تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 154 اولاول ... 195965666768697071727379119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گالیانی: حال کاسانو خوب است

گالیانی فاش نکرد چه مشکلی برای کاسانو به وجود آمده اما مطمئن است که او به زودی به میادین بازخواهد گشت.

سایت گل- آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان، اعلام کرد آنتونیو کاسانو در حال بهبودی است تا نگرانی ها در وضعیت این مهاجم ملی پوش کاهش پیدا کند.

کاسانو بعد از دیدار این هفته روسونری مقابل رم و بازگشت به میلان، ابراز ناراحتی کرد و به بیمارستان منتقل شد.

گالیانی فاش نکرد چه مشکلی برای کاسانو به وجود آمده اما مطمئن است که او به زودی به میادین بازخواهد گشت.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه میلان گفت:" من پنج دقیقه پیش با کاسانو صحبت کردم، او آرام بود و شرایط خوبی داشت. پزشکان چند تست از او گرفتند و امیدواریم همه چیز خوب پیش برود.

نمی توانم اطلاعات خاصی بدهم اما فکر می کنم در شرایط خوبی است. این اتفاق خیلی غیرمنتظره بود و واضح است که به فوتبال ربطی ندارد. من معتقدم او خوب خواهد شد.

کاسانو مانند گتوزو قوی است. بازیکنان هم ممکن است مانند هر کسی دچار چنین مشکلاتی شوند اما وقتی برای یک بازیکن اتفاق می افتد، شایعات زیادی به وجود می آید."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نمایی از رختکن میلان

4. 4 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جراحی روی دست فیلیپه مکسس؛ ستاره فرانسوی 2هفته دیگر بازمی گردد

مدافع سابق رم برای دو هفته از میادین ورزشی دور خواهد بود

سایت گل- ماسیمیلیانو الگری، مربی باشگاه میلان برای دو هفته فیلیپه مکسس را در اختیار نخواهد داشت، چرا که این ستاره فرانسوی ، دستش را به تیغ جراحی سپرده است

این ستاره 29 ساله در جلسه تمرینی پنجشنبه گذشته تیمش از ناحیه دست مصدوم شد ودر دیدار شنبه شب میلان مقابل رم غایب بود

دکتر رودلفو تاوانا، پزشک باشگاه میلان در صحبتهایی به این نکته اشاره کرد که دست مکسس روز دوشنبه مورد عمل جراحی قرار گرفته و او برای دو هفته از میادین ورزشی به دور خواهد بود.

تاوانا در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه میلان منتشر شد گفت:« این یک عمل جراحی ساده برای جا انداختن شکستگی دست چپ مکسس است. دو پیچ کوچک در دست او جای گذاری شده و بعد مراقب دست او خواهیم بود. بدون انجام این عمل جراحی مصدومیت او شاید برای 45 روز طول می کشید.»

بدین ترتیب مکسس در دیدار تیمش در لیگ قهرمانان اروپا مقابل باته بوریسوف غایب خواهد بود و بازی مقابل کاتانیا را هم از دست خواهد داد ولی ممکن است به بازی میلان مقابل فیورنتینا که روز نوزدهم نوامبر برگزار می شود، برسد.

کد:

6. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کاسانوی بیچاره مثل اینکه سکته مغزی کرده....
    امیدوارم به سلامت برگرده میلان
    چیزی که به طور رسمی اعلام شده اینه که تا 4 یا 5 ماه در اختیارش نداریم!!!

8. 3 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض باشگاه میلان تایید کرد؛ سکته مغزی آنتونیو کاسانو

خبر فوری: باشگاه میلان تایید کرد؛ سکته مغزی آنتونیو کاسانو

او در چند روز آینده باید تحت عمل جراحی قلب قرار بگیرد و به این ترتیب ممکن است نتواند تا پایان این فصل برای تیمش به میدان برود

سایت گل- سایت اختصاصی باشگاه میلان در بیانیه ای که لحظاتی پیش منتشر شد، اعلام کرد آنتونیو کاسانو، مهاجم باتجربه این تیم، دچار نارسایی مغزی ناشی از سکته مغزی شده و باید تحت عمل جراحی قرار بگیرد.
    به این ترتیب، این ملی پوش ایتالیایی برای چند ماه از میادین دور خواهد بود
    کاسانو زمانی که به همراهی هم تیمی هایش از رم به سمت میلان در پرواز بود، ناگهان دچار این مشکل شده و از نظر بینایی، حرکتی و تکلم دچار مشکل شد.
    براساس این بیانیه ای، او در چند روز آینده باید تحت عمل جراحی قلب قرار بگیرد و به این ترتیب ممکن است نتواند تا پایان این فصل برای تیمش به میدان برود.
    اتفاقی که حضور در ترکیب آتزوری برای رقابت های یورو 2012 را نیز در هاله ای از ابهام قرار داده است.

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

بالاخره بيماري "کاسانو" مشخص شد

آنتونيو کاسانو مهاجم ملي پوش ميلان بايد تحت عمل جراحي قلب قرار بگيرد و براي چند ماه از ميادين دور خواهد بود.

پزشکان بعد از چند روز تحقیق و بررسی و معاینه اعلام کردند کاسانو به دلیل حفره‌ای که بین دو دهلیز قلبش به وجود آمده دچار حمله‌های "ایسکمی" شده و این حمله‌ها اختلالاتی را در سیستم عصبی او به وجود آورده است. ایسکمی بیماری است که از رسیدن خون به مغز جلوگیری می کند.

ستاره 29 ساله میلان بزودی تحت عمل جراحی قرار می گیرد و بهبود کامل خود را به دست می آورد اما چند ماه نمی تواند برای تیمش به میدان برود.

میلان شب گذشته در چارچوب رقابت‌های لیگ قهرمانان در زمین با ته بوریسف بلاروس به تساوی یک بر یک رضایت داد. قبل از بازی "ماسیمیلیانو آلگری" سرمربی میلان اعلام کرد تیمش برای آنتونیو بازی می کند.

منبع ورزش3
    ------------------------------------------------
    نامه مارادونا برای کاسانو: «آنتونیوی عزیز....ترسها و نگرانی های ذهنی ات را درک می کنم.»

سایت گل- دیگو آرماندو مارادونا سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین و مربی کنونی باشگاه الوصل امارات با انتشار نامه ای در روزنامه کوریره دلوسپورت، خطاب به آنتونیو کاسانو ، برای این ستاره ایتالیایی آرزو کرده تا هر چه سریعتر بهبود یابد.

در نامه سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین خطاب به کاسانو می خوانیم:« لحظاتی در زندگی هست که یک فوتبالیست باید قوی باشد. برای خودش، برای فرزندانش و برای خانواده اش. اینها لحظات سختی کشیدن هستند. شاید حتی سختی های فیزیکی. می دانم که درمورد چه صحبت می کنم و می دانم که در این لحظات، آنتونیوی عزیز،درک می کنی که چه می خواهم به تو بگویم.»

مربی آرژانتینی در ادامه این نامه نوشت:« می دانم که به چه چیزهایی فکر می کنی و ترسها و نگرانی هایی که به ذهنت می آیند را درک می کنم. حس سردرگمی ات را درک می کنم و این تنهایی که به ناگاه همه چیز را سیاه می بینی حس می کنم. این را می دانم؛ خیلی خوب هم درک می کنم و به همین خاطر خیلی خودم را به تو و رینو گتوزو که او هم دوران سختی را پشت سرمی گذارد، نزدیک می دانم.»

در ادامه نامه مارادونا می خوانیم:« ولی آنتونیوی عزیز؛ من مطمئنم که روحیه مثبت تو، که از آن روزی که همدیگر را در رم دیدیم در یاد من مانده، فیزیک بدنی قوی ات و کمک کسانی که درکنار تو هستند و تو را دوست دارند، به تو کمک خواهد کرد تا از این روزها رهایی یابی.»

در بخش پایانی این نام ، مارادونا امیدوار است تا کاسانو به روزهای اوجش بازگردد:« امیدوارم تا به زودی به روزهای خوش زندگی برگردی و مجددا پا به توپ شوی .امیدوارم که به دنیای فوتبال بیایی ؛ چون بازیکنان بامهارتی مثل تو همیشه جایشان در زمین خالی است.»

در بخش امضای این نامه ، دن دیگو با آرزوی موفقیت برای کاسانو نوشته:« با آروزی موفقیت برای دوستم»

پ.ن:خیلی ناراحت شدم واسش تو اوج بود این روزا

11. 3 کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با وجود اینکه هیچ وقت نتونستم از شخصیت کاسانو خوشم بیاد (حتی زمانی که توی رم بود) با شنیدن این خبر خیلی ناراحت شدم.
    کلا هم این چند وقت اتفاقات تلخی واسه بازیکنانی که می شناسیم افتاده. بعد اریک آبیدال و ناصر حجازی این موضوع هم در نوع خودش
    تلخ هست . امیدوارم زودتر برگرده ...
    البته به خاطر این مشکل شاید هم مجبور بشه فوتبال رو بذاره کنار.
    یادمه تورام هم وقتی پاریسن ژرمن از بارسلونا خریدش به یک ماه نکشید که به خاطر مشکلات قلبی فوتبال رو گذاشت کنار.

13. 2 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پاتو به زودی به میادین بازمی گردد

مهاجم برزیلی میلان امیدوار است چند هفته پس از مصدومیت ماه سپتامبرش بار دیگر به میادین بازگردد

سایت گل – الکساندر پاتو مهاجم برزیلی میلان امیدوار است برای بازی 19 نوامبر مقابل فیورنتینا بار دیگر برای تیمش به میدان برود.

پاتو آخرین بار در تساوی 1-1 میلان مقابل اودینزه در روز 21 سپتامبر برای روسونری به میدان رفت. گفته می شد او می تواند در بازی سه شنبه شب لیگ قهرمانان مقابل باته برای میلان به میدان برود اما خودش اعلام کرد برای بهبود کامل دو هفته دیگر نیزا به زمان دارد.

پاتو در گفتگو با خبرنگاران گفت:" امیدوارم هر چه زودتر به تمرینات تیم بازگردم. تقریبا بعد از تعطیلات لیگ برای بازی های ملی می توانم میلان را همراهی کنم. امیدوارم به بازی 19 نوامبر مقابل فیورنتینا برسم."

او همچنین در مورد آنتونیو کاسانو هم تیمی اش که به زودی تحت عمل جراحی قلب قرار می گیرد گفت:" برای دیدن آنتونیو به بیمارستان رفتم. امیدوارم عمل فردای او (جمعه) موفقیت آمیز باشد"

میلان هم اکنون در رده چهارم جدول رده بندی سری آ قرار دارد و یکشنبه به مصاف کاتانیا خواهد رفت.

کد:

15. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

زلاتان: گواردیولا مرد نیست/ مسی، ژاوی و اینیستا مثل بچه مدرسه ای ها هستند

ستاره سوئدی در اولین بخش های منتشر شده از زندگی نامه اش، مربی و هم تیمی های سابقش را به شدت مورد انتقاد قرار داد

سایت گل- به گزارش بخش ایتالیایی سایت گل، روزنامه آفون بلادت، معروف ترین روزنامه سوئد، امروز گوشه هایی از اولین بخش از بیوگرافی زلاتان ابراهیموویچ را که به حضور او در باشگاه بارسا مربوط می شود، منتشر کرد که در آن این مهاجم جنجالی به شدت به سرمربی آبی و اناری ها تاخت.

زلاتان در تابستان 2009 از اینتر به بارسا رفت اما در تنها فصل حضورش در نوکمپ نتوانست انتظارات را برآورده کند و خیلی زود به سری آ برگشت.

او دلیل اصلی نماندنش در بارسا را مشکلاتش با گواردیولا اعلام کرد اما بار جملات بسیار تندی علیه این مربی به کار برد.

" من به او گفتم که مرد نیست و از مورینیو می ترسید. مسی از گواردیولا خواست در پست سنتر فوروارد بازی کند و او هم قبول کرد. من رابطه چندانی با سرمربی نداشتم. او حتی به من نگاه هم نمی کرد.

مسی، اینیستا و ژاوی در رختکن بارسا مثل بچه مدرسه ای ها هستند. آنها بدون اینکه اعتراض کنند، هر چیزی را قبول می کنند. اما من چنین چیزی را قبئل نداشتم. من کسانی را دوست دارم که خط قرمزها را زیر پا می گذارند."

او همچنین از یکی دیگر از دلایل جدایی اش بارسا پرده برداشت. او اعلام کرد سرمربی بارسا به او اجازه نمی داد با ماشین های لوکس در تمرینات حاضر شود، مسئله ای که زلاتان معتقد است اصلا به گواردیولا ربطی نداشت.

زلاتان همچنین فاش کرد که پیش از پیوستن به میلان، با رئال به توافق رسیده بود اما چون باشگاه بارسا از این قضیه می ترسید، حاضر شدند او را با قیمتی پایین به میلان بفوشند.

کد:

17. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض ایبرا: به پپ گفتم برو به جهنم!

ایبراهیموویچ با نوشتن یک اوتوبیوگرافی از زمان حضورش در بارسا سخن گفت.

باو فصل 2009-2010 را در بارسلونا سپری کرد و با سرمربی جوان بارسا یعنی گوآردیولا کار کرد.

این مهاجم سوئدی همواره از مشکلاتش با گوآردیولا سخن گفته و حالا با نوشتن بیوگرافی خودش، آن ها را به قلم تحریر در آورده است.

یک روزنامه سوئدی فصل اول آن را منتشر کرده و ایبرا در این بخش از زمان حضورش در بارسا سخن گفته و مدعی شده که گوآردیولا آن زمان همیشه از مورینیو که در اینتر بود، ترس داشته است.

ایبرا می گوید:"رفتن به بارسلونا یک رویای دوران کودکی بود و من در آسمان ها قدم می زدم. همه چیز خوب پیش می رفت تا این که مسی شروع به حرف زدن کرد!"

"او می خواست در وسط بازی کند نه در کناره ها. و به همین خاطر سیستم از 4-3-3 به 4-5-1 تغییر کرد. من خودم را فدا کردم و دیگر آن آزادی عمل لازم برای نشان دادن خودم را نداشتم."

"به همین خاطر تقاضای یک ملاقات با گوآردیولا را کردم. برای یک گفتگو، نه یک بحث! من به او گفتم از من به شکل اشتباهی استفاده می شود و اگر آن ها به بازیکنی با خصوصیات دیگری نیاز داشتند نباید من را می خریدند."

"من حرفی که یکی از دوستانم زده بود را به او گفتم: تو یک فراری خریده ای اما مثل فیات از آن استفاده می کنی. به نظر می رسید این گفتگو خوب پیش رفته اما بعد از آن گوآردیولا شروع کرد به ناامید کردن من."

"به هر اتاقی وارد می شدم او آن جا را ترک می کرد. او با همه خوش و بش می کرد و به همه سلام می گفت اما من را رد می کرد."

"من کار زیادی کردم تا خودم را وقف دهم. اما بازیکنان بارسا مثل بچه های مدرسه ای بودند و کورکورانه حرف سرمربی را گوش می کردند. و من هم مجبور می شدم بپرسم چرا؟"

"من آدم هایی را دوست دارم که از چراغ قرمز عبور می کنند و بیش از حد وسواسی یا قانونی نیستند. پس من تلاش کردم هم چنان خوب بمانم و کنترل خودم را از دست ندهم."

"اما بعد از این دیگر از وقف دادن خودم دست کشیدم. برای مثال در بارسا بازیکنان از آوردن ماشین های اسپورت سر تمرین منع شدند."

"من فکر می کردم این خیلی احمقانه است. به هیچ کس ارتباطی نداشت که من از چه ماشینی استفاده می کنم. پس در آوریل قبل از بازی برابر آلمریا با یک فراری انزو به سر کار رفتم. و این یک دردسر شد."

صحبت های ایبرا ادامه پیدا می کند و او فاش می کند که رفتار او باعث شد تا راه او برای ترک بارسا هموار شود.

این وضعیت ادامه پیدا کرد تا این که ایبرا سرانجام بعد از پیروزی 4-1 برابر ویارئال به حرف آمد. ویارئال اولین حریف آن ها بعد از حذف برابر اینتر در لیگ قهرمانان بود.

"پپ به من نگاه می کرد و من از او روی برگرداندم. من فکر کردم آن جا دشمن من ایستاده که در حال خاراندن سر تاسش است! به او گفتم تو جرأت نداری! و حتی چیز هایی بدتر از این."

"من اضافه کردم: تو به خاطر مورینیو گند زدی! می تونی بری به جهنم. من آن زمان خیلی ناراحت بودم."

"یک جعبه پر از وسایل تمرین را در اتاق پخش کردم و حتی به سقف زدم. پپ هیچ چیز نگفت و فقط دوباره آن ها را جمع کرد و داخل جعبه گذاشت."

"من خشن نیستم اما اگر جای گوآردیولا بودم در آن لحظه ترس وجودم را فرا می گرفت."

کد:
    !

یک جورایی با ایبرا توی بارسا بد تا کردن....

19. 3 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •