تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 96 اولاول ... 195965666768697071727379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 953

نام تاپيک: Sensation & Sensation XE | گوشي هاي HTC با پردازنده هاي دوهسته اي 1.2 و 1.5 گيگاهرتزي

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه باو آقا دزده منظورم نیس ، توی پروفایل یکی خوندم یکی زده بود Sensation XE 850 تومن سراغ دارم میخوای؟؟؟ همین دیگه
    قیمتش تو اروپا چقدره؟ 850 یکم زیاد نیست مگه چیش تغییر کرده فقط سی پی رو اورکلاک کردن اینطور که معلومه؟
    هر گوشی که میاد اولاش همینطوره ، یکی از بچه های اینجا حدودای 3-4 ماه پیش GS2 خرید 900 ، الان شده 640

2. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یه هندزفری با مارک Dr.Dre داره که قیمتش بالای صد تومنه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by M@hdi-B; 13-10-2011 at 19:33.

4. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به عنوان تاپیک Sensation XE هم اضافه شد
    موارد مربوط به XE رو هم تو همین تاپیک مطرح کنید.
    Mig33 جان مشخصات این گوشی رو هم به پست اول اضافه کن.
    مرسی.

6. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام من با گوشیم به مشکلی برخوردم از وقتی اپدیتش کردم دیگه نمیتونم برای هر کی تو دفترچه تلفنم یه زنگ مخصوص خودشو بذارم قبول نمیکنه هرچی میزنم همون زنگ عمومی که برای همه هست و میذاره و عوض نمیشه از تو خود دفترچه تلفن رفتم نشده از تو برنامه موزیک پلیر هم نمیشه با فایل مننجر هم نشد
    ممنون میشم راهنماییم کنین

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

12 اچ تی سی Sensation XL، پهلوان تلفن های اندرویدی

اچ تی سی Sensation XL، پهلوان تلفن های اندرویدی

فکر می کنید که موبایل تان زیادی بزرگ و عریض است؟ پس بهتر است آن را با محصول قدرتمند جدید اچ تی سی مقایسه کنید، تا نظرتان عوض شود:Sensation XL.

شما با یک پهلوان قوی هیکل واقعی روبرو هستید. صفحه نمایش ۴.۷ اینچی آن بزرگترین نمایشگری است که تا به حال در اسمارت فون ها مورد استفاده قرار گرفته. با چنین صفحه نمایشی، می توان سنسیشن ایکس ال را بیشتر یک شبه تبلت محسوب کرد که بعدا قابلیت مکالمه به آن افزوده شده است! اما امکانات آن هم کاملا جذاب و مدهوش کننده اند.

خوشبختانه شما با سخت افزار قدرتمندی روبرو هستید که به خوبی از پس نمایش فیلم ها و اپلیکیشن ها در صفحه نمایش WVGA LCD با رزولوشن ۴۸۰x۸۰۰ پیکسل بر می آید. عکس ها و کلیپ های ویدیویی در این نمایشگر عالی و درخشان هستند و کیفیت نمایش تصویر آن از اکثر اسمارت فون های موجود در بازار بالاتر است.

البته صفحه نمایش بزرگ تنها قابلیت ویژه مولتی مدیا در ایکس ال نیست. اچ تی سی به تازگی با پرداخت ۳۰۰ میلیون دلار کمپانی ساخت هدفون Beats by Dre را خریداری کرده است. برندی که تا کنون در کار خود شناخته شده و بهترین بوده است. محصولات این شرکت همگی امضا و تایید غول موسیقی هیپ هاپ، Dr. Dre را بر خود دارند.

حال سنسیشن ایکس ال اولین محصولی اچ تی سی است که علاوه بر استفاده از نرم افزار الگوریتم Beats، یک هدفون URBuds رایگان را به همراه دارد. حال کاربران این اسمارت فون شاهد پیشرفت چشمگیری در کیفیت صدا و موسیقی موبایل ها هستند. اگر هم که این کیفیت صدا چنان مجذوب تان ساخته که می خواهید آرشیو بهترین های موسیقی تان را همیشه به همراه داشته باشید، حافظه داخلی ۱۶ گیگابایتی آن کمک بسیار خوبی خواهد بود.

دوربین هشت مگاپیکسلی این موبایل هوشمند با رزولوشن تصویر ۳۲۶۴x۲۴۴۸ و فلاش ال ای دی دوگانه کاملا کاربردی و به درد بخور به نظر می رسد. علاوه بر عکاسی با کیفیت و جذاب، توسط اپلیکیشن ویژه دوربین امکان تهیه عکس های پانورامای بسیار جالبی را هم دارید. البته قابلیت فیلم برداری HD با کیفیت 720p را هم نباید از یاد ببریم

و مهمترین بخش سخت افزاری این موبایل هوشمند پردازنده اسنپ دراگون کوالکام با قدرت ۱.۵ گیگاهرتز است که در کنار گرافیک Adreno 205 توان کاری ایکس ال را تامین می کند و مولتی تسکینگ اندروید را بسیار آسان تر می سازد. البته احتمالا انتخاب این پردازنده یک هسته ای، به جای دو هسته ای هایی مانند تگرا۲ کمی اچ تی سی جدید را در میان دیگر اسمارت فون های موجود ضعیف نشان خواهد داد. هر چند که درعمل چنین به نظر نمی رسد و حتی این کار باعث افزایش قابل ملاحضه عمر باتری ۱۶۰۰ میلی آمپری آن هم گردیده است.

نکته آخر هم اینکه احتمالا از ۲۴ اکتبر می توانید شاهد حضور سنسیشن ایکس ال با قیمت تقریبی ۶۳۰ دلار در بازار اروپا و بعد از آن آسیا باشید.

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از ..Parsa.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کیفیت نمایش تصویر آن از اکثر اسمارت فون های موجود در بازار بالاتر است.
    با کدوم گوشی ها مقایسه کرده که اینو گفته؟
    نسبت به HTC Sensation سایز صفحه رفته بالا و رزولیشن اومده پایین ، قاعدتا کیفیت هم باید کم تر باشه.

xl:
    S-LCD
    Size 480 x 800 pixels, 4.7 inches (~199 ppi pixel density)

xe:
    S-LCD
    Size 540 x 960 pixels, 4.3 inches (~256 ppi pixel density)

HTC Sensation :
    S-LCD
    Size 540 x 960 pixels, 4.3 inches (~256 ppi pixel density)

11. 3 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

داره خودمونی میشه jabarmandumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سرعت شاتر خیلی عالیه و به نسبت گالاکسی اس اگه مقایسه کنی اختلاف زیاد رو کاملا حس میکنی در مورد تاچ هم که میگن بعد از یه ماه مشکل ساز میشه ،گوشی من که کارکرده است الان دو هفته است دست منه و صاحب قبلی هم 3 ماه اونو داشت و تا حالا اشکالی پیدا نکرده
    متاسفانه مشکل تمام گوشیا اینه که کامل نیستن چه این گوشی چه اس2 یا آتریکس ،هر کدوم یه سری معایب دارن که بسته به سلیقه افراد هر کسی یه نوع گوشی رو انتخاب میکنه ،ولی کسایی که الان گوشی یه هسته ای مثل گالاکسی اس یا نکسوس یا دیزایر دارن ارزش نداره که به خاطر دو هسته ای بودن این گوشیها اونو عوض کنن چون کارایی اونا واسه ما ایرانیا تقریبا با یه اختلاف ناچیز یکیه

14. 2 کاربر از jabarmandumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کسی نیست بتونه مشکل مارو حل کنه

سلام من با گوشیم به مشکلی برخوردم از وقتی اپدیتش کردم دیگه نمیتونم برای هر کی تو دفترچه تلفنم یه زنگ مخصوص خودشو بذارم قبول نمیکنه هرچی میزنم همون زنگ عمومی که برای همه هست و میذاره و عوض نمیشه از تو خود دفترچه تلفن رفتم نشده از تو برنامه موزیک پلیر هم نمیشه با فایل مننجر هم نشد
    ممنون میشم راهنماییم کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه printemps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرعت شاتر خیلی عالیه و به نسبت گالاکسی اس اگه مقایسه کنی اختلاف زیاد رو کاملا حس میکنی در مورد تاچ هم که میگن بعد از یه ماه مشکل ساز میشه ،گوشی من که کارکرده است الان دو هفته است دست منه و صاحب قبلی هم 3 ماه اونو داشت و تا حالا اشکالی پیدا نکرده
    متاسفانه مشکل تمام گوشیا اینه که کامل نیستن چه این گوشی چه اس2 یا آتریکس ،هر کدوم یه سری معایب دارن که بسته به سلیقه افراد هر کسی یه نوع گوشی رو انتخاب میکنه ،ولی کسایی که الان گوشی یه هسته ای مثل گالاکسی اس یا نکسوس یا دیزایر دارن ارزش نداره که به خاطر دو هسته ای بودن این گوشیها اونو عوض کنن چون کارایی اونا واسه ما ایرانیا تقریبا با یه اختلاف ناچیز یکیه
    ممنون
    اینجا فقط شما جواب منو دادی!
    ( برخلاف کلوپ دیزایر اس که دوستان خیلی خوب راهنمایی میکنن اینجا فقط انگار بحث کلکله! )

حالا میشه لطف کنی بگی ایرادات این گوشی چیه؟ که ببینم بکار من میاد یا نه؟

راستش من کلی تحقیق کرده بودم و دیگه مصمم بودم دیزایر اس بگیرم، سه هفته پیش هم رفتم برای خرید تو دستم گرفتم دیدم خیلی ظریفه (البته دنبال ظرافتم بودم و دوستان هم تو همین قضیه راهنماییم کردن و حقم داشتن) ولی راستش بعدش که تو دستم گرفتم حس کردم بخاطر کوچیک بودنش صفحه اش شاید تو خوندن مثلا پی دی اف و صفحات وب به مشکل بربخورم و دیدم هنوز جا داره و میتونم بزرگتر از اینم تو دستم بگیرم. واسه همین گفتم یکم دیگه صبر کنم سنسیشن بگیرم. مخصوصا که قیمتها هم دوباره بالا رفته بود!!!
    اما الان با خوندن پستها یکم دوباره مردد شدم.

یکی گفت سنسیشن فارسیش با اینکه گارانتیه اصله درست نوشته نمیشه و جداجدا مینویسه. درباره تاچش اینو گفتن و ..
    الانم که دوباره مدلهای جدیدترش اومد و ....!!!!!
    خلاصه اینکه ممنون میشم راهنماییم کنین و ایراداتشو بگید تا بتونم بهتر تصمیم بگیرم.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •