نه هنوز ولی خوب صبر کنید تا jfwبیاد چرا یه پولی هم بدیم دانگل بخریم
نه هنوز ولی خوب صبر کنید تا jfwبیاد چرا یه پولی هم بدیم دانگل بخریم
اوکی اسبانیایی حرف میزد فکر کردم مثل دانگل باید دکمه اجکت زد تا کار کند و اینکه دانگل قدیمی ها باید زیاد دکمه اجکت میزدند.
ورژن 3.72 بود تو ویدیو . این دانگل جدید که یکی از بچه ها خبر داد تو منبع رفتم گفت از هارد نمیشه فکر کنم منظورش این بود که هر بازی تو لیست گفتند میشه .مثل فوتبال 2012 باید تو یک بلوری رایت کنیم بعد با دانگل بازی کرد ولی گفته بازی های قدیمی از هارد میشه
نرم افزاری بهتره هزینه زیادی نداره
اینم همون ارور ب زبان انگلیسی
راستی بازیا دیگه از رو هارد داخلی اجرا نمیشن،و بعد از اینکه روی بازی هارد داخلی میزنم تا اجرا بشه از مولتیمن بیرون میاد ولی آیکون بازی تغییر نمیکنه!خواهش میکنم بگید چطور همه چیزو برگردونم ب حالت اولش؟پلییزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی مولتیمن رو اجرا میکنم این ارور رو میده
چنتا از بازیام هم ک قبلا اجرا میشدن این ارور رو میده حالاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم انگلیسیشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا چکار کنم؟بیشتر بازیام دیگه اجرا نمیشن!تروخدا یکی بگه چطور درستش کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من با ه+ک cfw 3.55 هکیدم و مولتیمن آخرین ورژن یعنی 2.9.2 دارم!روی هارد اکسترنال چنتا بازی دارم از بینشون بعضیاشون اجرا نمیشدن مثل تیکن6 و هوم فرونت و چنتا دیگه! بدادم برسید،من دیروز اعصابم خراب بود رفتم رو بازی تیکن6 و داخل تنظیمات بازی شدم و تمام گزینه های پایین صفحرو پر کردم و زدم رو بازی تا اجرا بشه!وقتی از مولتیمن بیرون اومد آیکون مولتیمن تغیر شکل داد و خاکستری شد!هرچی روش میزدم اجرا نمیشد!من مولتیمنو پاک کردم و دوباره نصب کردم وقتی واردش شدم این ارور رو داد
زبانش فینگیلیشه!خلاصه من واردش شدم و روی یکی از بازیا زدم تا اجرا بشه،وقتی از مولتیمن خارج شد رفتم روی دیسک ولی آیکون بازی تغیر نکرده بود و همون دیسک داخل دستگاه بود!من رفتم توی مولتیمن و رو بازی مورد نظرم و داخل تنظیمات بازی شدم و گزینه BD-miror رو انتخاب کردم و بعدش بازی از هارد اکسترنال اجرا شد.اما چنتا از بازیام ک قبلا میومدن،مثل رسیستانس1 و کیلزون3 و چنتا دیگه با زدن BD-miror بازم اجرا نمیشن و ارور میدنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SamGun; 24-10-2011 at 14:10.
دوست عزیز اینا گفتن دو ماه کار داره من که دیگه واقعا جوش اوردم تا اومدن uncharted 3 صبر میکنم اومد که هیچی نیومد میرم یه x360 میگیرم حالشو میبرم با بازی های جدید تا اینکه چند تا اسپانیایی بیان منت بزارن و بگن خفه شید تازه گفتن این jfw به زبان خودشون میدن و تو جاهای دیگه عرضه نمیکنن....
الان 2ساعته منتظرم،پس چرا پستای قبلیم ثبت نمیشن؟
باز هم سلام یه خواهشی کرده بودم نیاز کمک داشتم بازم میگم انشالله که یکی پیدا شه جواب بده
من مولتی من 2.9 نصب کردم و میخوام مورتال کامبتو بازی کنم ولی پیغام میده که ورژن مورد نیاز 3.56 ولی من ورژن دستگاهم 3.55 ه_ک شدست لطفا راهنمایم کنید
\تما از دست مدیر ها در رفته اگه مطمینی پستتو دادی و تایید نشده دوباره بده
اگه از دانگل استفاده کنی بازی باید رو باوری کپی شده باشه بازی روی هارد باشه نمیشه ؟؟
بازی های قدیمی از روی هارد اجرا میشن ولی جدید ها باید از بلوری کپی استفاده کنی
سلام داداش!من همون sepehr هستم شناختی؟داداش من ps3 رو چندماه پیش با cfw 3.55 هکیدم و مولتیمن آخرین ورژن رو همیشه دان میکنم.چنروز پیش اعصابم خورد بود رفتم رو بازی تیکن6 ک اجرا نمیشد و رفتم داخل تنظیماتش و هرچی گزینه بود پر کردم و زدم تا بازیرو اجرا کنه!بعد از اینکه از مولتیمن خارج شد آیکون مولتیمن خاکستری شد و دیگه اجرا نمیشد!من پاکش کردم و دوباره نصبش کردم وقتی زدم تا اجرا بشه این ارور رو داد
بعدش اجرا شد وقتی رفتم رو بازیام تا اجراشون کنم،بعد اینکه از مولتیمن خارج میشد آیکون بازی انتخابیم نمیومد و همون آیکون دیسک داخل دستگاه بود.بعدش رفتم داخل مولتیمن و رو بازی و داخل تنظیمات بازی گزینه BD-miror رو زدم بعدش بازیرو اجرا کردم و اومد!ولی قبلا نیازی ب انتخابش نبود.بعدش بازیای دیگرو امتحان کردم ولی چنتا از بازیام ک قبلا اجرا میشدن ارور میدنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم انگلیسیشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از رو هارد داخلیم هم اصلا بازی اجرا نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)