تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 280 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام ...

دوستان من ديروز وحيد هاشميان رو ديدم ( زيارت قبول ! : دي )

رفته بودم پرديس سينمايي ملت ... اومده بودش با يه آقاي قد بلند و كم مويي ( در واقع كچلي : دي ) ... براي فيلم "ورود آقايان ممنوع"

بعدش دست چپش هم با باند و اينجور چيزا بسته بود ... پرسيدم تا كي مصدومي؟ گفتش فردا ( شنبه ) بازش ميكنم.

بعد پرسيدم به اين بازي ميرسي؟ گفتش نه ... از بازي بعد بازي ميكنم.

و نكته ي جالب اينكه اين آقاي هلي كوپتر قدش درست اندازه ي من بود ... و جثش خيلي از من كوچكتر بود.

ولي چيزي كه هست با اين قدش حتما خيلي بايد پرش هاي بلندي داشته باشه كه روي سر مدافع هاي آلماني كه هر كدوم 2 متر هستند سر ميزده و بهش ميگفتن هلي كوپتر ...

راستي تيپ و لباس هاش هم خيلي ساده بود.

پ.ن : اين قضيه واسه جمعه بودش.

2. 14 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام بر دوستان پرسپولیسی
    من بازی اول شما رو تقریبا مخصوصا نیمه دوم کامل دیدم.
    البته من با اون مدل رفتن دایی مخالف بودم ولی چیزی که من از بازی تیمتون دیدم با حوادث پیش اومده از طرف تماشاگران و حتی دوستان تو این تاپیک مخالفم.
    اکثر دوستان تو این تاپیک گفتن که بازی های اول ملاک نیست و نباید از تیم انتظار اون هماهنگی و بازی زیبا رو داشت اما چیزی که من مخصوصا تو نیمه دوم دیدم خیلی فراتر از بازی اول بود.چندبار پاسکاری های ضریف چند نفره خیلی قشنگ انجام شد که واقعا تو بازی اول بعید بودش.پاس های خیلی خوبی هم در بازی انجام شد مخصوصا یکی دوتا پاس از علی کریمی.
    من نمیدونم رو چه حسابی تماشاگران با این شرایط دایی رو تشویق کردند در صورتی که تیم شاید اون حجوم سراسری رو نداشت ولی تاکتیک های تیمی رو خیلی خوب انجام میداد.و نشون داد با گذشت زمان تیمی یکدست و تاکیتیکی(روی این تاکتیکی من خیلی مطمئن هستم).
    جالب اینجاست که نمیشه گفت تعداد معدودی بودند که شعار میدادند بلکه از تو تلویزیون مشخص بود که تعداد زیادی هستند ....
    به قول اقا فرهاد ،تیم مهم هست نه نام ها(نه بازیکنان و دیگر عوامل حتی افراد بزرگ)

4. 4 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این هم از اولین باخت
    حالا برای مخالفین کاشانی مثل من بهترین فرصته برای به تیر بستن این تیم
    اما وقتی کمی منصفانه به جریان بازی نگاه میکنم میبینم توی این هوا بازی کردن واقعا سخته
    بازیکنا واقعا توی زمین تقریبا ایستاده بودن هافبکها جلوی خط دفاعی کمترین تحرک و بازیسازی رو داشتن
    ابتدایی ترین موارد بازی بدون توپ و فضاسازی در میانه میدان و خط حمله رعایت نمیشد
    تحلیل این بازی با این وضعیت خیلی سخته
    میشه از خیلی چیزای پرسپولیس در این بازی ایراد گرفت اما واقعا دلیل 99 درصد این ایرادها کم تحرکی بود که دلیل اصلی ایستا بودن بازیکنا هم رطوبت و گرمای بوشهر در نیمه تابستان بود
    در هر صورت باز هم باید منتظر آینده موند

پی نوشت: بدشانسی قرعه مجبورمون کرد در بدترین زمان ممکن به بوشهر بریم

6. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تیم فوتبال پرسپولیس تهران هفته دوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور را با شکست مقابل شاهین بوشهر پشت سر گذاشت تا حمید استیلی و شاگردانش خیلی زود طعم تلخ باخت را بچشند.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، روز نخست از هفته دوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت بیست و دو و سی دقیقه روز یکشنبه با رویارویی تیم‌های شاهین بوشهر و پرسپولیس تهران در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر پیگیری شد. این بازی که برای تماشای آن ورزشگاه شهید بهشتی مملو از تماشاگر شده بود و در نخستین دقایق روز دوشنبه به اتمام رسید در پایان به برتری دو بر یک تیم شاهین بوشهر انجامید. شاهین بوشهر پس از ارائه یک بازی سرد و کسل کننده در نیمه اول شروعی طوفانی در نیمه دوم داشت و در دقیقه پنجاه توسط ایوان پتروویچ به گل اول دست یافت. به دنبال نفوذ عباس پورخسروانی از جناح راست و ارسال این بازیکن روی دروازه پرسپولیس تهران ایوان پتروویچ به راحتی موفق به گلزنی شد و تیم شاهین بوشهر را با یک گل پیش انداخت. شاهین بوشهر که در ادامه مسابقه ابتکار عمل را در دست داشت بیست و یک دقیقه پس از گلزنی ایوان پتروویچ به گل دوم رسید. این بار محسن حمیدی از جناح راست به زمین پرسپولیس تهران نفوذ کرد و توپی را روی دروازه فرستاد که با ضربه سر منصور تنهایی به تور دروازه سرخپوشان بوسه زد. پرسپولیس تهران که برای زدن گل به تکاپو افتاده بود در دقیقه هشتاد و یک توسط محمد نصرتی یکی از گل‌های خورده را جبران کرد. این مدافع پیش تاخته ارسال شیث رضایی از جناح چپ را با ضربه سر به درون دروازه شاهین بوشهر فرستاد و سرخپوشان را به تغییر نتیجه بازی امیدوار کرد. در ادامه مسابقه شاگردان حمید استیلی حملاتی پرتعداد روی دروازه شاهین بوشهر داشتند که از آنها استفاده نکردند تا اینکه بازی با برتری دو بر یک تیم میزبان به اتمام رسید البته نباید درخشش و سوپر واکنش وحید طالب لو را نادیده گرفت. قضاوت دیدار تیم‌های شاهین بوشهر و پرسپولیس تهران برعهده سعید مظفری‌زاده بود. او در این بازی به مهدی نوری از شاهین بوشهر و شیث رضایی از پرسپولیس تهران کارت زرد نشان داد./مهر

8. 4 کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

شاهین 2 - پرسپولیس 1/بردن از حمید، تسویه حساب با حبیب

یکشنبه 16مرداد1390- هفته دوم لیگ برتر دوره یازدهم
    ورزشگاه شهید بهشتی- تماشاگر:حدود 15هزارنفر داور: سعید مظفری زاده کمک ها:محمدرضا ابوالفضلی وسعید علی نژادیان گل:پتروویچ(50)تنهایی(70)شاهین ونصرتی(80)
    اخطار:مهدی نوری، شیث رضایی
    شاهین:وحیدطالب لو،هادی شکوری، علی انصاریان، لک چیرا، محسن ایران نژاد،امجدشکوه مقام(90+2سعید بیات)،مهدی نوری، عباس پور خسروانی(78-ایمان حیدری)، ایوان پترویچ، محسن حمیدی ومنصور تنهایی(87-میثم منیعی)
    سرمربی: حمید درخشان
    پرسپولیس:علیرضا حقیقی، ابراهیم شکوری، شیث رضایی، محمد نصرتی،علیرضا محمد، حسین بادامکی، سامان آقازمانی(60-محمدنوری)، غلامرضا رضایی، علی کریمی(71-محمد منصوری)، هادی نوروزی ومهرداد اولادی (43-امیرحسین فشنگچی)<script type="text/javascript" src="http://ad.doubleclick.net/adj/gna.fa/level2;tile=3;sz=160x600;ord=332257?area=2l&po s=2&ord=332257"></script>
    سرمربی: حمید استیلی
    شرح بازی:
    درخشان از همان ابتدا نشان داد به استحکام خط دفاعی خود بیش از هر موضوعی می اندیشد. گماردن هادی شکوری در دفاع راست وجلو بردن حمیدی در کنار ایستا بازی کردن ایران نژاد همه وهمه حکایت از آن داشت که سرمربی شاهین ابتدا به گل نخوردن وخسته کردن حریف فکر می کند. استیلی هم که گویا ترکیب خود را براساس داشته های رقیب روانه میدان کرده بود با گماردن دو هافبک نفوذی به نام های نوروزی و رضایی در جناحین خط میانی خود کاری کرده بود تا حمیدی وپورخسروانی هم برای پوشش فاصله زیاد میان خود ومدافعان تیمشان به عقب متمایل شوند وعملا زهر هجومی شاهین گرفته شود. تراکم نفر در زمین شاهین هم که ناشی از همین تجمع بازیکنان بود بازی را از زیبایی دور کرده وبه یک بازی سردرگم تبدیل کرده بود که پاس های اشتباه و دل بستن به اتفاقات اصلی ترین مسئله قابل ذکر بود.
    در نیمه دوم درخشان که می دانست حریف با گرمای هوا تحلیل رفته نفرات سرعتی اش را ماموریت داد تا با توپگیری از عقب به دروازه شاهین حمله کنند. این حربه جواب داد ومدافعان کند پرسپولیس را به خوبی در کورس ها جا می گذاشتند. عناصر خلاق پرسپولیس عملا" به نفرات بیکار زمین تبدیل شده بودند و این همان چیزی بود که درخشان می خواست. سرمربی شاهین هیچگاه اجازه داد مدافعان کناری اش از یک سوم دفاعی خود جلوتر بیایند و همین سبب گردیده بود کار برای سرخپوشان پایتخت سخت شود.گل نصرتی باعث شد بازی به سمت یک بازی احساسی پیش برود اما برنده نهایی درخشان بود.
    شرح گلها:
    (1-0شاهین) حرکت طولی پورخسروانی از خط میانی آغاز شد وبا اشتباه آقازمانی ، پور خسروانی بهترین پاس ممکن را به پترویچ داد تا او با یک بغل پا دروازه را باز کند.
    (2-0شاهین)نفوذ حمیدی از راست وسانتر دقیق او با ضربه سردقیق تنهایی همراه شد تا گل دوم شاهین بروید.
    (2-1پرسپولیس) سانتر بلند رضایی را نصرتی قبل از طالب لو با ضربه سر به تور رساند.
    ستاره:ایوان پتروویچ. هم گل زد هم بازیساز خوبی بود.حمیدی و طالب لو هم عالی بودند.
    اتفاق ویژه :طرفداران تيم پرسپوليس بعد از دريافت گل دوم علي دايي را تشويق كردند. اين اتفاق در هفته اول نيز رخ داد. زماني كه پرسپوليس در تهران برابر ملوان اولين گل فصل خود را دريافت كرد تماشاگران اين تيم علي دايي را تشويق كرده بودند. تماشاگران در ديدار با شاهين همچنين عليه حبيب كاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس شعار دادند و خواستار جدايي او از اين باشگاه شدند.......
    علي كريمي كاپيتان اول پرسپوليس است و گفته مي‌شد كاپيتان دوم وحيد هاشيمان و كاپيتان سوم تيم شيث رضايي است اما حميد استيلي در ديدار با شاهين بعد از تعويض علي كريمي بازوبند كاپيتاني تيم را به محمد نوري سپرد. اين در حالي بود كه شيث رضايي و حتي حقيقي در زمين بودند.

------------------

پ.ن.: واقعا همونطور که آمار نشون می داد شاهین خیلی برتر بود در عمل! تبریک... چیزی از پرسپولیسی که ازش تبلیغ می شد رو ندیدم

10. 3 کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

هدف از آوردن استیلی چی بود و چرا دایی رو به راحتی اخراج کردن؟ این سوال بدجور ذهنمو مشغول کرده!.....
    یه بازی کاملا افتضاح رو دیدیم.. نه تاکتیکی نه سرعتی نه حمله ای... این تیم هیچی نداره، حتی یک اوت بلند!

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ضربه ای که به اولادی زدن یه جورایی شبیه همون ضربه ای بود که به میداوودی زدن ولی اولادی بعد از ضربه یکم بازی کرد .حالا این دو حالت داره یا اندازه میلاد اسیب ندیده که بازی کرد و یا اشتباهه پزشکه تیم
    امیدوارم مصدومیتش جدی نباشه

13. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

افتضاح بودیم...

نیمه اول که بازی شبیه همه چی بود جز فوتبال؛

نیمه دوم هم این شاهین بود که بازی خودشو دیکته کرد به پرسپولیس؛

از گرما و رطوبت که بگذریم، به نظر من مقصر این باخت کسی جز استیلی نیست...

مهره چینی بد، تعوبض بدتر، نداشتن برنامه مشخص، ...

گل اولُ که رو اشتباه محض آقا زمانی خوردیم؛

دو تا دفاع کنار هامون هم خوب نبودن؛ مخصوصا محمد که پشتش همش خالی می موند...

گذاشتن کریمی تو اون منطقه از زمین، 60 متری دروازه حریف، یعنی مهره سوزی...

مصدومیت اولادی هم کارمونو بهتر نکرد...

کاپیتانی محمد نوری با یک سال سابقه بازی تو تیم هم به نظر من عجیب بود...

کلا یه بازی بود واسه فراموش شدن؛

امیدوارم با گذر زمان و هماهنگی بیشتر بازیکنا، دادن وقت بیشتر به استیلی، تیم رو بیاد و هم بهتر بازی کنه، هم نتیجه بگیره...

البته اگه اتفاقات رو سکوها اجازه بدن؛

آخه امشب هم تو بوشهر اسم کسی رو می شنیدیم که بدترین نتایج تاریخ پرسپولیس رو تو لیگ گرفته بود...

15. 6 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان سلام /

درسته که تیم باخته و از دوبازی 1 امتیاز گرفته فقط ، ولی منصفانه نیست با 2 بازی راجع به استیلی و تیم تحت هدایتش قضاوت کنیم /

همون تماشگری که دایی رو تشویق میکرد ، فراموش کرده رکورد !!! 5 باخت پیاپی رو ؟ یا دبل شدن در داربی تهران رو ؟

نمیخوام مقایسه ی نابجا کنم ولی استقلال قلعه نویی مگر اوایل فصل به رده ی 13 نرسید و در آخر فصل قهرمان شد ؟

مضافا اینکه باید شرایط جوی بوشهر رو هم در نظر بگیریم /

+
    استیل آذین در فصل اولش در لیگ با استیلی و بدون ستاره های فصل پیش ، رتبه ی 5 جدول رو بدست آورد در انتها ( اگر اشتباه نکنم) /

پی نوشت : این بوشهر نفرین شده ی پرسپولیس ...

17. 10 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

خوشبختانه حدود 20 دقیقه از بازی رو دیدم ! شاید بهتر بود همون 20 دقیقه رو هم نمی دیدم تا خیالم راحتر باشه !

من گرمای هوا رو بعنوان عامل شکست قبول ندارم . به نظر من مشکل تیم خیلی بیشتر از گرمای هوا بود .
    ترکیب چینی استیلی مناسب نیست . سامان آقازمانی چرا هافبک دفاعی ؟ مازیار واسه این پست ساخته شده رویه نیمکت ! نمی دونم چه وظایفی رو از کریمی می خواد ؟ شرح وظایف کریمی چیه ؟ از چنین بازیکنی اونطور که باید بازی نمی گیره . خودش به تنهایی می تونه یه تیم رو بگردونه .

اینقدر مدتیه پرسپولیس بد نتیجه می گیره که همه فراموش کردیم این تیم پرسپولیس ! به حداقل ها راضی هستیم واقعا .

همون دقایقی ار بازی رو که دیدم واقعا بد بودیم . ساده ترین پاس ها به مقصد نمی رسید ، خبری از برنامه ی مشخص نبود . خیلی ناهماهنگ بودیم ، چرا ؟ نمی دونم !
    یه بنده خدایی می گفت اینقدر اعصابم خرده که تا سحر دیوانه میشم ! گفتم اگه اینا به فکر هوادار بودن کاشانی رو ابقا نمی کردن ! وقتی رئیس فدراسیون جناب کفاشیان هستن و به قول فردوسی پور میزشون رو راحت چسبیدن ، مابقی قضایا مشخصه ...
    تیم فصل قبل استیلی خیلی زیبا بازی می کرد ، چنین بازیکنانی رو هم در اختیار نداشت . شاید بشه گفت استیلی در همون حد شاهین خوب باشه ! حرفی که خیلی ها گفتن و کسی گوش نکرد و استیلی به هر زحمتی بود سرمربی شد ...

موضوع دیگه ای که به شخصه من رو خیلی آزار میده مصاحبه های قبل / بعد بازی هست ! قبل از بازی ها همه می خوان گل زنن و قول گلزنی می دن ، بعد از مسابقه یه دفعه هوا بد میشه ، تیم بد شانس و سرمربی هم طبق معمول درد دلش باز میشه که بازیکن ملی پوش دیر رسیده ، هوادار باید صبور باشه و ... ! ظاهرا 5 هفته مهلت خواستن !

آخرش دقیقا میرسیم به این جمله

در هر صورت باز هم باید منتظر آینده موند
    امیدوارم استیلی راهش رو پیدا کنه، به انتقادات گوش بده که اگر اینطوری پیش بره بعید می دونم به هفته 5 هم برسه !
    هفته بعد تویه آزادی با شهرداری تبریز داریم . این بازی می تونه زمینه ساز خارج شدن از این جو باشه .

19. 11 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •