نه
چه ربطی داره ؟
نه
چه ربطی داره ؟
سلام دوستان...
این ویندوز رو که تغییر دادم به ویستا Ultimate از Home Basic اما درایور شبکه وایرلس نصب نمیشه!
از اون دی وی دی درایورهاشم استفاده کردم...اما 10 مدل درایور وایرلس هست توش!
اما نشد...نصب نشد...
چراغ سمت راست که مربوط به WIFI هست هم خاموشه...
مدل لپ تاپم : Dell Vostro 1500
به من بگید باید چه کارش کنم که نصب بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون زبونه لغزنده ای که wireless رو روشن میکنه ، در حالت روشن هست ؟
آره روشن کردم،اما کار نمی کنه!![]()
دکمه C برای اجرای کنسول ریکاوری و R برای تعمیرات ... این راهنماش هست میتونید استفاده کنیدبرای Dell Vostro چجوریه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی دو روزه که نوت بوک من به یه برنامه ای به نام minidump گیر میده و میگه stop working شده
جریان چیه؟
یه سوال دیگه : تا به حال دو دفعه شده که من سیم شبکه ام رو در آوردم و دوباره جا زدم و اون صفحه آبی مرگ اومده و تا 5 شمرده و نوت بوک ریست شده ولی بعدش درست کار کرده؟
جریان این یکی چیه ؟
در ضمن این نوت بوک نو هست و عمرش یه هفته هست
1- احتمالا برنامه ای نصب کردی و با یکی از سرویسهات مشکل داره ... برنامه Minidump یک ابزار برای ذخیره خطاهای سخت افزاری هست مقلا دمای بالای قطعات و ناسازگاری وسایل جانبی و یا حتی ناسازگاری نرم افزارها با سخت افزارها و یا حتی مشکل از ارتباط با LAN سیستم باشه !... یک log هم داره که فکر کنم اینجا ذخیره میشه ... اگر آزاد دهنده است ویندوز باید ریکاوری و دوباره نصب بشه یا غلت رو بفهمید و برطرف کنیئ
C:\Windows\Minidump\Minidump.dmp
2- خوب خطا نرم افزاری داره و bluScreen هم میاد تا خطا اسیب به سیستم نزنه .... علت رو دیگه باید خودت پیدا کنی چون خودت میدونی چیکار کردی اما احتمالا به مورد اول هم ربط داره
موفق باشید
ربطی به بخش نداره دوست عزیز ... توی بخش های دیگه مطرح کن که متخصصش هستسلام
بچه ها شماوقتی مودم adsl را خاموش می کنید در حالیکه به اینترنت کانکت باشید و دیسکانکت نکرده اید کامپیوترتون هنگ نمی کنه؟
برای من هنگ می کنه چه جوری باید درستش کنم؟
احتمالا درایورها ناسازگارند اینم از زرنگی سازنده استسلام دوستان...
این ویندوز رو که تغییر دادم به ویستا Ultimate از Home Basic اما درایور شبکه وایرلس نصب نمیشه!
از اون دی وی دی درایورهاشم استفاده کردم...اما 10 مدل درایور وایرلس هست توش!
اما نشد...نصب نشد...
چراغ سمت راست که مربوط به WIFI هست هم خاموشه...
مدل لپ تاپم : Dell Vostro 1500
به من بگید باید چه کارش کنم که نصب بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون درایوری رو استفاده کن که جلوش تیک داره نه همه رو ...!
این فایل لاگش هست که من چیزی ازش نفهمیدم ، برات میذارمش اگه چیزی فهمیدی بگو
در ضمن من یه کم با LAN ام مشکل دارم ، خیلی دیر identify میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممکنه با نصب مجدد ویندوز مشکلت حل بشه چون من دیدم روی 1500 ویستا آلتی میت نصب باشه
Last edited by hossein_dig; 08-06-2008 at 08:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)