تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 4105 اولاول ... 1959656667686970717273791191695691069 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان

من ان شاء الله فردا دفترچمو میفرستم.

اونایی که کسری دارن اوّل تحقیق درست و حسابی کنن بعد تصمیم بگیرن. امیدوارم اینور سال بیفتم. به امید خدا.

موفق باشید
    Last edited by S E V E N; 12-03-2011 at 00:51.

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان

یه سوال : برگه آماده به خدمت، کدوم برگه هستش ؟ برگه سبزه یا سفید ؟ کی میاد ؟

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اگه دیپلم هستی با زیر دیپلم که تو بیشتر پادگانهای ایران اینقدر دچار کمبود خواب میشی
    که یه لحظه بیکار بزارنت سر ِ پا خوابت میبره. پس واسه این قشر لازم نیس به نظر من.
    ولی خوب اگه لیسانس و بالاتر از اونی و مخصوصاً اگه بیفتی پادگان مالک اشتر اراک اونا خودشون
    فضا و بستر رو طوری فراهم میکنن که فک میکنید اومدین پیک نیک. پس حوصله ت سر نمیره.
    کلاً تو اموزشی فکر گوشی بردن نباش. مخصوصاً اینکه کنترلشون بیشتره و بیشتر تو دیدی هر چند
    آموزشی نسبت به یگان اضاف خدمت نداره.
    سر ِ یگانم که دیگه بستگی به خودت داره و جایی که خدمت میکنی. من 10 شب یه بار یه پست 3 ساعتی دارم.
    تو کانکس هستش و فقط واسه پستهام گوشی میبرم. ولی خوب تو تایم اداری گوشی نیازی ندارم.
    چون هم سرگرم هستم و هم اینکه بعد از تایم اداری چون خونه هستم پس نمیبرم با خودم.
    ولی خوب همین هم خدمتیهای من با توجه به اینکه تایم اداری هم هستن بازم میارن گوشی با خودشون.
    ولی خوب هر چی خدمتت تو یگانهای اصلی نزدیک تر بود (مثلاً ستاد فرماندهی نیروی انتظامی)
    باید بیشتر مواظب بود چون کنترل اونجا بیشتره تا جایی مث یه پاسگاه. دیگه خودت میری سرباز میشی
    و همه چی رو میفهمی. هر چی هم الان من و این بگیم یه جوریه تو ذهن ِ تو. خودت همه چیزو تجربه میکنی

موفق باشی و سربلند.
    برادر من افسر کادری مرکز آموزش یکی از پادگان هاست تا جایی که من خبر دارم میگه تا لیسانس با همه یه جور برخورد میشه مخصوصا دیگه این قدر از این لیسانس دوزاری ها ( رشته های علوم انسانی در دانشگاه های آزاد مثل دینی فارسی تاریخ جغرافی علوم اجتماعی و کتابداری و... یا بعضی رشته های علوم پایه مثل شیمی و زیست و رشته های زیر مجموعه پزشکی یا پیراپزشکی مثل علوم ازمایشگاهی و بهداشت و...) زیاد شده که دیگه تحصیلات حتی در خدمت وظیفه هم ارزششو از دست داده . کم کردن درجات در خدمت هم معنی واضحش اینه که دیگه تحصیلات ارزش سابق رو نداره
    موفق باشید
    Last edited by am_64; 13-01-2011 at 13:27.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام به همه دوستان

یه سوال : برگه آماده به خدمت، کدوم برگه هستش ؟ برگه سبزه یا سفید ؟ کی میاد ؟

موفق باشید
    شما دفترچه که پست کنی 72 ساعت بعد می تونی بری پلیس +10 با دادن کد ملی تاریخ اعزامت رو بپرسی و فکر کنم 2-3 هفته بعدشم برگ سبز میاد از طریق پست . فکر کنم همین برگ آماده خدمت باشه .

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من خودم از طريق هنرستان وارد دانشگاه شدم ولي متوجه شدم كه مدرك هاي عملي دوره ي هنرستان هيچ ارزش علمي نداره واسه نظام وظيفه. با اينكه در بخش آموزش ميتوني با هر كدومش تا 2 ميليون وام خود اشتغالي يا وام كار و اينا بگيري! مثلا من الان 6 7 تا از اين مدرك ها رو دارم ولي اگه كسي با مثلا مدرك ديپلم هنرستان وارد نظام وظيفه بشه هيچ فرقي با ديپلم پيش دانشگاهي نداره!!!! با اينكه كلي چيزهاي علمي ياد گرفته و نسبت هم هم ترازهاي خودش توي پيش دانشگاهي و رشته هاي تجربي رياضي انساني ؛ جلوتره!!
    البته اين نظر منه.
    من به شخصه روي بچه هاي هنرستاني خيلي تعصب دارم!!!
    حتي توي برگه اي كه ميخواي پركني ميگه چيكا بلدي بكني اگه دانشگه نرفته باشي بزني فيلسوف هستي قبول نميكنن!! اينم يكي از بديهاشه!!!

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

کی گفته من به خاطر مدرکم(کاربری نرم افزار) اداری یگان افتادم

7. این کاربر از AliROCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

برادر من افسر کادری مرکز آموزش یکی از پادگان هاست تا جایی که من خبر دارم میگه تا لیسانس با همه یه جور برخورد میشه مخصوصا دیگه این قدر از این لیسانس دوزاری ها ( رشته های علوم انسانی در دانشگاه های آزاد مثل دینی فارسی تاریخ جغرافی علوم اجتماعی و کتابداری و... یا بعضی رشته های علوم پایه مثل شیمی و زیست و رشته های زیر مجموعه پزشکی یا پیراپزشکی مثل علوم ازمایشگاهی و بهداشت و...) زیاد شده که دیگه تحصیلات حتی در خدمت وظیفه هم ارزششو از دست داده . کم کردن درجات در خدمت هم معنی واضحش اینه که دیگه تحصیلات ارزش سابق رو نداره
    موفق باشید
    دوست عزیز کاملاً نحوه برخورد با دیپلمه ها و لیسانسه ها متفاوته.
    تو میگی داداشم من میگم خودم همه ی اینا رو لمس کردم. 2 نفر از اونایی که
    کنار خود من خدمت میکنن لیسانسه هستن و تو آموزشی به قول خودشون حسابی بهشون خوش گذشته
    که حد نداشته و براشون مث هتل بوده و خود ِ منم که دیپلم بودم دهنم سرویس شد.

9. این کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست عزیز کاملاً نحوه برخورد با دیپلمه ها و لیسانسه ها متفاوته.
    تو میگی داداشم من میگم خودم همه ی اینا رو لمس کردم. 2 نفر از اونایی که
    کنار خود من خدمت میکنن لیسانسه هستن و تو آموزشی به قول خودشون حسابی بهشون خوش گذشته
    که حد نداشته و براشون مث هتل بوده و خود ِ منم که دیپلم بودم دهنم سرویس شد.
    بهر حال شما یه تجربه داری یکی دیگه یه تجربه دیگه داره
    تجربه ها متفاوت هست
    ولی اونچه که مسلم هست در همه پادگان ها یک جور برخورد نمیشه
    مثلا در همه پادگانها اینطوری نیست که برای لیسانسه ها اهمیتی قائل بشند
    یا همه پادگان ها اینطوری نیست که بیاند بین دیپلم و لیسانس تفاوت بزارن

11. این کاربر از am_64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزیز وقتی دیپلمه ها و لیسانسه ها رو جای جدا میندازن و با هم نیستن تو آموزشی یعنی اینکه بینشون تفاوت قائلن.
    حالا شاید تو بعضی از پادگانایی که لیسانسه ها میرن یه سری آدم عقده ای هم پیدا بشه که البته به نظر من
    همونجا هم فشاری که میارن به سربازا نسبت به دیپلمه ها خیلی خیلی کمتره...

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

آقا دیگه خوشم نیومد الکی ارشد رو بهانه کردم پست نکردم می خوام پست کنم برم سربازی حالا خورد به اردیبهشت مرخصی دادن میرم کنکور میدم و باقی سربازی از اون ور هم اگه قبول نشدم یا نرفتم همین سربازی رو میرم دیگه چطوره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •