سلام یک نرم افزار می خواهم که زمانیکه کسی با هم تماس میگیره رد بده بعد براش یک اس ام اس ارسال بشه چی باید نصب کنم ؟
سلام یک نرم افزار می خواهم که زمانیکه کسی با هم تماس میگیره رد بده بعد براش یک اس ام اس ارسال بشه چی باید نصب کنم ؟
یه گوشی دزایر دارم که یکی دوروزه هرکی تماس میگیره یا من تماس میگیرم اتومات میره رو اسپیکر/ریست فکتوری هم کردم اما درست نشد
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟
magic call
blacklist
genuse call
master call
اینا همشون اون قابلیتو داره از بلک مارکت یا بازار میتونید دانلود کنید
سلام
گوشیو روشن به سیستم وصل کنید با کابل یو اس بی و گوشی رو حین اتصال به یو اس بی خاموش کنید.
ایم مشکل عمومیه و مال باگی هست که در رامهای استوک هم دیده میشه مربوط به usb
سپس کابلو جدا کنید و گوشی رو روشن کنید و خلاص
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز فرق نمیکنه رو چه حالتی باشه؟
charge only/disl drive
اخه از وفتی تماسم اینجوری شده رو حالت دیسک درایو هم هیچ عکس العملی نشون نمیده و گوشی فقط شارژ میشه![]()
پس مطمئن شدیم که از یو اس بی هستش همون مشکل عمومی
رو حالت شارژ باشه
چندین راه گفته تو لینک که گذاشتم/
مثلا گفته کل تجهیزاتشو 20 دقیقه جدا کنید{باطری و سیم و مموری} بعد روشن کنید احتمال درست شدن هست
ولی بهترین راهی که واسه همه جواب داده همون راه اوله که گفتم.فلش هم نزنید که باز مشکل برمیگرده
کابل که زدست زنگ بزنید ببینید بازم اسپیکر میشه؟
کاری که گفتیو کردم ولی باز نشد
موقع اتصال یوس اس بی هم باز میره رو اسپیکر
کمک![]()
روش دوم رو تست کنید. انشاالله جواب بده.
اما رو حالت های مختلف امتحان کنید تنظیمات یو اس بی رو هم تغییر بدید چون 100% مشکل برمیگرده به یو اس بی.متاسفانه من اچ تی سی اصلا نداشتم که بخوام وارد جزیاات بشم اما سونی و سامسونگ و .. طبیبم![]()
سلام
من گوشیم (samsung grand i9082) رو با برنامه Android pc suite به کامپیوتر وصل میکنم ولی نمیشناستش چیکارش کنم
سلام.
برنامه Kies رو بگیرید و با اون وصل بشید به کامپیوتر که درایورهای گوشیتون نصب بشه.(من با پی سی سوئیت کار نکردم اما احتمالا" درایورهای گوشیتون رو میخواد).![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)