یه منوی مخفی داره ولی اگه داخلش دست کاری بکنی دیگه ممکنه تصویر تلویزیونت بپره و هزینه درست کردنش به عهده خودت میشه.
اگه مشکوکی بهتره به یکی از نمایندگی های مجاز بگی برات تستش کنن.
یه منوی مخفی داره ولی اگه داخلش دست کاری بکنی دیگه ممکنه تصویر تلویزیونت بپره و هزینه درست کردنش به عهده خودت میشه.
اگه مشکوکی بهتره به یکی از نمایندگی های مجاز بگی برات تستش کنن.
سلام دوستان
من فکر نمیکنم خرید این تی وی اشتباه باشه. من این تی وی را از بانه خریدم 1400 و خیلی راضیم که با این قیمت یک تی وی سونی 46 خریدم.
در رابطه با ساپورت فرمتهای مختلف و مسایل مربوط به زیر نویس هم باید بگم چون از یک مبدل ایکس ویژن استفاده میکنم این مشکلات را ندارم.
استفاده از مبدل چند تا حسن داره . یکی اینکه از گیرنده داخلی تی وی استفاده نمیکنیم.
دوم اینکه عملا با کنترل تی وی کاری نداریم و عملا عمر کنترل تی وی بالا میره.
این مبدلها کابل HDMI د ارند و تصویر بسیار خوبی را میدهند.
USB و حتی هارد اکسترنال را با اکثر فرمتها ساپورت میکند و مشکل فرمتها و زیرنویس را حل میکند.
برای همین با این تی وی اصلا مشکلی ندارم و خیلی هم تصویر خوبی دارد.
اگه قرار باشه با هیچ چیز تلویزیون کار نکنم پس چرا این همه پول بدم بخرمش؟!
موافقم باید سونی رو توی تصویر تحسین کرد برا یهمین هم هست که خریدمش
و اگه بخوام بازم بخرم کیفیت رو فدای امکانات نخواهم کرد
البته میرم ex720 میخرم(هرچند 3d) نمی بینم فقط برای هرتز بالاتر
اما موافق این هم هستم که سونی برای یوزر یا مصرف کننده آسیایی(فارسی زبان )هیچ ساپورتی نداره هیچی تاکید میکنم هیچی!!!
دوست عزیز کیفیت تی وی ها الان دیگه فرق انچنانی با هم ندارن مگر مدلهای بالاتر و گرانقیمت
اتفاقا مسئله مهم امکانات تی وی هستش تو کیفیت تصویر همه فریب کلمات و اصطلاحات دهن پرکن سونی رو میخورن مثل این حرفx که سونی چند سالی میشه بهش گیر داده xreality. ex hx nx xperia و ... به اینا توجه نکن از نزدیک که تصویر دو تی وی رو میبینی با هم مقایسه کن مثلا من ال جی lw5700 رو از نزدیک با سونیex520 مقایسه کردم غیر از اینکه از زوایا تصویر ال جی بهتر بود چیز دیگه ای ندیدم!
دوست عزیز
به جرات میگم وقتی تصویر تی وی سونی رو با محیط اطرافش کالیبره کنی
طبیعی ترین رنگ ممکن رو بهت میده که هیچ پنل دیگه ای نمیتونه بهت بده مگر پلاسما!!!!
شخصا هم ال جی و هم سام رو با تی وی خودمون مقایسه کردم
میتونم بگم حد اقل تصویر سونی توی شرایط کالیبره یه سرو گردن از بقیه بالا تر بود
من کارم کامپیوتره فروشندگی اما تا حالا نشده ببینم سونی کارش رو خراب کرده
اما در مورد سامسونگ و ال جی دیدم
البته یه چیز دیگه هم بگم در مورد تصویر تی وی چهار رنگ با رنگ زرد شارپ رو کنار بزارید که یه چیز محشریه!@ ولی من زیاد قبولش ندارم
امید وارم 10 سال دیگه هم که به تیوی ال جی یا سامی که نگاه میکنید لا اقل 70 درصد کیفیت تصویر فعلی رو ببینید
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
راستی تو این پست هزار تایی شدم
مبارکه
بنده از تلویزیون LCD سونی مدل klv-40bx420 استفاده می کنم.
الان بهترین تنظیمی رو که بهش رسیدم براتون می گذارم. استفاده بنده فقط از ----- هست. با این تنظیمات تصویر بسیار خوبی می ده مخصوصا اگر از کابل hdmi استفاده بشه.
Picture mode: standardBacklight:+5Picture:90Brightness:50Colour:50Hue:0Sharpness:15Colour Temperature:WarmNoice Reduction:LowMpeg Noice Reduction:Medium
Advanced Settings
Adv.Contrast Enhancer:Off
Black Corrector:MediumGamma:0Clear White:LowLive Coloure:Low
اگر از کابل معمولی av استفاده کنم Intelligent Picture Plus رو روشن می کنم و روی +5 می گذارم.
.
Last edited by koorosh2500; 23-03-2012 at 23:15. دليل: کالیبراسیون بهتر
من 46 رو بي گارانتي ديروز خريدم 1960 تو عسلويه با گارانتي تو شيراز ميدن 2400
چطوره ؟
مشكلي پيش مياد بي گارانتي ؟
---------- Post added at 07:47 AM ---------- Previous post was at 07:46 AM ----------
يه سوال mkv رو ميخونه اين تلويزيون ؟
زير نويس srt فارسي چطور ؟
موافقم . من خودم عاشق سونی هستم . اما قبل از خرید EX520 این مشکلاتو دیدم ، از خریدنش پشیمون شدم
دوستان تاپیک جدید ایجاد کردم برای کلیپ های سه بعدی.میتونین واسه دانلود بهش مراجعه کنید خودم لیچ کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)