اره بخصوص اشک شوق تیم مالدیوكيروش: از اين پس اشك بازيكنان حريف را خواهيد ديد![]()
اره بخصوص اشک شوق تیم مالدیوكيروش: از اين پس اشك بازيكنان حريف را خواهيد ديد![]()
خبر که صحت داره... تو ویکیپدیا و البته رفرنسش هم اومده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظرم اگه ایران میزبانی رو بگیره واسه ورزش مملکت خیلی خوب میشه و اون موقع زوری میاد بالا سره مسئولین که پیشرفت کنند،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+
برای دو سال یه نماینده ثابت در جام باشگاه های جهان خواهیم داشت...
و اما افسوس که که کشکی بیش نیست این جریان!!
شمس: يك مقامي بالاتر از فدراسيون فوتبال جلوي قراردادم را گرفته است
حسين شمس در پاسخ به سوال خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس مبني صحبت اخير رئيس كميته فوتسال در يكي از برنامههاي تلويزيوني و تاكيدش بر عدم نهايي شدن قرارداد با سرمربي فوتسال اظهار داشت: بله، متاسفانه بعد از گذشت پنج ماه و با وجودي كه همه پاي برگه قراردادم امضا زدهاند، ظاهرا يك شخصي از يك جاي خاص كه در واقع مقامي بالاتر از فدراسيون فوتبال است و فدراسيون هم نام اين شخص را به من اعلام نميكند، جلوي نهايي شدن قرارداد را گرفته است.
وي ادامه داد: طبيعي است تا موقعي كه تكليف قراردادم مشخص نشده باشد، تيم ملي را در سفري همراهي نميكنم. البته به خواسته عباس ترابيان سر تمرينات حاضر ميشوم اما قطعا اگر وضعيت روشن نشود، با تيم به چين نميروم.
سرمربي تيم ملي فوتسال همچنين در واكنش به درخواست باشگاه منصوري براي در عدم اعزام محمد كشاورز به تورنمنت چين تصريح كرد: آسيبديدگي كشاورز بهبود يافته و در حال تمرين است. من در تيم ملي با كسي در مورد بازيكنان مشورت نميكنم اما با تيمها همكاري خواهم كرد. اينكه چه بازيكني اعزام شود هم تصميمش با من است.
به گزارش سرویس ورزشی برنا، بازیکنان دعوت شده به نخستین اردوی تیم ملی میبایست روز دوشنبه 2 خرداد تا 12 ظهر با در دست داشتن گذرنامه در محل هتل اسپیناس خود را به کادر فنی معرفی نمایند.
با توجه به دیدارهای حساس تیم امید، از تیم هایی که درگیر لیگ قهرمانان آسیا(ذوب آهن و سپاهان) و تیم هایی که درگیر مرحله یک چهارم جام حذفی هستند، بازیکنی دعوت نشده و در مراحل بعدی از این تیم ها بازیکن دعوت می شوند.
اسامی بازیکنان دعوت شده به تفکیک باشگاهها به شرح ذیل است:
استقلال تهران
امیرحسین صادقی-پژمان منتظری-مجتبی جباری-آرش برهانی-ایمان مبعلی
تراکتورسازی
آندرانیک تیموریان-محمد ابراهیمی-محمد نصرتی-عباس محمدی
مس کرمان
قاسم دهنوی-مصطفی سیفی-مهرداد پولادی
استیل آذین
محمد غلامی-میلاد زنیدپور
شهرداری تبریز
سعید دقیقی-میثم بائو
راه آهن
حسن رودباریان-بهادر عبدی
فولاد خوزستان
رضا نوروزی-علی حمودی
ملوان بندر انزلی
پژمان نوری-مهرداد اولادی
سایپا
عباس محمد رضایی
صبا قم
مرتضی کاشی
نفت آبادان
روح الله عرب
شاهین بوشهر
عبدالله کرمی
پیکان
ابراهیم میرزاپور
شالکه آلمان
علی کریمی
سایت گل گفته بود همه از لیست شگفت زده میشن ، چقدر شگفت زده شدیم از این لیست!!![]()
این چه فرقی با لیستایه قبلی داشت؟
اینم یه گندی میزنه مثله بقیه.من فقط بره استقلالو میگم...اخه فرهاد دعوت نشده بعد ارش دعوت شده؟امیر حسین صادقی و پژمان منتظری؟مارو بدبخت کردن با سوتیهاشون این فصل منو تا مرز سکته بردن
اقایه گله اسیا بازم نیست....
معلومه بهش خط میدن.به نظرتون کی روش میاد میرزاپورو دعوت کنه؟
چرا آرش افشین، کریم انصاری فرد و محمد نوری دعوت نشدن!؟![]()
هر چند هر مربی هر لیستی رو بده اما بازم هست که بگیم چرا اینا دعوت شدن اینا نشدن و....
ولی دعوت از بازیکنی مثل میرزاپور و عدم دعوت از بازیکنی مثل انصاری فرد و... کمی عجیب و غیر عادی است .
آیا تمامی این بازیکنان با فقط با نظر کادر فنی تیم ملی انتخاب شدند؟!
جواب من خیر پر رنگ است!
بچهها زود قضاوت نکنید !!
آرش افشین و کریم انصاریفرد به تیم امید دعوت شدن و برنامه اینه که تا بازی عراق به اردوی تیم ملی بزرگسالان نیان ...
فرهاد باید دلیل خاصی داشته باشه ... ممکنه در مرحلهی بعدی که میخواد بازیکنای پرسپولیس و سپاهان و ... رو دعوت کنه، فرهاد هم جز اونا باشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)