تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 99 اولاول ... 195965666768697071727379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

چندتا کارخونه پارچه بافی تو ایران میتونید معرفی کنید و ادرسشونو بدید. ادرس دقیق هم ندادید مهم نیست.

بهترین جایی که میشه عمده پارچه خرید کرد کجاست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بچه ها به نظرتون مسافرکشی با پراید صفر و بنزین 700 تومنی به صرفه هست؟
    من شرق تهران هستم... کجا برای مسافر زدن بهتره و بی دردسر تره؟
    تقریبا ماهی چقدر سود خالص میده بهم؟
    به جز مسافر کشی کار دیگه ای هست که بشه با ماشین انجام داد و بهتر از مسافر زدن باشه؟
    ???????????????

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چندتا کارخونه پارچه بافی تو ایران میتونید معرفی کنید و ادرسشونو بدید. ادرس دقیق هم ندادید مهم نیست.

بهترین جایی که میشه عمده پارچه خرید کرد کجاست؟
    كتاب اول ، مجلات مربوط به صنعت نساجي ، كتاب نمايشگاه بين المللي مربوط به صنعت نساجي ميتونه بهتون در پيدا كردن جواب هاتون كمك كنه اگه منظورتون از عمده مثلا 1 توپ پارچه نيست و كارتون جدي هست
    وگرنه بازار پارچه تو تهران مولوي هست مي تونيد بريد اونجا خريد كنيد يا حتي براي عمده هم مي تونيد از اونها بگيريد

دوست عزيز اگه كسي جوابي داشت براي سوالتون جواب ميداد نيازي به اين كار نبود اين كار شما اسپم و خلاف قوانين فروم هست

4. این کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

ماي لجند جان

ببين اگر شيراز بودي مي گفتم نه ولي تهران نمي دونم روال مسافركشي به چه صورت هست ولي فكر نكنم واسه شما هم صرف كنه

شما فعلا بهترين كاري كه مي تونيد بكنيد اينه كه بريد براي يك شركت كار كنيد مثلا براي جابجايي و پخش بار و يا اينكه بريد تاكسي تلفني با اين وضعيتي كه مي گيد ولي اگر بتونيد دو گانه سوز كنيد شايد براتون بصرفه اگر بتونيد روزي دو بار بريد صف گاز كه وضعيت دسترسي شما به پمپ گاز هم اطلاعي ندارم

با تشكر

---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------

سلام دوستان

من مي خواستم بزنم تو كار پرورش شتر مرغ يا كبك و قرقاول يا اگر بشه تمساح

فقط نمي دونم آيا اين كارهايي كه بالا گفتم واقعا سودآوري داره با اين اوضاع مملكت؟؟؟!!! يا اينكه مردم به زور بتونن گوشت مرغ خريد كنن تا شترمرغ و اين چيزا !!!!

با تشكر

6. این کاربر از aria_electric_fars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

كتاب اول ، مجلات مربوط به صنعت نساجي ، كتاب نمايشگاه بين المللي مربوط به صنعت نساجي ميتونه بهتون در پيدا كردن جواب هاتون كمك كنه اگه منظورتون از عمده مثلا 1 توپ پارچه نيست و كارتون جدي هست
    وگرنه بازار پارچه تو تهران مولوي هست مي تونيد بريد اونجا خريد كنيد يا حتي براي عمده هم مي تونيد از اونها بگيريد

دوست عزيز اگه كسي جوابي داشت براي سوالتون جواب ميداد نيازي به اين كار نبود اين كار شما اسپم و خلاف قوانين فروم هست
    پست من رفت تو صفحه های غقب. اوردمش بالا برای دوستانی که تازه وارد تایپیک میشن.
    خلاف قوانین هم پستی هست که بی دلیل و بی محتوا باشه. من سوال دارم و اگر باز هم پستم بره چند صفحه قبل دوباره میارمش بالا که شاید کسی جدید وارد بشه و جوابم رو بگیرم.
    من اینجا نه دنبال زیاد کردن پست هام هستم نه دنبال هرگونه امتیاز. پس دلیلی نمیبینم اسپم بزنم.

ماي لجند جان

ببين اگر شيراز بودي مي گفتم نه ولي تهران نمي دونم روال مسافركشي به چه صورت هست ولي فكر نكنم واسه شما هم صرف كنه

شما فعلا بهترين كاري كه مي تونيد بكنيد اينه كه بريد براي يك شركت كار كنيد مثلا براي جابجايي و پخش بار و يا اينكه بريد تاكسي تلفني با اين وضعيتي كه مي گيد ولي اگر بتونيد دو گانه سوز كنيد شايد براتون بصرفه اگر بتونيد روزي دو بار بريد صف گاز كه وضعيت دسترسي شما به پمپ گاز هم اطلاعي ندارم
    داداش گلم ممنون از توجهت.
    الان تمام شرکت ها برای استخدام پایان خدمت میخوان که من ندارم متاسفانه.
    مجبورم برم تو فکر مسافر کشی که اون هم میدونم نمیصرفه ولی مجبورم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام ماي لجند جان

بايد همه جوانب رو در نظر بگيريد و من نمي دونستم كارت پايان خدمت نداريد و بايد ببينيد چه امكاناتي داريد و هدفتون چي هست !!!

پس شما مي تونيد با هزينه كمي كه توي تهران انجام مي دن بايد ماشين رو دوگانه سوز كنيد كه صرف كنه يا اگر مي تونيد يه ماشين دوگانه سوز مدل پائين تر بخريد كه اگر زديد به يه جايي هم خبري نباشه و در عين حال هزينه تعميرات هم بالا نباشه

با تشكر

9. این کاربر از aria_electric_fars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام ماي لجند جان

بايد همه جوانب رو در نظر بگيريد و من نمي دونستم كارت پايان خدمت نداريد و بايد ببينيد چه امكاناتي داريد و هدفتون چي هست !!!

پس شما مي تونيد با هزينه كمي كه توي تهران انجام مي دن بايد ماشين رو دوگانه سوز كنيد كه صرف كنه يا اگر مي تونيد يه ماشين دوگانه سوز مدل پائين تر بخريد كه اگر زديد به يه جايي هم خبري نباشه و در عين حال هزينه تعميرات هم بالا نباشه

با تشكر
    سلام داداش گلم.
    حقیقتش به خاطر یه سری اتفاقات و نیاز مالی بسیار شدید مجبور بودم یه مدتی مسافر کشی بکنم با اینکه اصلا بهم نمیاد و هرکسی میفهمه به طور جدی میگه بیخیالش شو. این و گفتم که بدونید هم خودم هم اطرافیانم اصلا راضی به این کار نیستیم ولی واقعا مجبورم.
    خبر بدتر از اون هم این که به خاطر همین نیاز مالی قضیه ی فروش ماشین جدی شده و احتمالا مجبور بشم ماشین رو هم بفروشم. البته تا جایی که بتونم این کار رو نمیکنم.

اگر مجبور بشم ماشین رو بفروشم باید برم یه جا فروشندگی کنم و برای 12 تا 14 ساعت کار در روز 300/350 در ماه بگیرم.در حالی که میتونم با روزانه 2 یا 3 ساعت کار با ماشین این پول رو ماهیانه به دست بیارم.
    جالبه بخوامم نمیتونم برم فروشندگی چون باید به دلیل شرایط حساسم حداقل ماهی 600/700 هزار تومن در بیارم که به فروشنده این پول رو نمیدن و چون باید تمام وقت در اختیارشون باشم نمیتونم در کنارش شغل دوم هم داشته باشم.

هیچ کار دیگه ای هم به ذهنم نمیرسه.
    نمیدونم چیکار کنم واقعا.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام....به نظر من مسافر کشی با بنزین 700 تومنی براتون نمی صرفه!! تازه گواهینامه هم ندارین و ممکنه گیر بیوفتین به خاطرش...

----------------
    دوستان من حدود 17 تومن سرمایه دارم...به نظرتون وارد چه کاری بشم خوبه؟!!!
    مثلا اموزشگاه کامپیوتر و زبان و این چیزا....که زیر نظر فنی حرفه ای و اینا باشه،چقد سرمایه میخواد؟؟ از چه جاهایی باید مجوز گرفت و اینکه ایا اصولا به درد میخورن این کارا تو این وضعیت اقتصادی؟

12. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام مای لجند جان

گواهینامه هم ندارید؟؟؟
    اگر ندارید اصلا اصلا اصلا اصلا اصلا از فکر سوار ماشین شدن بیاید پائین چون واقعا بد جور گیر می کنید خدایی نکرده و اتفاق یک بار می افته من خیلی ها رو می شناسم که اینجوری گرفتار شدن و الان زندان هستن

خیلی احتیاط کن و اصلا بدون گواهینامه سوار نشو

با تشکر

14. این کاربر از aria_electric_fars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام....به نظر من مسافر کشی با بنزین 700 تومنی براتون نمی صرفه!! تازه گواهینامه هم ندارین و ممکنه گیر بیوفتین به خاطرش...

سلام مای لجند جان

گواهینامه هم ندارید؟؟؟
    اگر ندارید اصلا اصلا اصلا اصلا اصلا از فکر سوار ماشین شدن بیاید پائین چون واقعا بد جور گیر می کنید خدایی نکرده و اتفاق یک بار می افته من خیلی ها رو می شناسم که اینجوری گرفتار شدن و الان زندان هستن

خیلی احتیاط کن و اصلا بدون گواهینامه سوار نشو

با تشکر
    سلام
    بچه ها واقعا ممنون از توجهتون.
    گواهینامه رو سال 84 گرفتم اگر اشتباه نکنم. اون موقع که درس میخوندم با اشتغال به تحصیل تونستم بگیرم خوش بختانه.

مسافر کشی هم نمیشه کرد با این وضعیت بنزین.
    عجب گرفتار شدم.
    Last edited by my.lejend; 25-01-2012 at 22:25.

16. این کاربر از my.lejend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •