سلام
ویروسو به طور کامل حذف کردم اما مشکل پابرجاست. این هم گزارش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سلام ممنون از راهنماییتون
اینم فایل General Report
ممنون که وقت میزاری
ebicross جان ، بشدت منتظر راهنمایی های ارزشمندت هستم ...
نيازمند كمك هستم و شرح مشكل در اين تاپيك
ویندوز : 7 -32 بیتی - قبلا" کمتر BSOD می داد اما الان بیشتر شده. اکثرا هم حین کار با فایرفاکس رخ میده. فقط هم تو win7 اینجوریه. تو XP مشکلی نیست.
CPU:AMD Athlon II
Ram: 4 GB
VGA: ATI Radeon HD 5670
ممنون![]()
دوست عزیز pm1 مشکل شما با Proxifier نیست یعنی سیستم شما با این برنامه مشکلی نداره و این برنامه هستش که برعکس با سیستمتون مشکل داره!ebicross جان ، بشدت منتظر راهنمایی های ارزشمندت هستم ...
مشکل در یکی از فایلهای DirectX هستش که چند روز پیش هم فکر میکنم یکی از دوستان با همین فایل مشکل داشت.
پیشنهاد میکنم درایور گرافیکتون رو کاملا حذف و سیستم رو ریست کنید تا درایور پیشفرض استفاده بشه.
آخرین ورژن DirectX 9.0 رو نصب کنید.
آخرین ورژن درایور کارت گرافیک رو نصب کنید.
ترجیحا از سرویس پک 1 ویندوز استفاده کنید چون نصب نیست روی ویندوزتون.
نرم افزارهای مشابه این (کلا نرم افزارهای اینترنتی) برای فعالیت نیازمند تغییر قوانین (رل) فایروال هستند و همچنین باید چیزهایی اضافه کنند مثل پروتکلها که بعضی آنتی ویروسها و فایروالها در این حالت به مشکل میخورند.
همیشه وقتی مطمئن هستید با این نرم افزارها مشکل دارید برای یک مدت فایروال و آنتی ویروستون رو حذف و تست کنید.
چون چیزی که من توی Debugger میبنم و استدلال میکنم بر اساس یافته های Debugger هستش و ممکنه کلا دلیل یه چیز دیگه باشه. اینها شرایط خاصی هستند که من نمیتونم توشون دخالتی داشته باشم چون سیستم شما و ویندوز شما مقابل من نیست.
برای همین همیشه خودتون دنبال حدسیات خودتون برید و بررسی کنید.
مشکلی بود همراه با گزارش کامل دوباره پست بدین.
فایلتون مشکل داره. میگه فایل پیدا نشد. دوباره آپلود کنید.سلام
پست اول تاپیک رو بخونید.نيازمند كمك هستم و شرح مشكل در اين تاپيك
دوست من rexar051 توی گزارش پیشرفته هیچ فایل Dump موجود نیست. موقع ایجاد فایل پوشتون خالی بوده.سلام ممنون از راهنماییتون
اینم فایل General Report
ممنون که وقت میزاری
در هر حال سیستم شما خیلی عجیبه. این یک سیستم توی یک کافی نته؟ یا استفاده ی عمومی داره؟
خیلی عجیبه چون سیستم شما حداقل 40 مورد در لیست Scheduler Task داره که خیلی برای یک سیستم معمولی زیاده.
حداقل 25 سرویس در حال اجرا دارید که مربوط به ویندوز نمیشن.
برنامه های زیادی با ویندوز اجرا میشه و خیلی نرم افزارهایی دارید که تغییر در Shell ویندوز دادند.
تعداد سخت افزارهای Portableی که به سیستمتون وصل شده انقدر زیاده که دیگه عجیبه!
شخصا خوشم نمیاد و معمولا نمیگم به کسی که ویندوزشو عوض کنه ولی پیشنهاد من به شما اینه که ویندوزتون رو عوض کنید و فقط نرم افزارهای مورد نیازتون رو بریزید.
یعنی در واقع سیستمتون با توجه به تعداد بسیار زیاد نرم افزار کاملا مستعد برای هر نوع خطایی هست.
خیلی از نرم افزارهایی که دارید میتونن با هم یا با ویندوز تداخل داشته باشند.
چند BSOD که داد بعد مجدد گزارش پیشرفته بدین چون من اینطوری واقعا گیج شدم به چه نرم افزاری گیر بدم برای مشکلتون.
مشکل شما هم با همون فایل dxgmms1.sys هستش که این روزها نمیدونم چرا همه با همین فایل مشکل دارند!!!!ویندوز : 7 -32 بیتی - قبلا" کمتر BSOD می داد اما الان بیشتر شده. اکثرا هم حین کار با فایرفاکس رخ میده. فقط هم تو win7 اینجوریه. تو XP مشکلی نیست.
CPU:AMD Athlon II
Ram: 4 GB
VGA: ATI Radeon HD 5670
ممنون![]()
مشخصات فایل رو میزارم ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداحتمالا شما هم از همون Proxifier استفاده نمیکنید؟
اگر اینطوره من وقت کنم دست بکار میشم یک راه حل جامع برای رفع تداخل های Proxifier درست میکنم.
شما هم پس پاسخ به pm1 رو بخونید. مشابه هم هستش.
Last edited by ebicross; 18-02-2012 at 13:40.
با سلام خدمت همه عزیزان و یزرگان کامپیوتر
من به یه مشکلی برخوردم که دوست داشتم به شما بگم که اگه تونستید منو راهنمایی بکنید ......
کامپیوتر من دارای کارت گرافیک 512 و رم 1 گیگاباین هستش .
من ویندوزم رو عوض کردم و فایل هارو مرتب کردم و درنهایت که اومدم آنتی ویروس روش نصب بکنم ( آنتی ویروس Avast ) و بعد از نصب ....... کامپیوتر ریست کردم ( چشمتون روز بعد نبینه ) ..... دیگه هر رقت کامپیوتر می خواد بالا بیاد صفحه آبی نشون می دهد .
حالا موندم چیکار کنم ( البته فقط تو حالت safe mode بالا می آید )
اگه راهنمایم بکنید خیلی ممنون می شوم.
سلام
لطفا پست 602 رو مطالعه کنید چون اونجا مشکلم رو مطرح کردم اما هنوز حل نشده .
همونطور که گفتید تمام فایلهای دامپ رو حذف کردم اما رم ها رو از اسلات1و2 به 3و4 انتفال دادم چون به 4 گیگ نباز داشتم به صورت 2 گیگ تست نکردم ! فایل genral report را لطفا چک کنید .
گزارش:فایلتون مشکل داره. میگه فایل پیدا نشد. دوباره آپلود کنید.
با سلام خدمت همه عزیزان و یزرگان کامپیوتر
من به یه مشکلی برخوردم که دوست داشتم به شما بگم که اگه تونستید منو راهنمایی بکنید ......
کامپیوتر من دارای کارت گرافیک 512 و رم 1 گیگاباین هستش .
من ویندوزم رو عوض کردم و فایل هارو مرتب کردم و درنهایت که اومدم آنتی ویروس روش نصب بکنم ( آنتی ویروس Avast ) و بعد از نصب ....... کامپیوتر ریست کردم ( چشمتون روز بعد نبینه ) ..... دیگه هر رقت کامپیوتر می خواد بالا بیاد صفحه آبی نشون می دهد .
حالا موندم چیکار کنم ( البته فقط تو حالت safe mode بالا می آید )
اگه راهنمایم بکنید خیلی ممنون می شوم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)