mamnoon az javabetun..merc
vali inkaro kardam vali bazam dorost nahsod!!!!
mamnoon az javabetun..merc
vali inkaro kardam vali bazam dorost nahsod!!!!
5110 بگییرم یا نه بالاخره
Last edited by saasn; 01-10-2011 at 18:53.
بچه ها این درایور های 5110 i7 رو چه جوری بشناسونم به ویندوز 7 64بیتی ؟
یعنی از کجا بیارم ؟
آخه lan رو هم نمی شناسه که دانلود کنم !!!
مرسی
شما برو تو قسمت دانلود درایور سایت دل ، تگ لپ تاپت رو بزن همونجا همه درایورهاش هست راحتم نصب می شن به جز بلوتوثش که یکم دردسر داره
دوستان دکمه وایرلس این لپتاپ چرا کار نمیکنه؟ وقتی میخوام درایور بلوتوث رو نصب کنم میگه باید وایرلس رو روشن کنم ولی هرکاری که می کنم روشن نمی شه!
سلام دوست عزیز
این چیزایی که درباره ی dell 5110 میگن والا ما ندیدیم. البته چرا با گارانتی متفرقه بگیرید اینجوری میشه . چون متاسفانه تو کشور ما انصاف دیگه کم شده و میان کانفیگ اصلی رو تغییر میدن یا اینکه قطعاتی مانند رم و هارد و باتری رو عوض میکنن. بارها شده من سرویس تگو وارد سایت کردم و مشخصات با سایت همخوانی نداشته . با گارانتی اصلی بگیری چنین مشکلاتی رو نخواهی داشت. البته بیشتر مشکلات مث بلوتوث و سویچ رو من مشکل user میدونم. تو تایپیک رفع مشکلات 5110 بری متوجه میشی. من بازی crysis رو باهاش تست کردم انصافا روی ultra خیلی خوب جواب داد و گذاشتم روی hard دیگه عالی شد. دماش هم طبیعی بود.
با گارانتی زیگورات بگیر خیالت تخت.
یه چیز دیگه:
خیلی از دوستان لطف میکنن و میان میگن شما دارید برا شرکت و مارک خاصی تبلیغ میکنید. ببینید دوستان محترم من تو این سایت نه بازاری دارم و نه تو تهرانم که بخوام به بیشتر بچه های تهرانی بفروشم. و نه اینکه زیگورات یا اون شرکتی رو پیشنهاد میدم به من پاداش یا تشکری میکنه.
من فقط دارم تجربه 6 سال بازاری بودنم رو بهتون میگم. چون روال کار شرکتا رو میدونم. الحمدا.. از اون بازاری ها هم نبودم که نمیدونم دارم چی میفروشم و فقط دنبال سود باشم. این چیزا که دارم میگم واسم ثابت شده و همه اینا رو تجربه کردم. و دوست دارم دوستانم تجربه ی بدی تو خرید نداشته باشن
سلام
بچه ها کیا اینجا مدل بلوتوث و وایرلس لپ تاپشون Europe Intel Centrino Wireless هست ؟
واسه چی؟ اگه کمکی میخواید میتونم کمکتون کنم .
[QUOTE=farhad moradi;6513749]واسه چی؟ اگه کمکی میخواید میتونم کمکتون کنم .[/QUOTE
بله ممنون می شم . من تو تاپیک مشکلات و درایور هر چی سوال کردم کسی جوابم رو نداد ، می خواستم ببینم کدوم درایور رو باید برای بلوتوث دانلود کنم ؟
نزدیکه 4 ماهه دارم این لپ تاپ رو ولی همچنان درگیر نصب بلوتوثم . تمام درایورها رو دانلود کردم نصب کردم ولی جواب نداد منتهی شنیدم با اپدیت جدید بایاس و همچنین درایورهای جدیدی که اومده این مشکل حل شده ، من بایاس رو آپدیت کردم ولی نمی دونم کدوم یکی از درایورها که جدید اومده رو این مدل کارت وایرلس جواب می ده برا راه اندازی بلوتوث ...
[QUOTE=Armin1370;6514355]سرویس تگ ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)