کسری جان خیلی وقت پیش بود و جزئیات یادم نیست. فکر کنم اون موقع هنوز رابرت پیرس تو تیم بود. تیم حریف هم یه تیم کوچک و گمنام بود. حتی به نظرم میرسه که تو لیگ برتر هم نبود. چیزایی که یادم میاد در همین حد مبهمه.
کسری جان خیلی وقت پیش بود و جزئیات یادم نیست. فکر کنم اون موقع هنوز رابرت پیرس تو تیم بود. تیم حریف هم یه تیم کوچک و گمنام بود. حتی به نظرم میرسه که تو لیگ برتر هم نبود. چیزایی که یادم میاد در همین حد مبهمه.
مرتهساکر غايب بزرگ آرسنال مقابل ميلان
مدافع ملي پوش و لژيونر آلماني تيم فوتبال آرسنال بخت حضور در بازي رفت با آ.ث ميلان در ليگ قهرمانان را از دست داد.
به نقل از دیلی میل، پرمرته ساکر که ابتدای فصل جاری از تیم وردربرمن آلمان خارج شد و به عضویت توپچیها درآمد، به خاطر مصدومیت استخوان ساق پا قادر نیست در بازی رفت مرحله یک هشتم نهایی یارانش مقابل آ.ث میلان به میدان رود.
این بازیکن در دقیقه 72 بازی روز شنبه با ساندرلند دچار مصدومیت و از بازی خارج شد تا برای دیدار چهارشنبه در ورزشگاه سن سیرو آنگونه که سران تیم لندنی عنوان میکنند، غایب باشد.
در این مورد آرسن ونگر، سرمربی فرانسوی توپچیها اظهار داشت: به خاطر مصدومیت استخوان پای مرته ساکر بسیار نگرانش هستیم. به او گفتیم اکنون برای جلوگیری از فشار با عصا رفت و آمد کند. او قبلا از ناحیه زانو نیز مصدومیت داشت که همین کار را برایش مشکل کرد.
وی ادامه داد: آنچه مسلم است این که مرته ساکر غایب بزرگ ما در بازی با میلانیها خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو توی فوتیران دیدم ؛ با حاله!:
Aaron Ramsey scores V Man Utd (01/05/11) - Bin Laden died
Aaron Ramsey scores V Tottenham (02/10/11) - Steve Jobs died
Aaron Ramsey scores V Marseille (19/10/11) - Gadaffi died
Aaron Ramsey scores V Sunderland (11/2/12)- Whitney Houston died.
نفر بعدی ... یعنی کی میتونه باشه ؟؟
احتمال پيوستن پودولسکي به آرسنال
احتمال پيوستن لوکاس پودولسکي به آرسنال با توجه به اينکه اين بازيکن گفته در پايان فصل از کلن جدا خواهد شد، قوت گرفت.
آرسن ونگر پیشتر نسبت به جذب این بازیکن 26 ساله ابراز علاقمندی کرده بود و آرسنال می تواند در صورت ارائه پیشنهاد مناسب، پودولسکی را در تابستان به خدمت بگیرد.
بر پایه گزارش ساکرنت، پودولسکی فوتبال خود را با کلن آغاز کرد و سپس به بایرن مونیخ پیوست اما پس از اینکه نتوانست در این تیم به جایگاهی که انتظار داشت برسد، سه سال قبل به کلن بازگشت. این بازیکن در 95 بازی ملی، 43 گل برای تیم فوتبال آلمان به ثمر رسانده است.
پودولسکی به "بیلد ام زونتاگ" گفت: به من گفته بودند که با حضورم در کلن، این تیم بازیکنان خوب دیگری را هم به خدمت خواهد گرفت تا ابتدا در جمع هشت تیم برتر بوندس لیگا و سپس در میان 6 تیم برتر قرار بگیریم. اما وضعیتی که در حال حاضر شاهد آن هستیم چنین چیزی را تصدیق نمی کند و این، نا امیدکننده است.
خب دوستان فردا شب آرسنال باید در زمین تیم آث میلان به میدان بره و گفتم شاید بد نباشه یه فلاش بک بزنیم به 4 سال قبل یعنی سال 2008 که آرسنال تونست این حریف ایتالیایی خودش رو حذف کنه و به مرحله بعد صعود کنه علاوه بر این اسم خودش رو به عنوان اولین تیم انگلیسی که تونسته آث میلان رو در سن سیرو شکست بده ثبت کنه.
در اون فصل آرسنال تازه تیری هانری رو از دست داده بود و همه تقریبا فکر میکردن آرسنال به یه تیم ضعیف تبدیل میشه اما برخلاف انتظار آرسنال قدرتمند ظاهر شد و اگه مصدومیت های چندتا از مهره های کلیدی این تیم نبود حداقل دو جام رو میتونست بگیره.
تو مرحله یک هشتم نهایی آرسنال با قرعه سختی روبرو شد و باید با آث میلان بازی میکرد در حالیکه برخلاف امسال بای برگشت تو سن سیرو برگزار شد. تو بازی رفت که در ورزشگاه امارات شهر لندن برگزار شد حریف ایتالیایی تقریبا هیچ حرفی برای گفتن نداشت و آرسنال به حدی خوب بازی کرد که آث میلان حتی در طول بازی یک موقعیت گل هم نداشت اما با بدشانسی آرسنال هیچ گلی نزد تا اینکه بازی با تساوی بدون گل تموم شد.
تو بازی برگشت همه فکر میکردن آرسنال بازی رو واگذار میکنه اما شاگردان ونگر باز هم بهتر از حریف بودن و کاملا بازی رو در اختیار داشتن تا اینکه در نیمه دوم فابرگاس با یه شوت دیدنی دروازه حریف رو باز کرد و حریف به کلی روحیه خودش رو از دست داد و در ادامه هم نتونستن نتیجه رو جبران کنن تا اینکه در دقایق آخر آدبایور گل دوم رو هم برای آرسنال زد و شاگردان ونگر به مرحله بعد صعود کردن چیزی که کمتر کسی میتونست پیش بینی کنه.
ما امیدواریم فردا شب هم آرسنال بتونه حریفش رو شکست بده چیزی که دور از دسترس نیست.شاید نبودن مرته ساکر که ضربات سر رو خیلی خوب میزنه تا حدودی به تیم ضربه بزنه اما با اضافه شدن جروینیو و تیری هانری شاید یه مقدار ناراحتیمون کمتر میشه.
به امید پیروزی آرسنال
ونگر نگران کيفيت چمن سين سيرو
آرسن ونگر مربي فرانسوي آرسنال نگران کيفيت زمين چمن ميلان در آستانه ديدار امشب است.
امشب و در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا دو تیم میلان و آرسنال مقابل هم قرار خواهند گرفت.
مربی فرانسوی آرسنال اکنون نگران آن است که زمین چمن نامناسب سن سیرو برای تیمش مشکلاتی را ایجاد کند. ونگر در صحبتهایی گفته:« اندکی نگران کیفیت زمین چمن هستم. زمین چمن ایده آل و مناسب به نظر نمی رسد و امیدواریم که در زمان برگزاری بازی شرایط بهتر شود.»
ونگر ادامه داد:« آنها اخیرا زمین را آماده کرده اند و می دانید که زمانی که به تازگی چنین کاری را کرده باشید، اوضاع به چه ترتیب است. اندکی طول می کشد تا چمن جا بیفتد و صاف و هموار شود. در حال حاضراصلا شرایط این طور نیست.»
مربی توپچی ها در انتظار یک بازی تهاجمی از سوی تیمش است و به این نکته اشاره کرد که آرسنال به دنبال تکرار نتیجه مصاف دو تیم در سال 208 که با برد 0-2 توپچی ها همراه بود، است
ونگر گفت:« اگر فکر می کردم که ما شانسی برای برد دراین بازی نداریم، در خانه می ماندم.
سلام
واقعا بازی نا امید کننده ای بود گرچه فقط نیمه اول را دیدم. (بین کنکورین واقعا حال گیری بود !!)
عجب باختی بود تیم خیلی ضعیف ظاهر شد
ونگر: در لندن جبران ميکنيم
سرمربي تيم فوتبال آرسنال گفت: با وجود دريافت چهار گل در سن سيرو، در بازي برگشت با ميلان براي کسب نتيجه تلاش خواهيم کرد.
به نقل از سایت یوفا، آرسن ونگر که شب گذشته تیمش در ورزشگاه سن سیرو 4 بر صفر مغلوب آ. ث میلان در دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا شد، اظهار داشت: از نظر آماری فاصله ما با میلانی ها اکنون زیاد است، اما در بازی برگشت به این آمار توجه نخواهیم کرد و تمام تلاش خود را خواهیم کرد که حتما این فاصله را جبران کنیم. من قول می دهم برای این منظور تمام توان خود را خرج کنیم و با بهترین توان ممکن تلاش برای نتیجه گیری مقابل میلانی ها کنیم.
وی افزود: در این بازی مرتکب اشتباهاتی شدیم و در جاهایی حساس، توپ را از دست دادیم که ضررش دریافت 4 گل از حریف ایتالیایی بود.
او ادامه داد: باید اشتباهات مان را مورد تجزیه و تحلیل قراردهیم. به نظرم با آگاهی کامل از اشکالات خود می توانیم در بازی برگشت نتیجه گیری کنیم.
وی اضافه کرد: برای این بازی لورانت کوچیلینی و پرمرته ساکر را نداشتیم. به این خاطر در دفاع با مشکلاتی عدیده روبه رو شدیم با این حال تا بازی برگشت فرصت داریم که رفع اشکال کرده و با بهترین نفرات به بازی با میلان قدم گذاریم.
چسني:ايبرا يکي از بهترين مهاجمان دنياست
بعد از بواتنگ و روبينيو اين مهاجم سوئدي ميلان بود که از روي نقطه پنالتي براي تيمش به گل رسيد.
چسنی، دروازه بان جوان آرسنال در پایان دیدار چهار شنبه شب سن سیرو که با شکست 0-4 تیمش مقابل میلان همراه بود به تمجید از زلاتان ایبراهیموویچ، مهاجم سوئدی روسونری پرداخت.
این دیدار با برتری 0-4 روسونری به اتمام رسید. درجریان این بازی زلاتان 30 ساله چهارمین گل تیمش را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند و دو پاس گل به هم تیمی هایش داد.
درپایان این مسابقه چسنی که با وجود برخورد دستانش با توپ، نتوانسته بود پنالتی زلاتان را مهار کند، در صحبتهایی اعلام کرد که میلان تیم برتر مسابقه بود.
دروازه بان توپچی ها به آی تی وی اسپور گفت:« فکر می کنم که این شکست برای همه ما بود. میلانی ها می دانستند که چطور باید بازی کنند. آنها تیم بهتر میدان بودند و این داستان روز ما بود. فکر نمی کنم که این یک سورپرایز باشد.میلانی ها چند تا از بهترین بازیکنان تهاجمی دنیا را دارند.»
دروازه بان جوان آرسنال ادامه داد:« وقتی جلوی ایبرا بازی می کنی، باید بدانی که او یکی از بهترین مهاجمانی است که جلوی تیم ما قرار گرفته. میلانی ها در خط حمله واقعا با کیفیت بودند و به خوبی از توانشان استفاده کردند.ما باید به مبارزه ادامه دهیم و تلاشمان را بکنیم تا اعتماد به نفسمان را باز یابیم و درتورنمنتهای دیگر به رقابت بپردازیم و دربازی برگشت هم همین طور.»
اولین گل این بازی خیلی زود توسط کوین پرینس بواتنگ از راه رسید و بعد از آن هم روبینیو برای میلان گلزنی کرد.
البته چسنی معتقد است که آرسنال هم بازی افتضاحی نداشته است:« ما یکی از بهترین بازی هایمان را اارائه ندادیم ولی باید به ارزش عملکرد میلان اشاره کرد. آنها در صحنه ما را تنبیه می کردند. میلانی ها گلهای با کیفیتی را به ثمر رساندند و شایسته برد بودند. این روز ناامید کننده ای برای ما بود و امیدواریم که بتوانیم خودمان را بالا بکشیم و در دیدار برگشت با آنها رقابت کنیم.»
به نظر من دیشب را میتوان تراژدی سال نامید
اصلا از شاگردای ارسن ونگر توقع این بازی ضعیف رو نداشتم . به نظر من دیشب بیشتر اشتباه رو فرمایلن و شزنی مرتکب شدن و بدترین خط دفاع کل دهه رو داشت . اشتباهات پی در پی هافیک ها , دفاع مستحکم و پرسینگ بازیکن های میلان دلیلی دیگر بر شکست توپچی ها بود . فقط خدا کنه تیم مثل تیم های بزرگ دیگه نابود نشه
راستش من از باخت دیشب به حدی ناراحتم که اصلا توان تایپ کردن رو هم ندارم!
به نظر من ما به اشتباهات خودمون باختیم مخصوصا گل اول که ژسنی اشتباه کرد و توپ رو داد به بازیکن حریف روی گل دوم و سوم هم که روسیچکی مقصر بود و توپ رو در بدترین شرایط از دست داد و گل خوردیم.
من نمیدونم این هافبک های آرسنال چیکار میکردن که انقدر راحت میذاشتن این زلاتان مغرور هر کاری که دلش میخواست انجام بده انگار نه انگار که اون وسط بازیکنی هست.
امیدمون واسه صعود کم رنگ شد اگه سمیر نصری و فابرگاس به تیم خیانت نمیکردن میلان عمرا اگه میتونست 4 تا گل به ما بزنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)