سلام خدمت همه دوستان اون مرحله fight night که باید با sanchezتو رینگ مسابقه بدیم بعد اولین بازی که شکستش دادیم دفعه دوم که میریم بالای گردنش میگه Qرو بزن من هر چی میزنم از بالای سرش پرتم میکنه پایین میمیرم چجوری این مرحله باید رد کنم؟
سلام خدمت همه دوستان اون مرحله fight night که باید با sanchezتو رینگ مسابقه بدیم بعد اولین بازی که شکستش دادیم دفعه دوم که میریم بالای گردنش میگه Qرو بزن من هر چی میزنم از بالای سرش پرتم میکنه پایین میمیرم چجوری این مرحله باید رد کنم؟
Last edited by clau; 04-12-2012 at 01:55.
اوه چه راهی رو رفتی ، اصلا به ذهنم نرسیده بود.سلام خدمت همه دوستان اون مرحله fight night که باید با sanchezتو رینگ مسابقه بدیم بعد اولین بازی که شکستش دادیم دفعه دوم که میریم بالای گردنش میگه Qرو بزن من هر چی میزنم از بالای سرش پرتم میکنه پایین میمیرم چجوری این مرحله باید رد کنم؟
اگه میتونی خودتو برسون آخرین طبقه ، دقیقا بالای زمین مبارزه ، یه لوستر مانند هست که دستگیره داره اون بالا ، اونو بکشی میوفته رو سر سانچز و میمیره ، سعی کن وقتی خودش تنهاست اینکارو بکنی که امتیازه بیشتری بگیری. البته طبقه بالا رفتن خیلی دنگ و فنگ داره اگه بخوای کسیو نکشی![]()
ممنون ردش کردم راه حلش این بود باید Qرو پشت سر هم تند تند میزدم بعد پیغام اومد که Wرو بزن زدم گردنش شکوند
Last edited by clau; 04-12-2012 at 03:05.
بچه ها من هرکاری کردم مرحله personal contract رو silent assassin برم نشد که نشدهمه challenge هارو انجام دادم. pursuit هم رفتم. ادیت *** تو ign خوندم که نمیشه ، سرکار بودیم این همه مدت :( همون امتیاز 7.5 شایسته اش بوده ، حالمو کلی گرفت :(
ولی واقعا سایلنت اساسین شدنش حال نمیده ، به خاطر این اجباری که روی انجام دادن challenge ها گذاشته ، مخصوصا بعضی هاش که مجبورت میکنه مثلا همه disguise هارو بگیری یا اینکه مجبورت میکنه non-target هم بکشی. فکر کنم اینجوری کردن تا پلیر رو مجبور کنن همه راه های ممکن در مرحله رو تجربه کنه. ولی اینجور کارا شایسته silent assassin شدن نیست.
-----
کسی قسمت greenhouse مرحله personal contract رو تونسته suit only رد کنه ؟ اولشو هرکاری کردم حواس اون تا گارد رو پرت کنم ، نشد که نشد. ادیت : *** سایت های دیگه رو دیدم ، مثله اینکه اینجارو نمیشه suit only و no kill رفت ، حتما باید لباستو عوض کنی ، چون بخشی از tutorial هستش. واقعا چه tutoriale خوبی design کردن ، گند زدن *** باید یه مرحله جدا میکردن به اسم tutorial میذاشتن مثله witcher 2 که واقعا عالی بود. قشنگ 3 ساعت من داشتم راه های مختلف رو امتحان میکردم :(
Last edited by brain; 04-12-2012 at 15:48.
من مرحله Train رو موندم.بعد از فرار از اون مزرعه ماریجوانا : دی
دو تا در هست دم هر دوشونم کلی پلیسه و یکی از درها تازه نیروی ویژه جلوشه : دی
سلام.
دوستان با این سیستم توی امضام، میتونم بازی رو با تنظیمات high اجرا کنم؟
جیم ثانیه صبر کنی نیروهای ویژه حرکت میکنن میرن بعد برو رد شو
نه بابا !!! ... خطر لو رفتن داستان :
محتوای مخفی: خطر خطر خطر خطر
این پایینی رو اگه بهش نرسیدی نخون چون داستان لو میره ولی دنباله ی حرفامه :
همون مرحله که دکتر دکستر داره روی ویکتوریا آزمایش انجام میده :
محتوای مخفی: خطر :دی
اینم از هیتمن ۵
تموم شد...
لذت بردیم هاهاها.
کم کم دارم از بازی نا امید میشم
این آخراش واقعا گند هوش مصنوعی داره در میاد ... خیلی راحت آدمارو میکشمو میرم جلو
داستان چرا یهو اینجوری شد ؟!
اون زنا از کجا اومدن ؟
دکستر Jade رو از کجا میشناخت ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)