تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 179 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1785

نام تاپيک: ll تست و بررسی Acer 5742G ( خوش قیمت پر قدرت ! ) ll

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان من نقد سایت نوت بوک چک رو خوندم ظاهرا اون طور که متوجه شدم از لحاظ ال سی دی و کنتراست خیلی ضعیف . نظر شما که با هاش کار کردین چیه؟ در مورد بدنش چطور؟ ممنون.

داره خودمونی میشه hamed888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان من نقد سایت نوت بوک چک رو خوندم ظاهرا اون طور که متوجه شدم از لحاظ ال سی دی و کنتراست خیلی ضعیف . نظر شما که با هاش کار کردین چیه؟ در مورد بدنش چطور؟ ممنون.

آقا نظر من اینه که هر چی پول بدی اش میخوری . اگه پولشو داری sony vaio بخر . منم بعد از کلی تحقیق رفتم این مدلو خریدم . من که باهاش مشکلی ندارم . کیفیت ال سی دیش هم نمیشه گفت خوبه ولی بد هم نیست . تا حالا مقایسش نکردم

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام
    این مدل صفحه نمایشش LED-Backlight LCD هست (یه چیزی مابین led و lcd) ولی از LCD بهتره
    راستی یه خبر مهم................................سازگار قیمت 5742 رو گرون کرده(859 تومن) عجب موقعی خریدما دَمَم گرم

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلاماین مدل صفحه نمایشش LED-Backlight LCD هست (یه چیزی مابین led و lcd) ولی از LCD بهترهراستی یه خبر مهم................................سازگار قیمت 5742 رو گرون کرده(859 تومن) عجب موقعی خریدما دَمَم گرم
    من که ابان می خرم . شاید تا ان موقع چندتا مدل جدیدترم بیاید .راستی دیویدی رایترش چه جوریه سرعتش چند ایا تا حالا باهاش رایت کردین ؟مثل اینکه فقط یکی usb داره اگر از تقسیم usb استفاده کنیم نسوزه ؟ویندوزی که روش نصب کردین ایا تنها باید ٧ باشه یا بقیه هم می توانند باشند ؟اگر روش ٧ بریزیم ویندوز اورجینال یا مثل pc ها تقلبی هست ؟

داره خودمونی میشه PASREZAN17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من وقتی میخواستم این مدل رو بخرم همه میگفتن تو بازی اصلا کم نمیاره اما امروز روش call of duty 7 نصب کردن نتونست با کیفیت extera اجراش کنه همش تیک داشت با کیفیت high هم یه کوچولو اذیت میکرد اما normal مشکلی نداشت...بچه ها میگفتن این بازی نیاز به گرافیک 512 داره ولی نمیدونم چرا اینطوری شد....احتمال هم داره بخاطر ویندوزم باشه ... شاید کرک خوبی روش نباشه...
    اگه شد بازی NFS Hot Pursuit هم روش نصب میکنم بهتون خبر میدم....

6. این کاربر از PASREZAN17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه PASREZAN17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من که ابان می خرم . شاید تا ان موقع چندتا مدل جدیدترم بیاید .راستی دیویدی رایترش چه جوریه سرعتش چند ایا تا حالا باهاش رایت کردین ؟مثل اینکه فقط یکی usb داره اگر از تقسیم usb استفاده کنیم نسوزه ؟ویندوزی که روش نصب کردین ایا تنها باید ٧ باشه یا بقیه هم می توانند باشند ؟اگر روش ٧ بریزیم ویندوز اورجینال یا مثل pc ها تقلبی هست ؟
    من که از دی وی دی رایترش راضی ام ... خوب میخونه ولی هنوز باهاش رایت نکردم ....
    اگه ابان میخوای بخری باید غید این مدل رو بزنی چون تا اونموقع با همین پول میتونی سیستمی بگیری که usb3 داره و همه ی کانفیگش از این بالاتره....
    این مدل سه usb داره....

8. این کاربر از PASREZAN17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من وقتی میخواستم این مدل رو بخرم همه میگفتن تو بازی اصلا کم نمیاره اما امروز روش call of duty 7 نصب کردن نتونست با کیفیت extera اجراش کنه همش تیک داشت با کیفیت high هم یه کوچولو اذیت میکرد اما normal مشکلی نداشت...بچه ها میگفتن این بازی نیاز به گرافیک 512 داره ولی نمیدونم چرا اینطوری شد....احتمال هم داره بخاطر ویندوزم باشه ... شاید کرک خوبی روش نباشه...اگه شد بازی NFS Hot Pursuit هم روش نصب میکنم بهتون خبر میدم....
    از اینکه موضوع را گفتی متشکر.از بابت جوابتم متشکر.من عاشق بازی just cause2 ام. کسی از بچه ها این بازی را چک کردن ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام من می خوام همین مدل رو بخرم ولی هیچ جا نیست . دوستان لطفا ادرس فروشگاه معتبری که خریدن رو برام بفرستن باتشکر.

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

من هنوز رایت نکردم
    3 تا usb داره
    و ویندوز 7 شرکت پرند رو نصب کردم(از این تقلبیا) لزومی نداره ارجینال باشه

12. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه مدل 5742ZG گرفتم که گرافیک 420m داره
    نمی دونم Inte HDl هم داره یا نه؟؟؟؟از کجا بفهمم. تو Bios فقط Nvidia هست.
    اگر داره اپتیوس رو از کجا تهیه کنم.تو CD موجوده؟

راستی دکمه عدد7 سمت راست کی برد کمی سفتتر بالا پائین می شه....

خودم می تونم ردیف کنم یا ببرم گارانتی؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •