تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 171 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شما اگر تلویزیون ال سی دی و کابل HDMI داری یک بار لپ تاب را بوسیله کابل HDMI به تلویزیون وصل کن و لپ تاب و تلویزیون را روشن کن تا تصویر لب تاب را در تلویزون داشته باشید. با این کار نمیدانم چه اتفاقی میافتد که دیگر لبتاب بازیها را تمام صفحه نشان میدهد.

mamnoon az javabetun..merc
    vali inkaro kardam vali bazam dorost nahsod!!!!

داره خودمونی میشه saasn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Black Mesa

پيش فرض

5110 بگییرم یا نه بالاخره
    Last edited by saasn; 01-10-2011 at 18:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بچه ها این درایور های 5110 i7 رو چه جوری بشناسونم به ویندوز 7 64بیتی ؟
    یعنی از کجا بیارم ؟
    آخه lan رو هم نمی شناسه که دانلود کنم !!!

مرسی

داره خودمونی میشه Armin1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بچه ها این درایور های 5110 i7 رو چه جوری بشناسونم به ویندوز 7 64بیتی ؟
    یعنی از کجا بیارم ؟
    آخه lan رو هم نمی شناسه که دانلود کنم !!!

مرسی
    شما برو تو قسمت دانلود درایور سایت دل ، تگ لپ تاپت رو بزن همونجا همه درایورهاش هست راحتم نصب می شن به جز بلوتوثش که یکم دردسر داره

5. این کاربر از Armin1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen_rock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان دکمه وایرلس این لپتاپ چرا کار نمیکنه؟ وقتی میخوام درایور بلوتوث رو نصب کنم میگه باید وایرلس رو روشن کنم ولی هرکاری که می کنم روشن نمی شه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

والا من مردد موندم چی بخرم. نظرم روی اچ پی هست که گرونه. چون قبلا 3ماه لپ تاپ اچ پی دوستم دستم بود 7 -8 ساعت باهاش کار میکردم واقعا کم نمیورد.(model dev5 203) کیفیت ساختش انصافا حرف نداشت. فقط 2 تا مشکل داشت اول اینکه زود به زود باطریش شارژ خالی میکرد.یعنی با یه بار شارژ تا 1ونیم ساعت کار میداد برای همین 24 ساعت تو شارژ بود(البته تا وقتی که دستم بود). دوم اینکه کی بوردش نور پس زمینه نداشت که شبا راحت با اون تایپ کنی.البته دومی زیاد مشکل بزرگی نیست چون اکثر لپ تاپا کی بوردشون نور پس زمینه ندارن.

گفتم دل بگیرم دوستان میگن درصد خرابیش بیشتره نسبت به بقیه مارکا. البته کونفیگش نسبت به قیمتش واقعا وسوسه کننده هستش.

پول اچ پی رو ندارم .تو خرید این مدل 5110دل هم مردد موندم.

شدیدا نیاز به راهنمایی سبزتون دارم. چون کامپیوتر خونه رو فروختم که لپ تاپ بخرم. بدون سیستمم و باید هرچه زودتر لپ تاپ بخرم.
    سلام دوست عزیز
    این چیزایی که درباره ی dell 5110 میگن والا ما ندیدیم. البته چرا با گارانتی متفرقه بگیرید اینجوری میشه . چون متاسفانه تو کشور ما انصاف دیگه کم شده و میان کانفیگ اصلی رو تغییر میدن یا اینکه قطعاتی مانند رم و هارد و باتری رو عوض میکنن. بارها شده من سرویس تگو وارد سایت کردم و مشخصات با سایت همخوانی نداشته . با گارانتی اصلی بگیری چنین مشکلاتی رو نخواهی داشت. البته بیشتر مشکلات مث بلوتوث و سویچ رو من مشکل user میدونم. تو تایپیک رفع مشکلات 5110 بری متوجه میشی. من بازی crysis رو باهاش تست کردم انصافا روی ultra خیلی خوب جواب داد و گذاشتم روی hard دیگه عالی شد. دماش هم طبیعی بود.
    با گارانتی زیگورات بگیر خیالت تخت.

یه چیز دیگه:

خیلی از دوستان لطف میکنن و میان میگن شما دارید برا شرکت و مارک خاصی تبلیغ میکنید. ببینید دوستان محترم من تو این سایت نه بازاری دارم و نه تو تهرانم که بخوام به بیشتر بچه های تهرانی بفروشم. و نه اینکه زیگورات یا اون شرکتی رو پیشنهاد میدم به من پاداش یا تشکری میکنه.
    من فقط دارم تجربه 6 سال بازاری بودنم رو بهتون میگم. چون روال کار شرکتا رو میدونم. الحمدا.. از اون بازاری ها هم نبودم که نمیدونم دارم چی میفروشم و فقط دنبال سود باشم. این چیزا که دارم میگم واسم ثابت شده و همه اینا رو تجربه کردم. و دوست دارم دوستانم تجربه ی بدی تو خرید نداشته باشن

8. 2 کاربر از farhad moradi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

بچه ها کیا اینجا مدل بلوتوث و وایرلس لپ تاپشون Europe Intel Centrino Wireless هست ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

بچه ها کیا اینجا مدل بلوتوث و وایرلس لپ تاپشون Europe Intel Centrino Wireless هست ؟
    واسه چی؟ اگه کمکی میخواید میتونم کمکتون کنم .

11. این کاربر از farhad moradi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

[QUOTE=farhad moradi;6513749]واسه چی؟ اگه کمکی میخواید میتونم کمکتون کنم .[/QUOTE

بله ممنون می شم . من تو تاپیک مشکلات و درایور هر چی سوال کردم کسی جوابم رو نداد ، می خواستم ببینم کدوم درایور رو باید برای بلوتوث دانلود کنم ؟
    نزدیکه 4 ماهه دارم این لپ تاپ رو ولی همچنان درگیر نصب بلوتوثم . تمام درایورها رو دانلود کردم نصب کردم ولی جواب نداد منتهی شنیدم با اپدیت جدید بایاس و همچنین درایورهای جدیدی که اومده این مشکل حل شده ، من بایاس رو آپدیت کردم ولی نمی دونم کدوم یکی از درایورها که جدید اومده رو این مدل کارت وایرلس جواب می ده برا راه اندازی بلوتوث ...

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

[QUOTE=Armin1370;6514355]
    واسه چی؟ اگه کمکی میخواید میتونم کمکتون کنم .[/QUOTE

بله ممنون می شم . من تو تاپیک مشکلات و درایور هر چی سوال کردم کسی جوابم رو نداد ، می خواستم ببینم کدوم درایور رو باید برای بلوتوث دانلود کنم ؟
    نزدیکه 4 ماهه دارم این لپ تاپ رو ولی همچنان درگیر نصب بلوتوثم . تمام درایورها رو دانلود کردم نصب کردم ولی جواب نداد منتهی شنیدم با اپدیت جدید بایاس و همچنین درایورهای جدیدی که اومده این مشکل حل شده ، من بایاس رو آپدیت کردم ولی نمی دونم کدوم یکی از درایورها که جدید اومده رو این مدل کارت وایرلس جواب می ده برا راه اندازی بلوتوث ...
    سرویس تگ ؟

14. این کاربر از farhad moradi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •