سلام..
خواهش میکنم..
ببین توقع ساپورت فارسی در حد 2.1 رو نداشته باشین ... در همین حده که فارسی رو نشون میده یعنی sms فارسی میخونه... صفحه کیلید فارسی داره .. اگه مرورگری که استفاده میکنید از فارسی پشتیبانی کنه اونم جواب میده..
سلام..
خواهش میکنم..
ببین توقع ساپورت فارسی در حد 2.1 رو نداشته باشین ... در همین حده که فارسی رو نشون میده یعنی sms فارسی میخونه... صفحه کیلید فارسی داره .. اگه مرورگری که استفاده میکنید از فارسی پشتیبانی کنه اونم جواب میده..
سلام گوشیه خوبیه و الان هم برای خرید گمونم مناسب باشه و یکی از بچه ها دیروز پریروز خریده بود 211 تومن
مموری هم بستگی به خودت داره
اما این گوشی رو اگه بخوای به اندروید بالاتر از 2.1 اپدیت کنی حداقل فعلا ساپورت فارسی مناسبی نداره
سلام .. . به همه . . .
من مشکیش رو خریدم . . .
واقعا گوشیه عالی هستش .. .
حالا یه سوال!!
فایل منیجر کجاست ؟اطلاعات داخل مموری ارد رو نمیتونم از داخل پیدا کنم !!
بعدش اطلاعات در مورد یه فیلم ( مثلا ) که رزولوشین چقدر هست رو باید از کجا ببینم. . ؟ هرچی میگردم پروپرتیس رو پیدا نمیکنم !!
فایل منیجر درست و حسابی نداره یک سرچ بکن asto manager یا root explorer پیدا میکنی.
یکم بهتر ادرس بدید ممنون میشم !
سلام به همگی..
این یک مدیا پلیر عالی..
با این برنامه میتونید اکثر فرمت ها مثل mp4.avi.fly و.... رو اجرا کنید..
خودم هم از این برنامه استفاده میکنم..
میتونید کیلیپ ها رو به صورت تمام صفحه نگاه کنید..
در ضمن قابلیت پخش کیلیپ ها رو با حجم بالا رو هم داره...
من زیاد موزیک و ویدیو گوش میدم و بخصوص زیاد مسابقه های WWE یا همون کشتی کج رو از اینترنت دانلود و نگاه میکنم و معمولا اخر شب ها نگاه میکنم
مسابقه 2011_Undertaker_vs._Triple رو با حجم 110 مگابایت رو با فرمت MP4 به راحتی و با کیفیت بالا و تمام صفحه تماشا کردم روی X8...( عجب کیفی میداد... همه خواب بودن همه جا تاریک بود handfree هم زده بودم کیفیت پخشش عالیه..)
حتما دانلود کنید...
Rock(divx)Player
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مبارک باشه انشا الله
بطور پیش فرض آندروید 1.6-2.1 فایل منیجر ندارند
برای نصب هر چیزی به هر حال ذر ابتدا
یا باید با مرورگر گوشی بری تو سایت دانلود و نصب کنی
یا با بلوتوث دریافت و نصب کنی
بغد نصب فایل منیجر دیگه با کلیک روی برنامه میتونی نصب کنی
پس اول 1 فایل منیجر نصب کن
شما ببین ورژن آندرویدت چیه
اول آپدیت کن بعد برو سراغ مابقی قضایا
این پست دوستمون جواد گیمر میتونه کمکتون کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by AMIRHJ; 09-04-2011 at 23:46.
امیر جان فک کنم بد متوجه شدی. . .
ببین اصلا بحث نصب نیست . . .مثلا من میخوام پوشه مربوط به آهنگامو ببینم که به طور پیش فرض میره تو خود گالری . . .
من اطلاعات آهنگ رو از داخل گوشی میخوام که نمیتونم پیدا کنم.. .. !!
ورژن هم 2.1 هستش. . .
سلام دوستان من گوشی رو آپدیت کردم با همون برنامه ی آپدیت سرویس . فارسی ساز هم خودکار نصب شد.مشکل هم از کابلم بود .کابل خراب داده بود موبایلیه ، گارانتی هم نداده بود گفت سونی اصلا گارانتی نداره!
حالا میخوتم روت کنم وقتی فایلoNECLICK رو اجرا میکنم همچین اروری میده :
![]()
برای همین کاری هم که شما میخوای انجام بدی همونطور که دوستمون گفت باید فایل منجر نصب کنی(چون خودش بصورت پیش فرض نداره
برای نصب هم میتونید به بخش نرم افزار انجمن خودمون مراجعه کنی
---------- Post added at 09:02 AM ---------- Previous post was at 08:59 AM ----------
اینجورر که از ارور معلومه .net framework سیستم تون مشکل داره
شما باید .net framework رو دوباره روسیستمتون نصب کنی(فروشگاه ها نرم افزارش رو دارن)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)