چندتا کارخونه پارچه بافی تو ایران میتونید معرفی کنید و ادرسشونو بدید. ادرس دقیق هم ندادید مهم نیست.
بهترین جایی که میشه عمده پارچه خرید کرد کجاست؟
چندتا کارخونه پارچه بافی تو ایران میتونید معرفی کنید و ادرسشونو بدید. ادرس دقیق هم ندادید مهم نیست.
بهترین جایی که میشه عمده پارچه خرید کرد کجاست؟
???????????????
كتاب اول ، مجلات مربوط به صنعت نساجي ، كتاب نمايشگاه بين المللي مربوط به صنعت نساجي ميتونه بهتون در پيدا كردن جواب هاتون كمك كنه اگه منظورتون از عمده مثلا 1 توپ پارچه نيست و كارتون جدي هست
وگرنه بازار پارچه تو تهران مولوي هست مي تونيد بريد اونجا خريد كنيد يا حتي براي عمده هم مي تونيد از اونها بگيريد
دوست عزيز اگه كسي جوابي داشت براي سوالتون جواب ميداد نيازي به اين كار نبود اين كار شما اسپم و خلاف قوانين فروم هست
ماي لجند جان
ببين اگر شيراز بودي مي گفتم نه ولي تهران نمي دونم روال مسافركشي به چه صورت هست ولي فكر نكنم واسه شما هم صرف كنه
شما فعلا بهترين كاري كه مي تونيد بكنيد اينه كه بريد براي يك شركت كار كنيد مثلا براي جابجايي و پخش بار و يا اينكه بريد تاكسي تلفني با اين وضعيتي كه مي گيد ولي اگر بتونيد دو گانه سوز كنيد شايد براتون بصرفه اگر بتونيد روزي دو بار بريد صف گاز كه وضعيت دسترسي شما به پمپ گاز هم اطلاعي ندارم
با تشكر
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
سلام دوستان
من مي خواستم بزنم تو كار پرورش شتر مرغ يا كبك و قرقاول يا اگر بشه تمساح
فقط نمي دونم آيا اين كارهايي كه بالا گفتم واقعا سودآوري داره با اين اوضاع مملكت؟؟؟!!! يا اينكه مردم به زور بتونن گوشت مرغ خريد كنن تا شترمرغ و اين چيزا !!!!
با تشكر
پست من رفت تو صفحه های غقب. اوردمش بالا برای دوستانی که تازه وارد تایپیک میشن.
خلاف قوانین هم پستی هست که بی دلیل و بی محتوا باشه. من سوال دارم و اگر باز هم پستم بره چند صفحه قبل دوباره میارمش بالا که شاید کسی جدید وارد بشه و جوابم رو بگیرم.
من اینجا نه دنبال زیاد کردن پست هام هستم نه دنبال هرگونه امتیاز. پس دلیلی نمیبینم اسپم بزنم.
داداش گلم ممنون از توجهت.ماي لجند جان
ببين اگر شيراز بودي مي گفتم نه ولي تهران نمي دونم روال مسافركشي به چه صورت هست ولي فكر نكنم واسه شما هم صرف كنه
شما فعلا بهترين كاري كه مي تونيد بكنيد اينه كه بريد براي يك شركت كار كنيد مثلا براي جابجايي و پخش بار و يا اينكه بريد تاكسي تلفني با اين وضعيتي كه مي گيد ولي اگر بتونيد دو گانه سوز كنيد شايد براتون بصرفه اگر بتونيد روزي دو بار بريد صف گاز كه وضعيت دسترسي شما به پمپ گاز هم اطلاعي ندارم
الان تمام شرکت ها برای استخدام پایان خدمت میخوان که من ندارم متاسفانه.
مجبورم برم تو فکر مسافر کشی که اون هم میدونم نمیصرفه ولی مجبورم.
سلام ماي لجند جان
بايد همه جوانب رو در نظر بگيريد و من نمي دونستم كارت پايان خدمت نداريد و بايد ببينيد چه امكاناتي داريد و هدفتون چي هست !!!
پس شما مي تونيد با هزينه كمي كه توي تهران انجام مي دن بايد ماشين رو دوگانه سوز كنيد كه صرف كنه يا اگر مي تونيد يه ماشين دوگانه سوز مدل پائين تر بخريد كه اگر زديد به يه جايي هم خبري نباشه و در عين حال هزينه تعميرات هم بالا نباشه
با تشكر
سلام داداش گلم.نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حقیقتش به خاطر یه سری اتفاقات و نیاز مالی بسیار شدید مجبور بودم یه مدتی مسافر کشی بکنم با اینکه اصلا بهم نمیاد و هرکسی میفهمه به طور جدی میگه بیخیالش شو. این و گفتم که بدونید هم خودم هم اطرافیانم اصلا راضی به این کار نیستیم ولی واقعا مجبورم.
خبر بدتر از اون هم این که به خاطر همین نیاز مالی قضیه ی فروش ماشین جدی شده و احتمالا مجبور بشم ماشین رو هم بفروشم. البته تا جایی که بتونم این کار رو نمیکنم.
اگر مجبور بشم ماشین رو بفروشم باید برم یه جا فروشندگی کنم و برای 12 تا 14 ساعت کار در روز 300/350 در ماه بگیرم.در حالی که میتونم با روزانه 2 یا 3 ساعت کار با ماشین این پول رو ماهیانه به دست بیارم.
جالبه بخوامم نمیتونم برم فروشندگی چون باید به دلیل شرایط حساسم حداقل ماهی 600/700 هزار تومن در بیارم که به فروشنده این پول رو نمیدن و چون باید تمام وقت در اختیارشون باشم نمیتونم در کنارش شغل دوم هم داشته باشم.
هیچ کار دیگه ای هم به ذهنم نمیرسه.
نمیدونم چیکار کنم واقعا.
سلام....به نظر من مسافر کشی با بنزین 700 تومنی براتون نمی صرفه!! تازه گواهینامه هم ندارین و ممکنه گیر بیوفتین به خاطرش...
----------------
دوستان من حدود 17 تومن سرمایه دارم...به نظرتون وارد چه کاری بشم خوبه؟!!!
مثلا اموزشگاه کامپیوتر و زبان و این چیزا....که زیر نظر فنی حرفه ای و اینا باشه،چقد سرمایه میخواد؟؟ از چه جاهایی باید مجوز گرفت و اینکه ایا اصولا به درد میخورن این کارا تو این وضعیت اقتصادی؟
سلام مای لجند جان
گواهینامه هم ندارید؟؟؟
اگر ندارید اصلا اصلا اصلا اصلا اصلا از فکر سوار ماشین شدن بیاید پائین چون واقعا بد جور گیر می کنید خدایی نکرده و اتفاق یک بار می افته من خیلی ها رو می شناسم که اینجوری گرفتار شدن و الان زندان هستن
خیلی احتیاط کن و اصلا بدون گواهینامه سوار نشو
با تشکر
سلامنوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها واقعا ممنون از توجهتون.
گواهینامه رو سال 84 گرفتم اگر اشتباه نکنم. اون موقع که درس میخوندم با اشتغال به تحصیل تونستم بگیرم خوش بختانه.
مسافر کشی هم نمیشه کرد با این وضعیت بنزین.
عجب گرفتار شدم.
Last edited by my.lejend; 25-01-2012 at 22:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)