خیلی جالب بود چون صبح که جواب دادم هم پاسختون رو دیدم!!!
خیلی جالب بود چون صبح که جواب دادم هم پاسختون رو دیدم!!!
درود بر شما
مرسی
چطور حالا اصلشو باید تشخیص داد؟
ولی خیلی عالیه با ترکیب یک خمیر ریش که دارم اسمشو نمیدونم چیه ولی عالیه
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
مرسی از شما داداوالا باید باشه چند جا دیگه رو بگرد ببین چطوریه ؟!!! این دوستمون هم که میتونه واست بگیره.
ولی چیزی که از فیوژن فهمیدم مثلا خودشو با دو تاتیغه میخری 12 تومن بعدش یه بسته 4 تایی تی؛ش 13 تومنه!!!!
نوع بهتر هم هست که میگن دائمی و ازین جور چیزا ( البته من خودم به دائمی اعتقاد ندارم بخوای نخوای کند میشه )
کلا مارکهای جالبتر و بهتر هم سراغ دارین ؟
ماشین هم یک فیلیپس 5 تیغ دارم ازین قابل شستشوها کارش عالیه
Take Care![]()
اتفاقاً تحریم هستیم و خیلی خیلی کمیاب شده.میشه بفرمائید چطوری میشه اصلو از تقلبی تشخیص داد؟
خب انگار شما در مورد شوتی ها اطلاعی نداری
سری قبل که کم گیر میاد ولی خب سری جدید proGlide ارائه شده که تیغش هم تقریبا بهتره این سری مدل تقبلی فعلا نداره
سری قبلی هم اصل بودنش از نوع بسته بندی و دفترچه و باتری و کیفیت دسته کاملا میشه تشخیص داد
والا من یه مدت که با ژیلت اصلاح میکردم اصلا جالب نبود تیغه هاش که زود کل شد منم دیگه زورم اومد 13 تومن بدم 4 تا تیغه بخرم.
الان یه جایگزین پیدا کردم که ژیلت schick معروفه که توی بسته های 4 تایی عرضه میشه و این محصول د اصل آمریکایی هست بسته ای 3.500 تومنه از نظر موندگاری هم عالیه ....اینو به ژیلت ترجیح میدم.
اینم سایتشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by roteal2007; 02-12-2011 at 16:58.
ممنون دادا
این Shick که گفتین چندبار مصرف جواب داده؟
قیمت ؟
چند تیغس؟
من که میمیرم واسه جنس آمریکایی !
Take Care![]()
زنده باد برادران قاچاقچی هر چی ارادی کنی تو ایران هست!
والا منظورتونو نفهمیدم شوتی؟!!
راستی عملکرده این ویبره دارها چطوره ؟
راستی اگه قیمت معمولیش+یه پک تیغشو داری بگو
آیا این پرو گلایدر رو سری فیوژن هم نصب میشه ؟
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
سه تیغست و الان از هرچی ژیلت آشغال و ایرانی هست بهتر جواب داده (تا اونجایی که من تست کردم با سن 21)
قیمت هم تو ویرایش نوشتم ....دسته ارگنومیک و محافظ تیغه برای هر 4 تاش داره صابون هم که داره و کیفیت دستش هم ارگونومی خوبی داره.موندنش واست بستگی به استفادت داره که چه نقاطی رو استفاده کنیتقریبا هر یک ماه رو یکی استفاده دارم....هنوز در حیرتم
منظورم از شوتی همون ماشینهایی که عقبشون رو میارن بالا و جنس قاچاق میارن اینجا....
قیمت پاورش 22 بود البته قیمت چند وقت پیشه....شاید بشه من امتحان نکردم که روی سری قبلی نصب بشه یا نه
من که خودم ماشین ریش تراش دارم ولی بقیه که استفاده کردن از تیغش خیلی راضی بودند ویبرش تفاوتی با سری قبل نداره
سلام
از کجا این می شه تهیه کرد؟
آیا این ها به دسته ژیلت می خوره ؟
من با این ریش تراش هر دو سه ماه یه بار مشکل پیدا میکنم
فویلش پاره میشه چرا؟
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:37 AM ----------
براون سری 5
---------- Post added at 01:39 AM ---------- Previous post was at 01:37 AM ----------
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)