سلام دوستان
من ان شاء الله فردا دفترچمو میفرستم.
اونایی که کسری دارن اوّل تحقیق درست و حسابی کنن بعد تصمیم بگیرن. امیدوارم اینور سال بیفتم. به امید خدا.
موفق باشید
سلام دوستان
من ان شاء الله فردا دفترچمو میفرستم.
اونایی که کسری دارن اوّل تحقیق درست و حسابی کنن بعد تصمیم بگیرن. امیدوارم اینور سال بیفتم. به امید خدا.
موفق باشید
Last edited by S E V E N; 12-03-2011 at 00:51.
سلام به همه دوستان
یه سوال : برگه آماده به خدمت، کدوم برگه هستش ؟ برگه سبزه یا سفید ؟ کی میاد ؟
موفق باشید
برادر من افسر کادری مرکز آموزش یکی از پادگان هاست تا جایی که من خبر دارم میگه تا لیسانس با همه یه جور برخورد میشه مخصوصا دیگه این قدر از این لیسانس دوزاری ها ( رشته های علوم انسانی در دانشگاه های آزاد مثل دینی فارسی تاریخ جغرافی علوم اجتماعی و کتابداری و... یا بعضی رشته های علوم پایه مثل شیمی و زیست و رشته های زیر مجموعه پزشکی یا پیراپزشکی مثل علوم ازمایشگاهی و بهداشت و...) زیاد شده که دیگه تحصیلات حتی در خدمت وظیفه هم ارزششو از دست داده . کم کردن درجات در خدمت هم معنی واضحش اینه که دیگه تحصیلات ارزش سابق رو نداره
موفق باشید
Last edited by am_64; 13-01-2011 at 13:27.
شما دفترچه که پست کنی 72 ساعت بعد می تونی بری پلیس +10 با دادن کد ملی تاریخ اعزامت رو بپرسی و فکر کنم 2-3 هفته بعدشم برگ سبز میاد از طریق پست . فکر کنم همین برگ آماده خدمت باشه .
من خودم از طريق هنرستان وارد دانشگاه شدم ولي متوجه شدم كه مدرك هاي عملي دوره ي هنرستان هيچ ارزش علمي نداره واسه نظام وظيفه. با اينكه در بخش آموزش ميتوني با هر كدومش تا 2 ميليون وام خود اشتغالي يا وام كار و اينا بگيري! مثلا من الان 6 7 تا از اين مدرك ها رو دارم ولي اگه كسي با مثلا مدرك ديپلم هنرستان وارد نظام وظيفه بشه هيچ فرقي با ديپلم پيش دانشگاهي نداره!!!! با اينكه كلي چيزهاي علمي ياد گرفته و نسبت هم هم ترازهاي خودش توي پيش دانشگاهي و رشته هاي تجربي رياضي انساني ؛ جلوتره!!
البته اين نظر منه.
من به شخصه روي بچه هاي هنرستاني خيلي تعصب دارم!!!
حتي توي برگه اي كه ميخواي پركني ميگه چيكا بلدي بكني اگه دانشگه نرفته باشي بزني فيلسوف هستي قبول نميكنن!! اينم يكي از بديهاشه!!!
کی گفته من به خاطر مدرکم(کاربری نرم افزار) اداری یگان افتادم
دوست عزیز کاملاً نحوه برخورد با دیپلمه ها و لیسانسه ها متفاوته.
تو میگی داداشم من میگم خودم همه ی اینا رو لمس کردم. 2 نفر از اونایی که
کنار خود من خدمت میکنن لیسانسه هستن و تو آموزشی به قول خودشون حسابی بهشون خوش گذشته
که حد نداشته و براشون مث هتل بوده و خود ِ منم که دیپلم بودم دهنم سرویس شد.
بهر حال شما یه تجربه داری یکی دیگه یه تجربه دیگه داره
تجربه ها متفاوت هست
ولی اونچه که مسلم هست در همه پادگان ها یک جور برخورد نمیشه
مثلا در همه پادگانها اینطوری نیست که برای لیسانسه ها اهمیتی قائل بشند
یا همه پادگان ها اینطوری نیست که بیاند بین دیپلم و لیسانس تفاوت بزارن
دوست عزیز وقتی دیپلمه ها و لیسانسه ها رو جای جدا میندازن و با هم نیستن تو آموزشی یعنی اینکه بینشون تفاوت قائلن.
حالا شاید تو بعضی از پادگانایی که لیسانسه ها میرن یه سری آدم عقده ای هم پیدا بشه که البته به نظر من
همونجا هم فشاری که میارن به سربازا نسبت به دیپلمه ها خیلی خیلی کمتره...
آقا دیگه خوشم نیومد الکی ارشد رو بهانه کردم پست نکردم می خوام پست کنم برم سربازی حالا خورد به اردیبهشت مرخصی دادن میرم کنکور میدم و باقی سربازی از اون ور هم اگه قبول نشدم یا نرفتم همین سربازی رو میرم دیگه چطوره ؟
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)