اتفاقاً جرم نقص امضا خیلی بیشتره تا پر نبودن حساب جهت پیگیری قضایی.راه قانونیش هم به حساب خوابوندن چک و بعد از اون برگشت زدن چک هست و بعد هم مراجعه به مراجع قضایی ( البته نه با امضای ناقص چک ! )
بپرسم . دقیقشو می گم خدمتتون.
اتفاقاً جرم نقص امضا خیلی بیشتره تا پر نبودن حساب جهت پیگیری قضایی.راه قانونیش هم به حساب خوابوندن چک و بعد از اون برگشت زدن چک هست و بعد هم مراجعه به مراجع قضایی ( البته نه با امضای ناقص چک ! )
منم دقیقا فکر میکردم امضا زدن مگه الکیه!!!!!!!!
چون بیجهت به من فحش داد میخام پوستش رو در بیارم.
اگه اطلاعات مفیدی دارید کمکم کنید..
با توجه به گفته ی شما ، سوال اینه که نقص امضا چه عمدا چه سهوا جرمه ؟ یا فقط عمدا ؟اتفاقاً جرم نقص امضا خیلی بیشتره تا پر نبودن حساب جهت پیگیری قضایی.
+
اثبات عمدی بودن این کار چگونه هست ؟ ( البته اگه قراردادی وجود داشته باشه به نظر راحت باشه) /
ممنون . منتظریم /![]()
برای گرفتن دسته چک باید چه کارهایی انجام بدهیم؟
منم منتظر جواب این سوال ها هستم![]()
سلام /برای گرفتن دسته چک باید چه کارهایی انجام بدهیم؟
ابتدا باید حساب جاری افتتاح کنید / برای باز کردن حساب جاری ، زمینه ی شغلی شما مهمه ، و مهمترین مدرکی که نیاز هست برای افتتاح حساب جاری ، اجاره نامه ی مغازه یا جواز کسب هست /
+
نیاز به معرف هم دارید ، معرف یعنی یک نفر که در یکی از شعبات بانکی که میخواهید حساب بازکنید ، حساب جاری داشته باشه و فرم افتتاح حساب جاری شما رو هم امضا بکنه /
پس از اینکه بانک مدارکتون رو دریافت کرد ، استعلام میشه از بانک مرکزی برای اینکه مشخص بشه آیا چک برگشتی داشته اید یا خیر /
پس از استعلام هم میتونید دسته چک بگیرید .
( البته موسسات و مراکزی هستند که به صورت "کارچاق کنی" حساب جاری باز میکنند و دسته چک برای شما میگیرند حتی بدون نیاز به اجاره نامه و جواز کسب و با مدارک صوری ، نرخشون هم برای افتتاح حساب جاری بین 200 تا 250 هزار تومان هست ، اگر معرف هم نداشته باشید به ازای معرف هم مبلغی حدود 50 هزار تومان دریافت میکنند . در نیازمندیهای همشهری هم با عنوان "مشاوره افتتاح حساب جاری" یا معرف حساب جاری " آگهی میدن )
من میخوام خرید اینترنتی بکنم بعد از زدن پرداخت پیغام میاد که زدن رمز اشتباه از حد گذشته و بعد پرداخت متوقف میشه..!
حالا باید چی کار کنم..؟
سلام
دوستان من به فردی آشنا به دادگاه و دادخواست و ... دارم.
از یه نفر 2تا شکایت میخام کنم:
اول بابت شش میلیون پول رهنی که از خونه اش پا شدم و نداده!
دوم بابت چک شش میلیونی که امضاش ناقصه!
اگر کسی با این موارد آشناست راهنماییم کنه.
دوستان کسی میدونه کارتخوان پارسیان(همین دستگاه پز) چند ساعت بعد کارت بکشی پولش به حسابت میاد؟
یه چیز جالب
من کارت پارسیانم رو چون انقضاش رسیده بود عوض کردم.بعد رفتم پای خودپرداز که رمز اینترنتی بذارم توش دیدم هی میگه اشتباه است.اخرشم دستگاه کارتم رو خورد.فرداش رفتم کارتم رو گرفتم ازشون پرسیدم گفتن به ما مربوط نیست با خودپرداز باید درست کنید.باز دیدم نشد.اخر سر رفتم دعوا که بابا این چه وضعیه چرا پاسخ گو نیستید طرف کارتم رو دید گفت ببخشید این رمز رو اشتباه دادن بهتون .این رمز اصلا مال این کارت نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)