تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 416 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

کشنبه 00:30 بامداد یعنی امشب دیگه دوست من !
    راست میگیا ! عجب سوتی دادم
    فقط امیدوارم بازی میلانو کامل پخش کنن, خیلی ضد حاله نیم ساعت آخر بازیه تیم مورد علاقت
    برن یه بازی دیگه رو پخش کنن.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این رئال سوسیداد بد تیمیه! فکر کنم بازی خیلی سختی واسه رئال باشه...

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

این رئال سوسیداد بد تیمیه! فکر کنم بازی خیلی سختی واسه رئال باشه...
    اتفاقا به نظرم آسون باشه
    3-0 میبریم

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

ای کاش اتلتیکو همینجور رو اوج بمونه و بارسا رو بزنه
    رئال سوسیداد هم میاد فقط دفاع میکنه. دیگه هرچقدر هم دفاع کنن از آژاکس که قوی تر نیستن....

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ای کاش اتلتیکو همینجور رو اوج بمونه و بارسا رو بزنه
    رئال سوسیداد هم میاد فقط دفاع میکنه. دیگه هرچقدر هم دفاع کنن از آژاکس که قوی تر نیستن....
    اتفاقا به نظرم آسون باشه
    3-0 میبریم
    اتفاقا اشتباه میکنین! :

رئال سوسیداد هفته پیش تو زمین آلمریا 2-2 مساوی کرد اونم در حالی که تا دقیقه 90 بازی 2-1 جلو بودن! هفته قبل ترش هم تو زمین خودشون، ویارئال رو 1-0 بردن. کلا بازی سختی هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض مسي: حضورم در لندن براي مذاكره با تيم‌هاي انگليسي نبود

مهاجم آرژانتيني بارسلونا درباره علت سفرش به لندن گفت: براي مذاکره با تيم‌هاي انگليسي به اين کشور سفر نکردم.

سایت فوتبال 3 -

ليونل مسي که چهارشنبه به لندن رفت و شايعات زيادي در خصوص اين سفر به وجود آورده بود؛ روز گذشته به بارسلونا بازگشت.

قبل از اين سفر گفته مي‌شد، مسي به لندن رفته تا با فابرگاس براي حضورش در بارسا صحبت کند، اگر چه زمان نقل و انتقالات به پايان رسيده است.

مهاجم آرژانتيني بارسلونا که در پيروزي 5 بر يک بارسلونا مقابل پاناتينايکوس نقش به سزايي را ايفا کرد، در مورد شايعه صحبتش با فابرگاس گفت: در چند سال اخير اين موضوع هميشه مطرح بوده، اما در حال حاضر وي بازيکن آرسنال است و دوست دارد در اين تيم به فعاليتش ادامه دهد.

مسي در پاسخ به اين سؤال که آيا در اين سفر مي‌توان استنباط کرد که وي براي بازي، روزي به انگليس مي‌رود؛ تأکيد کرد: من از حضورم در بارسا لذت مي‌برم و دوست دارم تا پايان عمر بازيگري‌ام در اين تيم بمانم، اما در فوتبال چيزي قابل پيش‌بيني نيست و امکان رخ دادن هر اتفاقي وجود دارد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/09/18

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان ما برگشتیم.می دونم دلتون حسابی واسم تنگ شده بود (مخصوصا رئالی های و منچستری های عزیز)

مربيتون دليل باخت رو بهتر بودن حريف ميدونه شما بلند ميشي ميگي اينا مغرور شدن؟؟؟!!!
    بازم خبري از دوستان ديگه نيست.....خيلي بده ادم تيمش ببازه افتابي نشه
    باخت واسه همه تيم ها پيش مياد...اينم واسه اون كسايي بود كه ميگفتن......
    1-امکان نداره من مثل طرفدار های تیم مقابل باختم رو توجیه کنم!
    2-تا آخرش پای تیمم می مونم!
    3-شما خواهشا واسه تیم ما دلسوزی نکنید منچستر فعلا حسابی به مشکل خورده برید پای روضه تیم خودتون بشینید!
    4-بازی بارسا و سویا و رم اینتر میلان که تیم محبوب من باخت رو خودم پست هاش رو می زدم و نتیجه زنده رو اعلام می کردم!
    5-خیلی خوشحالم توی این تاپیک یه عده منتظر پست های من هستند.
    خواهشا بیش از حد خودتون رو به در و دیوار نکوبید و برای من انتظار نکشید!!!!
    .................................................. .................................................. ..
    دوباره این بارسا باخت و سر و کله دشمنان ما پیدا شد.یه عده که تا به حال اینجا پست نمی زدن به قول چارلیز ما اصلا نمی دونیم طرفدار کدوم تیمی هستند و ....
    خدا رو شکر تمام رئالی ها و بقیه منتقدین بارسا اظهار داشتند که ما از بارسا متنفر هستیم پس چه شکلی انتظار دارید ما پست های شما که حاوی نفرت از بارساست و با احساسات قشنگتون مخلوط شده ما ازتون قبول کنیم.
    .................................................. .................................................
    نظر شخصی در مورد بازی:
    همیشه بازی های فیفادی برای تیم ها مشکل بود اما من ایندفعه گفتم با هرکولس هست و مشکلی نداریم بعد از فیفادی.من که حسابی شوکه شدم و باورم نمی شد.این باخت امیدوارم شوک خوبی باشه.
    این جمله من رو یاد ادعای هوادارای تراکتور می ندازه

کاملا تایید میشه.قبول شکست خیلی بهتر از توجیه شکست هست....
    الان می گم اطلاعات کمه دوستان می گن تو همیشه این رو می گه!!!
    خدا رو شکر بقیه دوستان اومدن این خبر رو تکمیل کردند.
    توی اروپا برای طرفدار ها کارت مخصوص صادر می شه.طرفدار ها هم به چند دسته درجه بندی می شوند.سایت های رسمی باشگاه معمولا مسئول این کار هست.نمی یان که مثلا ببینن توی 1000 نفر چند تا بارسایی دارم بعد ضربدر یه عددی کنند و توی یه جمعیت بالا آمار رو در بیارن.به راحتی با استعلام گرفتن از تیم ها جمعیت هواداران بدست می یاد.
    مسلما اگر تیم های دیگه جای بارسا نشسته بودند این اعتراضات نمی شد!

بیخود جنجال را نندازین و تاپیک رو منحرف نکنین! تا آخر فصل یه عالمه مونده. با یه برد و باخت هیچی معلوم نمیشه.

البته واقعا حضور دوستان بارسایی بعد برد اولشون و مساوی ما، خیلی پر رنگ تر از این باخت و برد ما بود!
    بدشانسی من این بود که توی این یه هفته ای که نبودم بارسا باخت دقیقا هم با خودم می گفتم الان میان از این صحبت ها می کنن!مطمئنا اگر بودم حسابی از خجالت برادران رئالی در میومدمالبته مطمئنا این صحبت ها دلیلش دلتنگی بوده نه چیز دیگه.مگه نه کسری؟
    1- اینارو محض دلخوشی نوشتید دیگه؟ شاید حق داشته باشید چون رسیدگی رو دیگران انجام میدن. اینتری ها بعد پیروزی نیمه نهایی و فینال ترکوندن. برای سه گانه صداشون در نیومد؟! هواداران چلسی حتی بعد کامیونیتی شیلدم یونایتدی هارو تحقیر کردن. هنگام دبل مسخره نکردن؟! البته منچستری ها هم از نظر سابقه حریف و برد همون سوپرکاپ متقابلا پاسخ دادن. بایرنی ها هنوزم که هنوزه یوفا رو باعث قهرمانی اینتر می دونن و در قهرمانان 2010 همینو همراه 40 سال یادآوری می کنن. شلوغ نکردن؟! انگار در این انجمن نیستید. یه سری به تاپیک های کامیونیتی شیلد 2010 و قهرمانان اروپای 2010 بزنید.

2- نظرها که متفاوته. مثل خود مربی و بازیکنان. اما طبیعتا وقتی تیم بهتر میبازه همچین علتهایی بیشتر مطرحه تا ضعف. سر اینکه بارسلونا مدتیه بهترین تیم اروپا مونده چونه بزنیم؟

3- شخصیت ناکامی چطور؟ چشم دیدن موفقیت حریف؟ از بیست نفر فعال خوشحال رفت و حذف اینتر-بارسا هجده نفر غیر اینتری از آب در میان. آخر اخلاق!

جمله Bold جالب نیست. اونم از یک منچستری که کیفیت رو مبنا میدونه و حتما به فرگوسن مینازه.

پی نوشت: ماشالا منچستری ها چه علاقه ای به بارسلونا پیدا کردن. از تیم خودشون بیشتر درباره اش می نویسن. حسین جان بازم بگو یر به یره. پیگیری بحث بارسا اونم با این موضع که اصلا نشون نمیده خودشونو در شرایط مساوی بدونن.
    اول می خواستم بیام مثل دوستان دیگه بنویسم 100 درصد تایید می شه اما دیدم عجب کار احمقانه ای هستالبته دوستان ناراحت نشیدا!خنده دار ترین چیز ممکن که شنیده بودم این بود که بارسا شخصیت قهرمانی نداره! نمی دونم ما وقتی قهرمان می شیم چی کار می کنیم اما برام جالبه اگر کمی هم خوشحالی کرده باشیم دوستانی که از بارسا متنفر هستند بهشون بر می خوره و ....و در نهایت مجبورند حرف یکدیگر رو تایید کنند!
    ( یه مدت آواتارت رو ندیده بودم چشام کم سو شده بود)
    .................................................. ..................................................
    در کل دلم واسه تاپیک لک زده بود گفتم با یه باز گشت طوفانی فعالیت ها رو آغاز کنیم!

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

دوباره تو اومدی؟
    پاشو برو ببینم

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان ما برگشتیم.می دونم دلتون حسابی واسم تنگ شده بود (مخصوصا رئالی های و منچستری های عزیز)
    .................................................. ..................................................
    در کل دلم واسه تاپیک لک زده بود گفتم با یه باز گشت طوفانی فعالیت ها رو آغاز کنیم!
    اميد وارم هميشه باشي
    من كه دلم براي دوستان بارسايي حسابي تنگ شده بود
    بعد از باخت حسابي ميدون داري كردم
    زنده باد بارسا

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

مصاحبه کارشناس محترم جناب sir0c0 درباره رئال مادرید توسط شبکه‏ی (ببخشید) گروه Fan vs Fan:

- برای شروع خودتون رو معرفی کنید و بگید که از کی طرفدار رئال مادرید هستید و به چه دلیل طرفدار این تیم شدید؟

سروش هستم ، اوایلش به خاطر برادرم طرفدار رئال بودم ، ولی بعدا یه علاقه کاملا شخصی شد به خصوص از وقتی استیو مک منمن از لیور پول به رئال اومد .

- یه سوالی تو ذهن من و در این دو سال اخیر شکل گرفته و اون اینه که چرا رئال مادرید با وجود این همه ستاره و شرایط مالی مساعد، نتونسته حتی یک جام هم بگیره. آیا قوی بودن سایر تیم ها نظیر بارسا دخیل بوده یا عوامل دیگه ای هم وجود داشته؟!

بدون شک فوق العاده بودن بارسای دوفصل اخیر مهم ترین عامل نتیجه نگرفتن رئال در لیگا بوده ، اگر دقت کنیم میبینیم که دوفصل پیش که رئال نیمی از فصل رو با هدایت شوستر و نیمی دیگه رو با هدایت راموس به اتمام رسوند پس از ال کلاسیکوی رفت که 2-0 باخت تمام بازیهاشو تا الکلاسیکوی برگشت برد و اختلاف امتیازش با بارسا به 2 رسیده بود ولی در برنابئو اون حادثه تلخ رقم خورد ، فصل پیش هم که رئال به علت شکست در دو الکلاسیکو قهرمان نشد ( البته من جناب مهندس پیگرینی رو مقصر می دونم ) ، بازی با آلکورکون هم که ... و البته عدم موفقیت در لیگ قهرمانان به نظرم مساله بیشتر روانیه تا فنی .

- چقدر تغییر مربی رو تو این عدم نتیجه گیری دخیل میدونید؟

تغییر های پیاپی مربیان هیچوقت نتیجه خوبی نداشته ، که اگر داشت الان تمامی تیمهای لیگ ایران مدعی قهرمانی آسیا بودند ، ولی وقتی مربیانی مثل کارلوس کرش ، خوانده راموس و پیگرینی و ... ( که به نظرم لباس مربیگری رئال به تن این عزیزان بزرگ بود ) رو انتخاب می کنید تغییر اینها چندان تعجبی نداره ( البته من شوستر رو مربی خوبی برای رئال می دونستم ).

- فکر می کنید با عملکرده موفقی که مورینیو در پورتو، چلسی و اینتر داشته، ما میتونیم شاهد موفقیت رئال همراه با آقای خاص باشیم؟

امیدوارم اینطور باشه ، اما فکر نمیکنم فرصتی که مورینیو با چلسی و اینتر وپورتو داشت در رئال داشته باشه ، به خصوص با رئیسی که چندان صبور نیست و هوادارانی که از بازی دوم سوت می زدند و دستمال سفید در می آوردند .

- بریم سراغ فصل جاری،
    فکر کنم تیمتون در فصل نقل انتقالات تابستانی بسیار موفق بوده، درسته؟ چه بازیکنانی رو گرفتید و یا از دست دادید؟

خرید های هدفمند رئال به نظر بیشتر به مورینیو مربوط میشه نه پرس ، بدون شک جوانانی که به رئال اضافه شدند _ مثل دی ماریا و و کانالس و خدیرا و اوزیل _ سرمایه گذاری خوبی هستند برای آینده ، اما از طرفی جدا شدن بازیکنی مثل فن در فارت واقعا باعث تاسف شد ، و درنته هم که شخصا علاقه زیادی به بازیش داشتم و استایل و فیزیکش منو یاد ادگار داویدز می انداخت ( هرچند که کم بهش فرصت داده شد )

- به نظرت موفق ترین خریدتون تو این فصل کدوم بازیکن باشه؟

بدون شک مسعود ( مسوت ) اوزیل

- به عنوان یکی از فن ها رئال نظرت راجع به رفتن رائول و گوتی چیه؟

ایکاش رائول با پیراهن رئال از فوتبال خداحافظی می کرد ( هر چند که همیشه اسطوره رئال باقی خواهد بود ) ، همیشه این یکی از سه حسرت فوتبالی من خواهد بود .

- دو هفته از لالیگای این فصل گذشت! نگاه کلی شما راجع به رئال این فصل چیه؟!

من هنوز نمیدونم که نمایش رئال برابر اوساسونا رو به عنوان شمای کلی فرم بازی رئال در نظر بگیرم یا بازی برابر آژاکس ( البته در طول فصل مشخص میشه ولی بازی برابر اوساسونا بیشتر از بازی در برابر آژاکس به سبک کاری مورینیو میخورد ) ، و شخصا دوست دارم بازی تاکتیکی ( که از ویژگیهای مورینیو هست ) از رئال ببینم تا تیکی تاکا .

- این هفته با تیم سوسیداد بازی دارید! این بازی که تو خونه حریف هستش رو چطور ارزیابی می کنید؟!

به قولی این بازی هم مثل همه بازیها 3 امتیاز دازه اما فکر نمی کنم که سوسیداد حتی در زمین خودش هم بتونه برای رئالی که در بازی با آژاکس دیدیم مشکلی ایجاد کنه ( سوای از کلیشه غیر قابل پیش بینی بودن فوتبال )

- محروم یا مصدومی تیمتون داره؟

حقیقتا از اوضاع مصدومان ( غیر از کاکا ) و محرومان اطلاعی ندارم .

- اگه به جای مورینیو بودی چه ارنجی و ترکیبی رو واسه رئال میچیدی؟

کاسیاس
    راموس - پپه - کاروالیو - مارسلو
    آلونسو - خدیرا
    لئون - اوزیل - رونالدو
    هیگواین

- حدست راجع به نتیجه بازی چیه؟!

فکر میکنم با اختلاف دو گل پیروز بشیم .

- نظرت راجع به بازی تیم رقیبتون که با اتلتیکو چیه؟!

اتلتیکو با وجود فورلان پیشرفت زیادی داشته و سطح کیفی خوبی هم داره اما برای مقابله با سبک بازی بارسا نیاز به ابزاردفاعی ای هست که به نظرم اتلتیکو این ابزار رو در اختیار نداره ( با فاکتور از بازی بارسا با ارکولس ) هرچند در فاز تهاجمی و ضد حملات تیم خوبی هست ضمن اینکه انگیزه بارسا برای جبران شکست در بازی قبلیش در لیگ کار اتلتیکو رو سخت تر میکنه .

- چند روز پیش تونستید تو لیگ قهرمانان با دو گل آژاکس رو ببرید، فکر میکنید با وجود میلان و آژاکس و تیم های مراحل آتی CL بالاخره بعد از سال ها رئال میتونه طعم موفقیت رو در چمپیونز لیگ بچشه؟!

با اینکه قلبا دوست دارم رئال قهرمان بشه اما به نظرم این ایده تا حدودی رویا پردازانه به نظر میرسه ، به نظرم حضور در جمع 4 تیم پایانی میتونه برای رئال در فصل اول هدایت مورینیو موفقیت آمیز باشه .

-در پایان نظرتون رو راجع به گروه Fan vs Fan و سوالاتی که مطرح شد بگید!

ایده بسیار خوبیه که از طرف دوست خوب و خلاقم حسین مطرح و پرداخته شده و حتی این پتانسیل رو داره که به تاپیک تبدیل بشه ( امیدوارم این اتفاق هرچه زودتر بیفته ) ، سوالات هم جامع بود .
    در پایان هم یادآوری میکنم که نظرات افراد در زمینه های گوناگون با هم متفاوته .

با تشکر...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •