عزیز
لطف میکنی پسورد فایل زیپ رو هم بذاری
من دانلود کردم اما نمیشه آنزیپ کرد
ممنون
عزیز
لطف میکنی پسورد فایل زیپ رو هم بذاری
من دانلود کردم اما نمیشه آنزیپ کرد
ممنون
samfirmware.com
سلام
اساتید بین جیو و HTC wildfire s کدومو پیشنهاد میدید؟چرا؟
هر کی یه پلیر خوب واسه اندروید میخواد شک نکنید بهترین پلیر mx video player هست که تازه اومده ولی از همشون بهتره جالبه که اکثر پلیر های اندروید avi رو خوب اجرا میکنن ولی mkv رو نه البته این پلیر mkv رو بهتر از بقیه پخش میکنه
این 2.3 فارسی نمیاد نه؟! احساس میکنم سر کاریم!
من الان مشکلی که دارم یکی همون نبودن گزینه USB mode هستش و یکی دیگه اینکه WiFi گوشی بعضی وقتا on نمیشه و باید خاموش روشنش کنم که اینش خیلی بده... منتظر بودم این آپدیتش بیاد که مثل اینکه نمیاد!
آخرین نگارش کتابخانه همراه سامسونگ تست شده روی GIO با امکان دریافت کتاب (البته یه اکانت رایگان باید ریجستر کنید)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
برنامه بسیار عالی ایران فود با گرافیک فوق العاده و انواع و اقسام شیرینیها دسرها نوشیدنیها با عکس آنها.... برنامه بسیار عالی است که سامسونگ اپ فقط برای گالکسی تب و اس در دسترس قرار میدهد حتی از داخل سایتشان هم قابل دریافت نیست!
8 مگابایت (در حال عادی همهاش میرود روی فون مموری ولی در حالت app2sd فقط 500 کیلو بایت از فون مموری میخورد)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر شبکه وایرلس در اختیار دارد از طریق گوشی ، کامپیوتر خود را ریموت کنید!
قابلیت لوکال هم دارد و با سرعت بسیار مناسب قادر به دسترسی بیسیم به کامپیوتر خود خواهید داشت (صفحه جاری کامپیوتر با امکان ویرایش و صفحه کلید کامل از داخل گوشیتان قابل دسترس است!)
برای اینکار نیاز به برنامه TEAM VIEWER یکی برای ویندوز (یا مک یا لینوکس) و یکی برای موبایل
تست شده بسیار خوب جواب میدهد!
وقتی برنامه را روی کامپیوتر باز کردید خودش یک آیپی میدهد و یک رمز 4 رقمی کافی است آن آی.پی را و رمز را برنامه گوشی کنید! به همین راحتی!
نسخه موبایل
نسخه ویندوز (همه ویندوزها)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by anari; 01-08-2011 at 16:15.
اگر اهل فضا و ماه و صورتهای فلکی هستید دو برنامه بسیار عالی تست شده روی GIO
اندازه ماه، ساعت طلوع و خروج ... وضعیت قمر... تقویم ماه... راهنمای پیدا کردن ماه نسبت به جهات اصلی...
اگر عاشق صورتهای فلکی و ستارهها و .... هستید این برنامه زیبا را از دست ندهیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جديدترين نسخه از رام كاستوم GIOPRO v1.1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)