چه از طرف مادر چه پدر کچل نداریم و پدربزرگ مادریم که 70 سالش هنوز موهاش خیلی پرپرشت و دایی هام و عموهام هم موهاشون پرپشت پس فکر نکنم ارثی باشه به نظر خودم زیاد فکر موهامم یعنی صبح که از خواب پا میشم فقط به فکر موهامم به نظرتون حالا ریزش من عادیه یا نه؟
    راستی تو حمومم حدود بیست تا تارمو ریزش دارم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. بچه ها موهای من خیلی زود چرب میشه... تار موهامم خیلی نازکه....

یه شامپو خوب معرفی میکنین که هم واسه چربی باشه و هم برای تقویت ریشه و پیاز مو و ضد ریزش؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان اتو مو خوب هست یا نه ؟
    در حالت کلی خیر!

اما اگر مجبور به استفاده هستید از درجه کم و قبل از اون موها کمی مرطوب باشه....

میتونید از اسپری های قبل از اتو هم استفاده کنید که در فروشگاه های لوازم آرایشی بهداشتی میفروشن.

همچنین داو یه شامپو داره برای قبل از اتو کردن....تاثیرش رو نمیدونم در چه حد هست..ادعا میکنه که از ضرر گرمای اتو کم میکنه.

سلام
    میشه یه نرم کننده ای چیزی معرفی کنید که موهارو چرب و بدحالت نکنه.
    موهای من صافه و شوره هم کمی دارم. 36 ساعت بعد از شستشو، کم کم شروع میکنه به چرب شدن. اگه بعد از شامپو از نرم کننده استفاده کنم فورا موها بعد از خشک شدن، خیلی نرم و کم پشت به نظر میاد و حس چرب بودن داره برای همین از نرم کننده استفاده نمیکنم ولی بدون نرم کننده موها به هم گره میخوره و به سختی میشه شونه کرد.
    از نرم کننده ها لطیفه و گلرنگ و نیوا رو امتحان کردم. از بین ماسک مو هم فولیکا و کریستال رو امتحان کردم. ولی راضی کننده نبود. (لطیفه و فولیکا بهتر از بقیه بودن) سرم موی کریستال هم گرفتم ولی اونم بلا استفاده موند.
    به نظر خودم موی معمولی دارم نه چرب. حالا میشه شما راهنمایی کنید چیکار کنم که بعد از شتشو با شامپو، هم بشه راحت موها رو شونه زد و هم اینکه موها چرب به نظر نرسه.
    شامپو هم سیر کریستال استفاده میکنم.
    ممنون
    اگر از نرم کننده استفاده نکنید هم موهاتون بعد از یک روز چرب و نرم و نازک به نظر میاد؟

سلام دوستان

من تافت و ژل و چسب مو رو امتحان کردم میدونم چیه

در مورد کرم مو و سرم مو میشه یه توضیح بدین؟

اینا هم حالت چسبندگی رو ایجاد میکنن؟
    چه فرقی با هم دارن؟
    و چه مدلیشون خوبه

درباره ماسک مو هم بی زحمت یه توضیح بدید/

کلا میخوام بدونم اینا مو ها رو چکار میکنن

کرم مو یه نوع حالت دهنده مو هست که بله! کمی براق میکنه موها رو ..ولی چسبندگی خیر! ولی حالت دهندگیش به تنهایی قوی نیست! باید برای فیکس کردن مو بعد از زدن کرم مو از تافت ها استفاده کنید

سرم های مو برای علل گوناگونی ساخته و استفاده میشن...سرم ضد ریزش...سرم تقویت کننده ....سرم کراتینه و..........

ماسک های مو هم معمولا برای موهای خشک یا آسیب دیده استفاده می شوند...البته در معدود مواردی ماسک هایی برای موهای چرب یا موهای کدر هم دیده شده.

سلام دوستان من 18 سالم
    راستش یه چند تا سوال داشتم خواستم ازتون بپرسم
    من وقتی با دست خیس تو سرم می کشم حدود یکی دوتا تار مو میاد رو دستم و کلا اگر بخواد حساب کنی روزی 5-10 تا بیشتر نمیاد
    شونه هم که میزنم یکی دوتا کنده میشه
    می خوام ببینم این ریزش عادیه یا نه؟
    رو بالشتمم یک دونه نمیریزه
    راستی ما تو خونوادمون چه از طرف مادر چه پدر کچل نداریم و پدربزرگ مادریم که 70 سالش هنوز موهاش خیلی پرپرشت و دایی هام و عموهام هم موهاشون پرپشت پس فکر نکنم ارثی باشه به نظر خودم زیاد فکر موهامم یعنی صبح که از خواب پا میشم فقط به فکر موهامم به نظرتون حالا ریزش من عادیه یا نه؟
    راستی تو حمومم حدود بیست تا تارمو ریزش دارم
    بله عادیه!
    ولی اگه احساس کردید در حمام بیش از حد مو میاد توی دستتون از شامپو های ضد ریزش مو استفاده کنید.
    در حمام از شانه کردن مو های خیس خودداری کنیدبه نوع شامپو ی شما هم بستگی داره...
    چه شانپویی میزنید؟

سلام. بچه ها موهای من خیلی زود چرب میشه... تار موهامم خیلی نازکه....

یه شامپو خوب معرفی میکنین که هم واسه چربی باشه و هم برای تقویت ریشه و پیاز مو و ضد ریزش؟؟؟؟
    شما بهتره از یه شامپوی جداگانه برای موهای چرب و از یه شامپوی تقویت کننده و ضد ریزش جدا استفاده کنید

بودجه رو مشخص کنید

8. 4 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اگه از نرم کننده استفاده نکنم بعد از 36 ساعت شروع میکنه به چرب شدن. اما اگه از نرم کننده استفاده کنم بعد از خشک شدن موها، خیلی نرم و بی حالت میشه انگار که چربه
    ممنونم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

شما بهتره از یه شامپوی جداگانه برای موهای چرب و از یه شامپوی تقویت کننده و ضد ریزش جدا استفاده کنید

بودجه رو مشخص کنید
    تا حدود 40 50 میتونم...... اگرم بیشتر لازمه بازم مشکلی نیست...

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستات من موهای خشک و بد حالتی دارم و اصلا بدون ژل حالت نمیگیره و در حالت عادی و بخصوص بعد از حمام پف کرده هست (بعد از حمام از روغن زیتون استفاده میکنم تا پفش بخوابه) لطفا شامپو یا ماسک ویا هر راه حلی دارید بفرمایید

در ضمن برای اتو کردن مو به چی نیاز هست ؟ لطفا مدلش را بفرمایید تافت - سرم مو و.....
    بودجه ضعیف
    Last edited by moslem47; 05-04-2013 at 22:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •