سلام دوستان من نقد سایت نوت بوک چک رو خوندم ظاهرا اون طور که متوجه شدم از لحاظ ال سی دی و کنتراست خیلی ضعیف . نظر شما که با هاش کار کردین چیه؟ در مورد بدنش چطور؟ ممنون.
سلام دوستان من نقد سایت نوت بوک چک رو خوندم ظاهرا اون طور که متوجه شدم از لحاظ ال سی دی و کنتراست خیلی ضعیف . نظر شما که با هاش کار کردین چیه؟ در مورد بدنش چطور؟ ممنون.
آقا نظر من اینه که هر چی پول بدی اش میخوری . اگه پولشو داری sony vaio بخر . منم بعد از کلی تحقیق رفتم این مدلو خریدم . من که باهاش مشکلی ندارم .کیفیت ال سی دیش هم نمیشه گفت خوبه ولی بد هم نیست . تا حالا مقایسش نکردم
سلام
این مدل صفحه نمایشش LED-Backlight LCD هست (یه چیزی مابین led و lcd) ولی از LCD بهتره
راستی یه خبر مهم................................سازگار قیمت 5742 رو گرون کرده(859 تومن) عجب موقعی خریدما دَمَم گرم
من که ابان می خرم . شاید تا ان موقع چندتا مدل جدیدترم بیاید .راستی دیویدی رایترش چه جوریه سرعتش چند ایا تا حالا باهاش رایت کردین ؟مثل اینکه فقط یکی usb داره اگر از تقسیم usb استفاده کنیم نسوزه ؟ویندوزی که روش نصب کردین ایا تنها باید ٧ باشه یا بقیه هم می توانند باشند ؟اگر روش ٧ بریزیم ویندوز اورجینال یا مثل pc ها تقلبی هست ؟
من وقتی میخواستم این مدل رو بخرم همه میگفتن تو بازی اصلا کم نمیاره اما امروز روش call of duty 7 نصب کردن نتونست با کیفیت extera اجراش کنه همش تیک داشت با کیفیت high هم یه کوچولو اذیت میکرد اما normal مشکلی نداشت...بچه ها میگفتن این بازی نیاز به گرافیک 512 داره ولی نمیدونم چرا اینطوری شد....احتمال هم داره بخاطر ویندوزم باشه ... شاید کرک خوبی روش نباشه...
اگه شد بازی NFS Hot Pursuit هم روش نصب میکنم بهتون خبر میدم....
من که از دی وی دی رایترش راضی ام ... خوب میخونه ولی هنوز باهاش رایت نکردم ....
اگه ابان میخوای بخری باید غید این مدل رو بزنی چون تا اونموقع با همین پول میتونی سیستمی بگیری که usb3 داره و همه ی کانفیگش از این بالاتره....
این مدل سه usb داره....
از اینکه موضوع را گفتی متشکر.از بابت جوابتم متشکر.من عاشق بازی just cause2 ام. کسی از بچه ها این بازی را چک کردن ؟
سلام من می خوام همین مدل رو بخرم ولی هیچ جا نیست . دوستان لطفا ادرس فروشگاه معتبری که خریدن رو برام بفرستن باتشکر.
من هنوز رایت نکردم
3 تا usb داره
و ویندوز 7 شرکت پرند رو نصب کردم(از این تقلبیا) لزومی نداره ارجینال باشه
سلام
دوستان من یه مدل 5742ZG گرفتم که گرافیک 420m داره
نمی دونم Inte HDl هم داره یا نه؟؟؟؟از کجا بفهمم. تو Bios فقط Nvidia هست.
اگر داره اپتیوس رو از کجا تهیه کنم.تو CD موجوده؟
راستی دکمه عدد7 سمت راست کی برد کمی سفتتر بالا پائین می شه....
خودم می تونم ردیف کنم یا ببرم گارانتی؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)