امیدوارم شماهم اون صحنه ای که پپه ضربه آزاد روبن رو با دست منحرف کرد تو محوطه جریمه دیده باشی
و همچنین آفساید رونالدو سر گل دوم
پنالتی دقیقه 5 که اصلا دیگه بحث نداره
امیدوارم شماهم اون صحنه ای که پپه ضربه آزاد روبن رو با دست منحرف کرد تو محوطه جریمه دیده باشی
بازی خیلی زیبایی بود. بایرن یک بازی فوق العاده منطقی کرد و به واقع حقش بود بره فینال.
البته این مسئله بازیکن های محروم یکم برا بازی فینال نگران کننده هست ولی خوب چلسی هم یک همچین شرایطی داره
خوبیش اینه کا بازی تو خونه ماست و خط حمله هیچ کم و کسری نداره.
این آلابا هم باوجود سن خیلی کمش تو هر دو بازی فوق العاده بازی کرد حیف که فینال رو از دست داد
الان بادشتوبر آلابا و گوستاو فینال رو از دست دادن. ون بویتن هم که نیست وضعیت دفاع وسط یکم ناجور شد.
یادم رفت بگم. این برد به همه بایرنی های عزیز و کسایی که بازی رو دیدن و ازش لذت بردن تبریک میگم
هه هه گفتم برد آلمان دقیقه 90 هست !شاید مثه بازی با منچستر همون اول گل بخوریم اما نباید نا امید شد چون از قدیم گفتن برد آلمان دقیقه 90 هست
البته اینجا شد 120 : دی
من یکی دیگه اصلا حوصله ندارم با طرفدارای رئال در مورد داور بحث کنمشما اون صحنه ی خطا روی گرانرو رو توسط نویر دیدی یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بازیو کامل دیدی ایشالله دیگه؟؟؟
مطمئن باش اگه مادرید یه درصد هم از داوری ضرر کرده بود الان مورینیو باز دوباره کلی بحث راه انداخته بود
ببین چی شده که خوزه به اون پر روییروش نمیشه در مورد داوری حرفی بزنه
دقیقا من تفاوتی بین کار آلابا و په په ندیدم ولی مشخص نشد که چرا داور یکی رو خطا دونست و یکی دیگه رو نه!!امیدوارم شماهم اون صحنه ای که پپه ضربه آزاد روبن رو با دست منحرف کرد تو محوطه جریمه دیده باشی
+
اما تا به حال تو این چند ساله ، بهتر بگم تو این 10 سال اخیر بایرن رو اینقدر قدرتمند ندیده بودم
این تیم حتی از قهرمان اروپای 01-2000 هم قوی تر و سر حال تره
بایرن نشون داد همه چیز هزینه های میلیونی برای تیم نیست .. هاینکس هم نشون داد دود از کنده بلند میشه و البته رئال چه مربی ای رو از دست داده!
کلا دیشب جز شب های فراموش نشدنی برای طرفدارای بایرن بود .. شبی که بایرنی ها با اون غیرت مثال زدنی آلمانیا تا آخر بازی جنگیدن
کروس از همون جام جهانی جوانان یا نوجوانان مشخص بود که قراره چه بازیکنی بشهاین کروس واقعا هافبک فوق العاده ایه من بازیهاش رو ندیده بودم.. بازیکنی که در 22 سالگی اینطور بازی می کنه،
البته اون فصلی که از بایرن رفت به نظرم بهترین کاری بود که مدیرای بایرن می تونستن انجام بدن، چون داشت تو بایرن حروم می شد.
+
الان من میترسم اینا چون رفتم فینال و قهرمانی احتمالی خریدی انجام ندن .. کلا دنبال بهانه هستن پول خرج نکنن
یه مدافع شش دانگ بگیرن و خیال ما و خودشون رو راحت کنن!
+
این سایت چرت گل فارسی هم بهتره بره چارتا ادیتور خوب بگیره با اون پیش بینی های الکیشون
درسته طرفدار اسپانیا و رئال هستی اما نباید فضایی فکر کنی
کلا وقتی یه طرف بازی آلمانها باشن اصلا نمیشه گفت قراره چی بشه
چون یهو مثه جام جهانی قبلی با یه تیم بسیار جوون میبینی آرژانتین و انگلیس رو با اون همه ستاره و ادعا چهارتایی میکنه
آخرشم بگم که اگه این تیم قهرمان نشه بازم برای من یکی خیلی چیز مهمی نیست ..
قهرمانی تو آلیانتز باید برا بازیکنا مهم باشه که بتونن اسمشون رو تو تاریخ باشگاه جاودانه کنن
رئال در خانه خودش داخل قوطي قرار داشت
بايرن به همه ثابت كرد كه شايسته قهرماني اروپا هست
120 دقيقه يه فوتبال بي نظير آلماني رو به رخ كشيد
ما قهرمانيم
این صعود رو به همه بایرنی ها تبریک میگم هر چند که دوست داشتم رئال صعود کنه.
بایرن اولین تیمیه که فینال رو تو ورزشگاه خودش بازی میکنه و احتمال قهرمانیش به نظر من زیاده البته بازم فوتباله و هزار اتفاق پیش بینی نشده امکان داره بیوفته!
دیشب واقعآ حال داد ! خیلی وقت بود انقدر توی جو یه بازی نبودم و لذت نبرده بودم (شاید آخرین بار جام جهانی 2010 و بازی های فوق العاده آلمان بود)
بایرن عالی بازی کرد و اگه چند تا موقعیت تک به تک رو از دست نمیدادن نتیجه از این هم جالب تر میشد !
[حذف شد]
Last edited by pcforlife; 26-04-2012 at 13:12. دليل: بخش حذف شده = زمینه ساز حاشیه + ادبیات نامناسب
خب اولین خرید فصل آینده تایید شد
دانته با مبلغ 4.7 میلیون یورو از مونشن گلادباخ به بایرن میپیونده در پایان فصل تا جایگزین برنو باشه به عنوان ذخیره بواتنگ و بادشتوبر
Monchengladbach confirm Dante will sign for Bayern Munich
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک جورایی یاد بازی با منچستر افتادم 2 سال پیش.منچستر 3-0 جلو بود ولی بایرن خودشو رسوند و بازی رو 3-2 کرد.اصلا دیشب حق بایرن بود ببره.2 تا گل که اشتباه داور بود،بازی بایرن هم عالی بود!دفاع چپتون هم که من اولین بار بازیش رو میدیدم عشق کردم!پاتریس اورای اینده میشه!
ان شالله فینال هم حق هر تیمی باشه برنده میشه..
سلام
به طرفداران بایرن تبریک عرض میکنم
فقط یک سوال چرا با این سبک بازی قهرمان المان نشدید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)