تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 69 از 269 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من فکر میکنم مدتهاست ناکارآمدی زوج آندو - نکو در میانه ی میدان ثابت شده ؛ همونطور که بارها اشاره و مقایسه شده که زوج لمپارد - جرارد هم ناکارآمد مطلق هستند به علت قرار گرفتن در عرض همدیگه .

زوج داینامیک نوری - آندو به نظرم میتونه موفق تر باشه برای میانه ی میدان تیم ملی ؛

دوستان هم بدرستی اشاره کردند به ترکیب اولیه ی شگفت انگیز کی روش ؛ و اینکه ازبکستان دیروز به همه چیز باخت ؛ از داوری گرفته تا رحمتی و خوش شانسی ایران و روی بیرحم فوتبال ...

2. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض به کوري چشم بعضي‌ها به جام جهاني مي‌رويم!

ورزش۳: هافبک تيم ملي فوتبال ايران گفت: به کوري چشم کساني که نمي‌توانند موفقيت‌هاي تيم ملي را ببينند به جام جهاني صعود مي‌کنيم. به گزارش خبرنگار مهر، علي کريمي در بازگشت تيم ملي فوتبال کشورمان به تهران ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: بازي سختي بود اما مهم سه امتياز مسابقه بود که خوشبختانه توانستيم آن را کسب کنيم. هافبک ملي پوش تيم پرسپوليس با ذکر اين جمله که "تا کور شود هرآنکه نتواند ديد"، اظهار داشت: به هر حال خوش شانس بوديم يا نه توانستيم اين بازي را ببريم اما مثل اينکه برد تيم ايران به مذاق بعضي‌ها خوش نيامد. وي در خصوص اينکه ايران گام اول را در مسابقات انتخابي جام جهاني محکم برداشته است، گفت: بله، همينطور است. ما گام اول را محکم برداشتيم، البته اگر بعضي‌ها ناراحت نشوند و به آنها برنخورد! کريمي که به نظر مي‌رسيد از بعضي صحبت‌ها ناراحت است، يادآور شد: البته منظورم مردم ايران نيستند. خوشحالم که مردم از پيروزي ايران خوشحالند. آنها هميشه به تيم ملي لطف داشته‌اند اما به کوري چشم کساني که نمي‌توانند موفقيت تيم ملي را ببينند به جام جهاني مي‌رويم. ديدار تيم‌هاي ملي فوتبال ازبکستان و ايران در هفته نخست از مرحله چهارم و نهايي مسابقات مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل يکشنبه شب با پيروزي يک بر صفر تيم ملي کشورمان در ورزشگاه جار ازبکستان به پايان رسيد.

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم از برد ایران واقعا خوشحال شدم - بخصوص که تو اون ثانیه اخر گل زدن ( این خودش خیلی هیجان انگیز بود) - رحمتی هم که واقعا عالی کار کرد و حداقل دو گل حتمی رو گرفت
    اما خب - یخورده هم ناراحت شدم برای ازبکستان بخصوص وقتی امروز شنیدم سرمربیشون رو از کار برکنار کردن - از حق نگذریم بیچاره ها یه گلم درست هم زدن که خب داور قبول نکرد - البته من کاملا خوشحالم که ایران برد - به قول یکی از دوستام اصلا اگه داور اونو گل میگرفت ما ناراحت میشدیم

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از ابتدا مدعيان صعود از گروه به ترتيب اين تيم ها بودن :

كره - ايران - ازبكستان - قطر - لبنان
    با اين اوصاف درسته كه زوده در اين مورد اظهار نظر كنيم ولي احساس ميكنم بازي هاي اول كاملاً روند كار رو به گونه اي تغيير داده كه ميتونه تأثيرات بسزايي در ادامه بازيهاي اين گروه در تعيين سرنوشت تيم هاي صعود كننده داشته باشه. من شخصاً اولويت صعود را اينطور بعد از بازي هاي امروز به ترتيب زير در نظر گرفتم :
    كره - ايران - قطر - ازبكستان - لبنان
    با نتایج دیروز و روی کاغذ میشه این پیشبینی رو داشت ولی اگه بخوایم واقعیت رو در نظر بگیریم که دیروز تیم ما در نبود 4-5 بازیکن اصلی ازبک هیچ حرفی برای گفتن نداشت من ازبکستان رو خیلی خیلی خطرناکتر تر از قطر میبینم

اخراج سرمربی ازبک باز خودش نشون میده صعود به جام جهانی فوق العاده برای اونها با اهمیته و براش بنامه ریزی کردن و دیروز دیدیم توی زمین هم بازیکن هاش خیلی بیشتر از بچه های ما مایه گذاشتن و باانگیزه بودن
    با این اوصاف یا باید ایران رو چند تا پله پایین تر بدونیم (که با این 3 امتیار مهم و بازیهای خونگی امیدمون زیاده) یا ازبک ها رو حریف مهمی قلمداد کنیم
    همین بازی برگشت با ازبکستان قطعا بازی سختی برای ما خواهد بود

در سال آينده حتماً بايد يك سرو ساماني به وضعيت ليگ ما داده بشه اگر دقت كرده باشيد در ابتداي ليگ قبل كه مصادف بود با بازي هاي ابتدايي تيم ملي مقابل بحرين و قطر در مرحله مقدماتي انتخابي جام جهاني، چقدر طراوت در بازيكنان موج ميزد و اون برد تاريخي مقابل بحرين و بازي سراسر تهاجمي مقابل قطر در در دوحه در همون دوره بدست اومد. چون اول فصل بود و بازيكن ها چند هفته اي بيشتر نبود كه ليگ را شروع كرده بودند و هنوز تاب تحمل فشارهاي جسمي را داشتند اما امروز با اتمام ليگ تنها عايدي ما خستگي مفرط بازيكنان اصلي ما بود كه نمونه اش را هم در بازي هاي اخير ديديم. من فكر ميكنم 14 تيم هم براي ليگ ما زياد باشه و اگر هدفمون جام جهاني باشه بايد خيلي زود تعداد تيمهاي ليگ را كم كنيم. درسته بازيهاي زياد خيلي خوبه و بازيكنان ميدان هاي زياد تري ميبينند ولي با كدوم زمين و با چه تيم هايي ميشه اين ارتقا را در تيم هاي ليگ برتري داد؟ آيا تيم هايي كه مداوم به علت مشكلات مالي تحت فشار تعطيلي هستند و بازيكنانشون هميشه از باشگاهشون مطالبات معوقه دارند تأثيري در كيفيت ليگ خواهند داشت؟ اميدوارم كه در سال آينده و همينطور سال هاي بعد اين روند اتفاق بيفته و تنها تيم هايي در ليگ بمانند كه هم زمين استاندارد داشته باشند و هم بازيكنان بدون دغدغه مالي فقط به فكر ارتقاي سطح فوتبالشان باشند و تيم ملي هم فرصت در اختيار داشتن بازيكنان ملي پوش را در زمان هاي دلخواه به اندازه كافي داشته باشد. فقط در اين صورته كه ميشه منتظر بهبود شرايط براي تيم ملي و در نتيجه افتخار آفريني در جام جهاني بود.
    تایید میشه

مخصوصا قسمت بولد شده

6. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه victor021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

البته حضور کیروش روی نیمکت خودش وزنه ای محسوب میشه و بازیکنا مجبورن تا دقیقه اخر تلاش کنن
    ولی حال کردم 90 دقیقه تو قوطی بودیم خیابانی نتونست مثله همیشه از تیم ملی الکی تعریف کنه
    ولی اخرش گفت با توانایی خودمون شکست دادیم ازبکستان رو!!!!!
    رو نیست که سنگ پای قزوینه!
    Last edited by victor021; 04-06-2012 at 20:05.

8. 4 کاربر از victor021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله حضور کیروش روی نمیکت برای ما جای امیدواری داره - اما فکرکنم چنین بازیکنایی و چنین مدیریتی برای کیروش حکم مرگ رو دارن - فقط یه مربی خوب داشتن کافی نیست - بازیکنا و مدیریت هم مهم هستن - من به نظرم میاد این بازیکنا فقط یه اسم هستن - هیچ کدوم درست حسابی بازی نکردن - شایدهم واقعا ازبکستان خیلی خیلی قدرتمند بود

10. این کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

با نتایج دیروز و روی کاغذ میشه این پیشبینی رو داشت ولی اگه بخوایم واقعیت رو در نظر بگیریم که دیروز تیم ما در نبود 4-5 بازیکن اصلی ازبک هیچ حرفی برای گفتن نداشت من ازبکستان رو خیلی خیلی خطرناکتر تر از قطر میبینم

اخراج سرمربی ازبک باز خودش نشون میده صعود به جام جهانی فوق العاده برای اونها با اهمیته و براش بنامه ریزی کردن و دیروز دیدیم توی زمین هم بازیکن هاش خیلی بیشتر از بچه های ما مایه گذاشتن و باانگیزه بودن
    با این اوصاف یا باید ایران رو چند تا پله پایین تر بدونیم (که با این 3 امتیار مهم و بازیهای خونگی امیدمون زیاده) یا ازبک ها رو حریف مهمی قلمداد کنیم
    همین بازی برگشت با ازبکستان قطعا بازی سختی برای ما خواهد بود
    ازبك ها مثل طوفان ميان و مثل طوفان هم ميرن و در طول تاريخ هم اينطور بودن. اونها در ژاپن با همون نفراتي كه مقابل ما بازي كردن مقابل ژاپن به برتري ميرسن ولي در خاك خودشون به ما ميبازن - فارغ از اينكه خيلي خيلي بدشانس بودن - شك ندارم كه تيم خوبي هستن ولي اين باخت خيلي ضربه بدي براشون بود.

من فكر ميكنم تيم ما بهتر ميشه و با اتمام ليگ ميتونه بيشتر بازيكنان را در اختيار داشته باشه و با وجود بازي ضعيف ديروز اميدوارم بهتر بشن.

البته در طول بازي كاملاً احساس ميشد كه ازبكها خيلي باز بازي ميكنن و پوشش هاي لازم را روي روزنه كه چه عرض كنم! شكاف هاي دفاعي شون اِعمال نميكردن و يك تيم با انسجام به راحتي ميتونه حتي در زمين ازبكستان به برتري برسه. تيم ما رو نبينين كه اينطوري بازي را بدون مهاجم شروع كرد و در انتها ضربه را زد. تيمي مثل كره ديگه به اين راحتي به دفاع مطلق مقابل ازبكها دست نميزنه و قطعاً ازبكها را از پا درمياره. همين تيم خودمون اگر انسجام لازم را داشت ميتونست همين ازبكستان را به راحتي و بدون درسرهايي كه كشيديم شكست بده ولي افسوس كه تركيب افسانه اي كي روش و البته نا آماده و نا همآهنگ بودن بازيكنان تيم ملي مزيد برعلت شد كه تيم نتونه كارآيي خودشو نشون بده. درسته كه از شدت ضعف تيم ملي متعجب شدم اما هيچوقت به برتري ذاتي ازبكها بر تيم ما معتقد نبودم و همين احساس بهم ميگه كه قطري ها بهتر از ازبك ها ميتونن از فضاي هاي موجود استفاده كنن. به همين دليل شانس اونها در گرفتن جايگاه سوم از ازبكها را بيشتر ميدونم. ازبكها اون تمام كنندگي لازم را نسبت به قطري ها ندارن. اينو از بازي هاي ديشب فهميدم.

البته تا اتمام بازي هاي اين مرحله حداقل يك سال ديگه زمان باقي مونده و ممكنه كلي تغييرات در تيم ها اتفاق بيفته و فراز و نشيب هاي بسياري را شاهد باشيم و در كل همه چي ممكنه پيش بياد اون هم با توجه به اينكه اين تيم ها آسيايي هستن و همه چي ممكن براشون اتفاق بيفته.

به هر حال اگر ما چه به عنوان سرگروه و چه به عنوان تيم دوم به جام جهاني صعود كنيم ديگه برامون فرقي نميكنه كدوم تيم ميخواد سوم بشه و بره پلي آف. هر چي ميخواد بشه بذار بشه. بذار اونها هم براي خودشون مشغول باشن

12. 7 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه victor021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

به نظرتون میتونیم قطر و در ازادی شکست بدیم؟
    با دو بازی قبلی مقابل قطر که مساوی شد و بازی با ازبکستان من که امیدی به برد ندارم
    مگر اینکه واقعا تیم متحول بشه و هماهنگ تر و هدفمند بازی کنه

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

به نظرتون میتونیم قطر و در ازادی شکست بدیم؟
    با دو بازی قبلی مقابل قطر که مساوی شد و بازی با ازبکستان من که امیدی به برد ندارم
    مگر اینکه واقعا تیم متحول بشه و هماهنگ تر و هدفمند بازی کنه
    ما بايد قطر را ببريم و نشون بديم كه نتايج بازيهاي دور قبلي نشان از برابري قدرت دو تيم نداره و تنها اتفاقات فوتبال بوده كه در تهران 2-2 و در قطر 1-1 مساوي كرديم. در دور رفت كه در قطر 1-1 كرديم نميدونم يادتونه يا نه ولي تيم ما حداقل به جزگلي كه زد 3 موقعيت گل 100% را از دست داد و حتي در دو تا از همون موقعيت ها انصاري فرد جلوي ورود توپ به دروازه را گرفت كه مورد اعتراض شديد هم تيمي هاش قرار گرفت و از بس كه موقعيت از دست داديم قطريها روي يك اتفاق موفق به زدن گل تساوي شدن ولي تيم ما اصلاً مستحق از دست دادن اون پيروزي نبود. در بازي برگشت هم به علت مشخص شدن صعود تيم ملي به عنوان تيم سرگروه به مرحله نهايي و البته با احتمالي ضعيف به خاطر حذف كردن بحرين زياد به خودش فشار نياورد و در دقايق پاياني بازي يك گل با بدشانسي از قطري ها دريافت كرديم كه بعد از برخورد توپ به دست رحمتي و تير دروازه در راه بيرون آمدن دوباره به دست رحمتي برخورد كرد و وارد دوازه شد.

بازي با قطر در تهران بايد با پيروزي ما همراه بشه تا خيالمون تا 3 ماه ديگه راحت بشه تا زمان بازي با قطر ما يك بازي استراحت داريم و قطري ها در دوحه ميزبان كره اي خواهند بود كه در روز اول استراحت داشت و حالا اومده كه خودي نشون بده و مسلماً قطر در اون بازي تحت فشار بيشتري قرار ميگيره و هيچ شكي ندارم كه قطري ها در هر شرايطي از ما ضعيف تر هستن و معتقدم ضعف بازي تيم ملي در مقابل ازبكستان تا روز بازي با قطر تا حدود زيادي ترميم ميشه. همه چيز به نفع ماست و دليل نداره بد بين باشيم.

چيزي جز پيروزي مقابل قطر ذهن من را اشغال نكرده وشايد هم احساسي فكر ميكنم ولي مطمئن هستم ميتونيم به اين پيروزي دست پيدا كنيم.

15. 4 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

من فکر میکنم کیروش عمدا این ترکیب عجیب(4-6-0) رو تو بازی با ازبکستان چید تا حریفای دیگه تیم‌ملی گمراه بشن
    احتمالا ترکیب اصلی رو جلوی "کره" رو می‌کنه
    حریفای بعدی یعنی قطر و لبنان رو هم میشه با همین ترکیب و "تعویضهای نیمه دوم" بازی با ازبکستان شکست داد/
    البته اگه بازم داوری و شانس باهامون باشن! :دي
    Last edited by Alinho; 08-06-2012 at 07:20.

17. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •