تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 134 اولاول ... 195965666768697071727379119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1333

نام تاپيک: فعال سازی و قانونی کردن ویندوزSeven 7 "کرک ها و توضیحات در پست اول"▒▒ تمامی مسائل در این تاپیک ▒▒

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شانلی سهندیم نام:حسین

پيش فرض

من یه سالی میشه 7 نصب کردم،چند وقته genuine می خواد و آپدیت هم نمیشه؛با ریمو وات (فقط با ریمو وات) پاک کردم اون فایل معروف ِ مایکروسافت رو ،بعد کرک تاپیک اول رو زدم،ولی:

ظاهرا هیچ راهی غیر از دوباره نصب کردن ویندوز نداره نه؟(حیفم میاد،یه سال ِ آزگار آپدیتش کردم!)

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من یه سالی میشه 7 نصب کردم،چند وقته genuine می خواد و آپدیت هم نمیشه؛با ریمو وات (فقط با ریمو وات) پاک کردم اون فایل معروف ِ مایکروسافت رو ،بعد کرک تاپیک اول رو زدم،ولی:

ظاهرا هیچ راهی غیر از دوباره نصب کردن ویندوز نداره نه؟(حیفم میاد،یه سال ِ آزگار آپدیتش کردم!)
    اول ازروش لینک اول برین ببینید برای شماکار میکنه اگر کارنکرد از از کرک لینک دوم استفاده کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

3. 3 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

[QUOTE=Mohammad King;5643381]با توجه به این که برای استفاده از تمامی قابلیت های ویندوز 7 نیاز به نصب کرک و انواعی از فایل های Patch بوده تا بتوان از این سیستم عامل برای مدت طولانی استفاده کرد امکان از کار افتادن کرک ها قبلی نیز وجود دارد. به همین دلیل کاربرانی که این سیستم عامل فوق موفق را برگزیده اند می بایست در صورت از کار افتادن کرک ها و از بین رفتن License ها نسخه های جدیدی از کرک ها را دریافت کرده و برای فعالسازی سیستم عامل اقدام کنند.
    با توجه به درخواست های مکرر کاربران مبنی بر از بین رفتن License فعالسازی برآن شدیم تا تعدادی از کرک های جدید و تست شده را برای دانلود قرار دهیم ، دقت داشته باشید که هریک از این نرم افزارها به صورت جداگانه در هاست قرار داده شده اند و می توانید پس از دریافت هریک از آن ها ابتدا لایسنس قبلی را Uninstall نموده و سپس کرک جدید را اعمال کنید.

دوستان سوالات خودشون را در این زمینه توی این تاپیک سوال کنند.
    ================================================== ================================================== =========

خب لازم دونستم این مطلب رو هم قرار بدم:

آپدیت kb971033 باعث از کار افتادن ویندوز ۷ می شود

مایکروسافت هر چند وقت یکبار، بعد از عرضه نسخه های جدید ویندوز خود، برای شناسایی و از کار انداختن نسخه هایی از ویندوزکه به طور غیر قانونی اکتیو شده اند و به طور رسمی از مایکروسافت خریداری نشده اند، آپدیتهایی را برروی مرکز آپدیت خود قرار می دهد که دریافت و نصب آنها بر برروی سیستم، در صورتی که ویندوز به طور قانونی تهیه نشده باشد، باعث غیر فعال شدن ویندوز می شود.

با توجه به اینکه بسیاری از کاربران بخش Windows Update را در کنترل پنل ویندوز برروی اتوماتیک قرار می دهند، لذا به هنگام اتصال به اینترنت، آخرین آپدیتها از سرور مایکروسافت دریافت و بدون اطلاع کاربر برروی ویندوز نصب می شود که در صورتی که آپدیت موردنظر هم در میان آنها باشد باعث از کار افتادن ویندوز خواهد شد.

اکنون نیز که چند ماه از عرضه ویندوز ۷ گذشته است مایکروسافت آپدیت جدیدی تحت عنوان KB971033 عرضه کرده است که با نصب آن برروی سیستم ممکن است اکتیویشن ویندوز از کار بیفتد و ویندوز حالت Geniune را از دست بدهد.

راه حلها :

آپدیت KB971033 هنوز نصب نشده است :

۱-بهترین راه حل این است که در Control Panel > Windows Update در منوی سمت چپ برروی Change setting کلیک نمایید و گزینه Install update automatically (recommended) را برروی Check for updates but let me choose whether to Download and install them. تنظیم نمایید.این گزینه باعث می شود ویندوز برای دریافت و نصب آپدیتها از شما اجازه بگیرد و شما می توانید انتخاب نمایید کدام یک از آپدیتها را نصب نمایید و کدام یک را نصب ننمایید.

هر چند توصیه ما این است که این گزینه را به طور کل برروی Never check for updates تنظیم نمایید تا اصولا آپدیتهای ویندوز نصب نشود.

۲-بعد از اینکه ویندوز به سایت مایکروسافت متصل شد و لیست آپدیتها را به شما نشان داد تیک جلوی اپدیت شماره KB971033 را بردارید تا نصب نشود.

آپدیت KB971033 نصب شده ولی ویندوز هنوز از کار نیفتاده است :

شما آدم خوش شانسی هستید ولی ممکن است تا یکی دوروز آینده اکتیویشن از کار بیفتد که در این صورت از روش مرحله بعد استفاده نمایید.

آپدیت KB971033 نصب شده و ویندوز از کار افتاده است :

این بدترین اتفاق ممکن است ولی از یکی از لینکهای زیر فایل RemoveWAT را دانلود نمایید و آنرا اجرا نمایید و دکمه RemoveWat را بزنید تا این مشکل حل شود.
    برای از بین بردن آپدیت غیر فعال کننده ی ویندوز7»
    Remove Wat:دوستانی که بعد از آپدیت ویندوز 7 ویندوزشون غیر فعال شده از این برنامه استفاده کنند:
    ================================================== =========================================
    دانلود پچ اکتیو سایز ویندوز7»

دقت داشته باشید که 3 کرک از یک شرکت هستند فقط کرکهای آخر جدید تر هست. می توانید تنظیمات مختلف را در کرک کردن اعمال کنید. براي استفاده از كرك جديد حتما با استفاده از كرك قبلي اقدام به حذف كردن كرك نماييد و سپس كرك جديد را نصب نماييد.

قابليت قعالسازي و پشتيباني از ويندوزهاي:
    Windows 7 Ultimate
    Windows 7 Professional
    Windows 7 Home Premium
    Windows 7 Home Basic
    Windows 7 Starter
    Windows Vista Ultimate
    Windows Vista Business
    Windows Vista Business N
    Windows Vista Home Premium
    Windows Vista Home Basic
    Windows Vista Starter
    Windows Server 2008 R2: Enterprise
    Windows Server 2008 R2: Standard
    Windows Server 2008 R2: Foundation
    Windows Server 2008: Enterprise
    Windows Server 2008: Standard
    Windows Server 2008: Foundation
    Windows Small Business Server 2008

طریقه استفاده: کرک را دانلود کنید سپس پس از دانلود با کیک راست روی کرک و گزینه Run As Admin اجراش کنید سپس وقتی کرک اجرا شد 2 گزینه به نام های Install و Uninstall وجود داره ابتدا گزینه ی Uninstall را زده .....صبر کنید پیغامی مبنی بر Restart کامپیوتر ظاهر شود سپس کامپیوتر Restart میشود سپس دوباره پس از بالا اومدن کامپیوتر کرک را اجرا کنید و گزینه Install را بزنید صبر کنید پیغامی مبنی بر Restart کامپیتر ظاهر شود سپس کامپیوتر Restart میشود و پس از بالا اومدن کامپیوتر ویندوز شما اکتیو شده است.

***نکته***:3 کرکی که پیوست شده مال یک شرکت هستند فقط کرکهای آخر جدید تره. میتوانید از هر کدام که خواستید استفاده کنید.نسخه هر کرک نوشته شده.

پسورد: p30world

آپدیت شد.

آخرین ورژن کرکها:

من اول برنامه ی remove رو دانلود کردم و بعد از اجراش نوشته ی گوشه ی دسکتاپم حذف شد ، ولی loader ها رو هر سه تاشو وقتی اجرا می کنم، دکمه های install و unistall غیر فعالند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض پاک شدن اکتیو ویندوز 7اورجینال بعد نصب آپ دیت شناساگر ویندوز های تقلبی

دوستان ویندوز من 7 اورجینال (نسخه اورجینال لب تاب hp dv6 6080) هستش که اکتیو هم بوده ولی دیروز در حین نصب آپدیت حدودا 50mb ویندوز که اسمش service pack 1 بود یه دفعه ویندوز ارور داد که اکتیو نشده و تقلبی هست،وقتی هم پیغام رو دنبال کردم آخرش به این رسید که تو سایت مایکروسافت یه ویندوز جدید خریداری کنم!
    راهی غیر از restore کردن هست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شانلی سهندیم نام:حسین

پيش فرض

اول ازروش لینک اول برین ببینید برای شماکار میکنه اگر کارنکرد از از کرک لینک دوم استفاده کنید

کد:
    کد:
    ممنونم!
    با همون روش اول حل شد!(قابل توجه دوستانی که میگن ویندوز کهنه اکتیو نمیشه،در عرض 20 دقیقه صاحب ویندوز ارجینال شوید!-فقط خدا کنه بعد آپدیت نزنه تو ذوقمنون!-)
    Last edited by Turk Oghlan; 13-08-2011 at 01:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iceboy_LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیــراز

پيش فرض

درود

دوستم ویندوز 7 سی دو بیتی داشت و بک گراند کامپیوترش سیاه نشون میداد و یه پیغام کوچیک میزد که ویندوز شما کپی هست

برنامه Remove Wat بهش پیشنهاد دادم و الان میگه مشکلش حل شده و راست کلیک رو My computer میکنه اون پایین صفحه هیچی نشون نمیده .. ایا ویندوزش ارجینال شده یا هنوز کپی هست و در اینده مشکل داره ؟
    ضمناً اپدیت ویندوز هم کاملا خامــوش کرده ..

خ
    ودم Win 7 SP1 64 bit دارم و راست کلیک رو My computer کردم و پایین صفحه نوشته بود 29 روز دیگر اکتیو کنید . . .

برنامه Remove Wat استفاده کردم و الان دیگه هیچی پایین صفحه نیست .. ویندوز من هم ارجینال شده ؟

یه سوال دیگر : فرق برنامه Remove Wat با Windows Loader چی هست که میزارن ؟

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

11 ورژن جدید ویندوز لودر windows-loader v2.0.5

windows-loader v2.0.5

Supported operating systems
    •Windows 7 Ultimate
    •Windows 7 Ultimate E
    •Windows 7 Professional
    •Windows 7 Professional E
    •Windows 7 Home Premium
    •Windows 7 Home Premium E
    •Windows 7 Home Basic
    •Windows 7 Starter
    •Windows 7 Starter E
    •Windows Vista Ultimate
    •Windows Vista Business
    •Windows Vista Business N
    •Windows Vista Home Premium
    •Windows Vista Home Basic
    •Windows Vista Home Basic N
    •Windows Vista Starter
    •Windows Server 2008 R2: Enterprise
    •Windows Server 2008 R2: Standard
    •Windows Server 2008 R2: Foundation
    •Windows Server 2008: Enterprise
    •Windows Server 2008: Standard
    •Windows Server 2008: Foundation
    •Windows Small Business Server 2008
    •Windows Small Business Server 2011

Note: You must be running build 7600 or greater for Windows 7 and Windows Server 2008 R2
    Note: I don’t recommend using any of the Windows 7 E editions
    Note: Windows 7 N editions will only be supported when OEM SLP serials leak

Change version 2.0.5 (08/02/2011)
    * Added a new GRLDR version
    * Added a new option to patch all OEM table ID’s
    * Added CCE, Chuangzhicheng and Crea SLIC’s and certificates
    * Added CCE Windows 7 Professional serial
    * Added KSystems and Crea Windows 7 Starter serials
    * Changed the way partitions are identified which should fix boot issues for systems with hidden OS partitions

کد:

9. 2 کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه roshanaeedeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران - 20 متری جوادیه

13 نقل قول:

سلام داداش-اینم جواب سوال هات:

دوستم ویندوز 7 سی دو بیتی داشت و بک گراند کامپیوترش سیاه نشون میداد و یه پیغام کوچیک میزد که ویندوز شما کپی هست
    برنامه Remove Wat بهش پیشنهاد دادم و الان میگه مشکلش حل شده و راست کلیک رو My computer میکنه اون پایین صفحه هیچی نشون نمیده .. ایا ویندوزش ارجینال شده یا هنوز کپی هست و در اینده مشکل داره ؟
    ضمناً اپدیت ویندوز هم کاملا خامــوش کرده ..

Remove WAT قسمت فعالسازی ویندوز رو کاملا نابود میکنه یه جور دیگه بهت بگم فعالسازی ویندوز یه سره میشه-در مورد نبودن قسمت اکتیوشن ویندوزتون در My Computer - Propertios اصلا نگران نباشید چون ویندوز فعال هست و قسمت فعالسازی ویندوز نابود شده و ویندوزتون کاملا یه سره هست.

فقط موقعی که میخواهی ویندوز رو آپدیت کنی تیک آپدیت KB971033 رو بردار و بقیه آپدیت ها رو دانلود و نصب کن و مطمئن باش هیچ مشکلی برای ویندوز و اکتیوشن اون پیش نمیاد.

خودم Win 7 SP1 64 bit دارم و راست کلیک رو My computer کردم و پایین صفحه نوشته بود 29 روز دیگر اکتیو کنید . . .
    برنامه Remove Wat استفاده کردم و الان دیگه هیچی پایین صفحه نیست .. ویندوز من هم ارجینال شده ؟

در مورد ویندوز خودت باید بگم که اول غیر فعال بوده و رو حالت آزمایشی بوده و بعد از Remove WAT کاملا فعال و اکتیو شده اما فایل هایی که ویندوز رو از کا میندازن نابود شدند و ویندوز یه سره شده.

یه سوال دیگر : فرق برنامه Remove Wat با Windows Loader چی هست که میزارن ؟

Remove WAT بیشتر به ویندوز هایی توصیه میشه که از کار افتاده باشه اما Windows Loader به سیستم هایی پیشنهاد میشه که ویندوز تازه روش نصب شده و هنوز آپدیت نشده.

سوالی و مشکلی بود در خدمتم.

التماس دعا-یاعلی مدد
    Last edited by roshanaeedeh; 16-08-2011 at 12:51.

11. 4 کاربر از roshanaeedeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

تو سیستم من نوشته 18 روز مانده تا اکتیو از چه راهی استفاده کنم؟

داره خودمونی میشه roshanaeedeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران - 20 متری جوادیه

13 نقل قول:

تو سیستم من نوشته 18 روز مانده تا اکتیو از چه راهی استفاده کنم؟

سلام داداش - ویندوز شما هنوز از کار نیوفتاده نگران نباشید اما تا 18 روز دیگه از کار میوفته.

برای فعالسازی اصلا از Remove WAT استفاده نکن.

Windows Loader v2.0.4 بهترین گزینه برای ویندوز شما هست

دانلودش رو برات میزارم:

کد:

ضمنا اگه خواستی ویندوز رو آپدیت کنی تیک آپدیت KB971033 بردار و بقیه آپدیت هارو دانلود و نصب کن مطمئن باش هیچ مشکلی برای ویندوزت پیش نمیاد و فعال میمونه.

یاعلی مدد
    Last edited by roshanaeedeh; 16-08-2011 at 13:06.

14. 4 کاربر از roshanaeedeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •