برای ما فقط رده 4 مهمه بسکتبالم که باخته ولی طلای امروز یزدانی اگر به دست بیاد خیلی خوبه میترسم اینم نقره بگیره خدا این طلارو بیاریم خیلی بهش احتیاج داریم کاری ندارم عیده عید نیست طلا میخواهیم امروز
حميدرضا قليپور در ووشو
خديجه آزادپور در ووشو
محسن محمد سيفي در ووشو
عليرضا نصرآزاداني در تكواندو
يوسف كرمي در تكواندو
محسن شادي در قايقراني
محمد باقري معتمد در تكواندو
بهداد سليمي در دسته +105 كيلوگرم وزنهبرداري
سعيد عبدولي در كشتي فرنگي
اميد نوروزي در كشتي فرنگي
بابك قرباني در كشتي فرنگي
طالب نعمتپور در كشتي فرنگي
ذبيحالله پورشيب در كاراته
جمال ميرزايي در كشتي آزاد
صادق گودرزي در كشتي آزاد
احسان حدادي در پرتاب ديسك
احمدرضا طالبيان در قايقراني
سجاد مرادي در دوي 800 متر
رضا يزداني در كشتي آزاد
جاسم ويشگاهي در كاراته
برای ما فقط رده 4 مهمه بسکتبالم که باخته ولی طلای امروز یزدانی اگر به دست بیاد خیلی خوبه میترسم اینم نقره بگیره خدا این طلارو بیاریم خیلی بهش احتیاج داریم کاری ندارم عیده عید نیست طلا میخواهیم امروز
داش مجتبی خودتو کنترل کن
خوب اوشین و یکی دوتا دیگه اشکال قبیحه روی دستشون نقاشی کرده بودن عیب داشت زن و بچه مردم می دیدن!!!!!!![]()
دیدی حرف بد زدی ایران یه گل از کره خورد شدیم سه به دو همش تقصیر...
![]()
رونی جان من از شبکه سه بد گفتم بچه های بسکتبال گلن همشون اشکالی نداره باختنم باختن دیگه کاریش نمیشه کرد ولی صداوسیما گندشو امروز درآورد واقعاً اون از اذانو نمازو دعا و !! اینم پخش فوتبالشون گل بگیرن فوتبالشونو
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
حالا آقایون دلشون به رحم اومد میگه اگر مسابقه رضا یزدانی شروع شد با اجازتون مسابقه فوتبالو قطع میکنیم !! بابا فوتبال چیه تازه الان مساوی شد !
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------
کشتی حساس رضا یزدانی شروع شد
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------
ای دهن این سیما سرویس داره فوتبالو با صدای کشتی نشون میده
4.3 کره ... برنز هم پرید
گندشو دراورده شبکه سه بابا گورپدر فوتبال اه![]()
خاک بر سرشون ، 3 ، 0 جلو بودن ، 4 ،3 باختن
.بدبختای ...![]()
از اول گفتم زیاد به این تیم بسکت امید نداشته باشید فکر می کردم سرگروه میشیم که همین بازی رو تو فینال ببازیم که نشد حالا برنز رو میگیرند ایشالا!![]()
من که خیلی خوشحال شدم فوتبال باخت
بلکه دیگه این همه هزینه نره سمت فوتبال و بره سمت بستکبال و قایق رانی و.....
کفاشیان باید جمع کنه بره که تو دوره اش هم گند خوردیم
واااااااااااااااااااااااا یییییییی بچه ها رضا یزدانی عجب بازی کرد برد طلارو برد
تبریک تبریک
تبریک تبریک بزن به افتخار
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------
آقا 18 طلایی شدیم ایشالا بیستایی هم میشیم فردا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)