سلام عزيز
اين يه دي وي دي آموزشي در مورد حركات مخفي و آموزش حرفهاي بازي هستش
اتفاقا من داشتم دانلود ميكردمش از 4.4 گيگ 3.9 گيگ رو دانلود كرده بودم كه پاك شد !![]()
سلام عزيز
اين يه دي وي دي آموزشي در مورد حركات مخفي و آموزش حرفهاي بازي هستش
اتفاقا من داشتم دانلود ميكردمش از 4.4 گيگ 3.9 گيگ رو دانلود كرده بودم كه پاك شد !![]()
سلام امین جان
ممنون که راهنمایی کردی
اگه این جوریه پس خیلی محشره
از دوستان اگه یکی جایی سراغ داره بگه
سلام به همه اساتید....
آیا برای pes6 یه چیزی مثل pestools که برای pes5 بود , وجود داره؟
با تشکر
سلام
می خواستم بپرسم که میشه به جای صورت بازیکنهای یه تیم عکس خودمون رو بزاریم مثل وقتی که برای یه بازیکن face می زارن به جای عکس بازیکن عکس دلخواه خودمون رو بزاریم
با تشکر
توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من یه بار آموزش این کار رو دانلود کردم.
باید از فوتوشاپ و Game Graphic Studio و یه برنامه دیگه که اسمش یادم نیست استفاده کنی.
نبود؟؟؟؟خفن کاری , چیزی,میزی؟؟؟؟سلام به همه اساتید....
آیا برای pes6 یه چیزی مثل pestools که برای pes5 بود , وجود داره؟
با تشکر![]()
سلام ممنونتوی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من یه بار آموزش این کار رو دانلود کردم.
باید از فوتوشاپ و Game Graphic Studio و یه برنامه دیگه که اسمش یادم نیست استفاده کنی.
پس این کار شدنیه
لطفا اگه کسی بلد بود اموزش بده
با تشکر
مرسی منم دنبال این بودم
سلام دوستان
دوست عزیزم gagsta یک فایل 60 مگی در صفحه 59 شماره 587 برای داونلود گذاشت که من داونلود کردم ولی حالا نمی دانم این فایل چیه و باید چه کارش کنیم. در ضمن وقتی می خواهم از حالت rar خارجش کنم پسورد میخاد
دوست عزیزم آقای مورینیو در صفحه 48 شماره 480 دو فایل Ligue 1 GDB Kits Pack و EPL GDB Kits Pack
برای داونلود گذاشتند که اینو هم نمیدونم چه کار کنم و اصلاچی هست.
ببخشید سوادمون خیلی پایینه
دوستان من با این بازی این مشکلاتو دارم که اگه تونستید راهنماییم کنید:
1- وقتی یک بازیکن از رو به رو میاد و من میخام تکل بزنم اگه قبل من پاس بده ، ان بازیکن من که رو به رو بازیکنی
است که قراره توپ به اون برسه تکل میزنه و کلا شماره هارو خیلی مزخرف عوض میکنه
2- بعضی از بازیکنان خیلی ابتدایی بر می گردند عقب و مثلا من تو یه محوطه شلوغ و جلوی دروازه با مدافعم دارم خارج میشم که یک بازیکن خودی ییهو سریع میاد رو به روم و باعث میشه به خودم گل بزنم یا توپو از دست بدم
3- بازیکن رو به رو ته ، بخدا رو به روته ، قشنگ رو به اون فلشو می گیرم و وقتی یک پاس ساده می خام بدم
عین ... تو پو یک جا دیگه می فرسته
در ضمن یک تاپیکی هم بگذاریم برای صحنه های خنده دار بازی
مثلا من یک بار با دروازه بان با دست به صورت بلند پاس دادم به بازیکن بغلی ، و وقتی توپ به او داشت می رسید
توپ به سر او خورد و عقب عقب افتاد و توپ اوت شد که یک کم مونده بود از خنده ...
( تو رو خدا یک لحظه تصورش رو بکنید )
راستی میشه یک کاری کرد که مثلا هم لیگ آلمان رو داشته باشیم (در محل تیمهای c ) و هم لیگ برتر خودمو نو داشته باشیم (در محل تیمهای
a یا b ) ، چون دو آپشن فایل جدا هستند و هر دوشون می رن در جای تیمهای c ، در حالی که ما با تیمهای a و b کمتر بازی می کنیم
ممنون
Last edited by peyman_nn; 25-01-2007 at 17:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)