تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 231 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان تعدادی نوکیا N8 داشتم . اگه مایل به خرید هستیم در خدمتم ! قیمت ها هم دونه ای 610 تومنه !
    گارانتيش چي هست

2. این کاربر از hamedevil4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت keyvanmj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام خدمت تمام دوستان گل کسی هست بگه تو مشهد نمایندگیه رسمی نوکیا کجاست؟

4. این کاربر از keyvanmj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه...
    من می خوام کانورت نکنم ...
    مستقیم برای پخش در گوشی می خوام...
    وجود داره همچین پلیری؟!؟!
    Core Player 2 در آینده ای نامعلوم!

6. این کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hm65teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال
    دستتون درست
    گوشی داراش جواب بدن
    1 نرم افزارای جاوا سنگین هم روش نصب میشه مثل قران 15 مگی شرکت سوشین نت؟
    2 یه هندذفری میخورد گوشی تلوزیون نشون میداد اومده تو بازار ؟
    3 دوستانی که دارن مموری چند گیگ انداختن روش اگه 32 سرعتش چه جوری؟
    4میگن توهر کشوری فقط سه رنگ گارانتی اصلی است اون سه رنگ کدومن؟

8. این کاربر از hm65teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام به همه دسوتان چند تا سوال دارم
    من دو تا گوشی n8 خریدیم با یکی از گوشی ها چند تا مشکل اساسی دارم البته این گوشی دست خودمه و از اون یکی اطلاعی ندارم
    از وقتی که خریدم تا حالا 5-6 باز مجبور شدم گوشی را ریست کنم
    شارژ گوشی در حالت خاموش فقط روز 10% می مونه
    2 بار وقتی گوشی را روشن کردم صفحه نوکیا ( همون دو تا دست ها نیومده ) مجبور شدم دوباره خاموش روشن کنم
    دیروز وقتی گوشی زنگ خورد جواب ندادم وقتی رفتم سراغ گوشی فقط چراغ منو گوشی چشمک میزد و صفحه خاموش شده بود و دیگه هیچ کاری نمیشد کرد دوباره مجبور شدم گوشی را خاموش روشن کردم
    و چند تا سوال دیگه
    چند ساعت برای شارژ کامل گوشی نیازه
    و حدودی چند ساعت با کار کردن با گوشی جواب میده چون من الان مجبورم 2 روز یکبار شارژ کنم زنگ خور معمولی اما با وایرلس زیاد کار میکنم
    البته با امنیا لایتی که دستم هست مقایسه کردم زودتر شارژش تمام میشه این عادی
    اصفهان نمایندگی رسمی نوکیا کجا هست و ایا جواب گو هستند
    تو سایت نوکیا فروشگاه مجید از لیست نمایندگی های مجاز حذف شده و توی اصفهان فعلا هیچ نمایندگی ثبت نشده
    من از اصفهان سل فروشگاه کنار سیب گرفتم گوشی ها را با گارانتی اصلی
    و یه سوال دیگه برای همه دوستان پوشش روی پورت HDMI کامل سر جای خودش قرار نمیگیره و یه کوچولو بیرون زده هست یا نه؟ چون من هر دو گوشی این مشکل را دارند

ممنون از جواب دوستان
    Last edited by Sibboy; 09-12-2010 at 08:59.

10. این کاربر از Sibboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به همه دسوتان چند تا سوال دارم
    من دو تا گوشی n8 خریدیم با یکی از گوشی ها چند تا مشکل اساسی دارم البته این گوشی دست خودمه و از اون یکی اطلاعی ندارم
    از وقتی که خریدم تا حالا 5-6 باز مجبور شدم گوشی را ریست کنم
    شارژ گوشی در حالت خاموش فقط روز 10% می مونه
    2 بار وقتی گوشی را روشن کردم صفحه نوکیا ( همون دو تا دست ها نیومده ) مجبور شدم دوباره خاموش روشن کنم
    دیروز وقتی گوشی زنگ خورد جواب ندادم وقتی رفتم سراغ گوشی فقط چراغ منو گوشی چشمک میزد و صفحه خاموش شده بود و دیگه هیچ کاری نمیشد کرد دوباره مجبور شدم گوشی را خاموش روشن کردم
    و چند تا سوال دیگه
    چند ساعت برای شارژ کامل گوشی نیازه
    و حدودی چند ساعت با کار کردن با گوشی جواب میده چون من الان مجبورم 2 روز یکبار شارژ کنم زنگ خور معمولی اما با وایرلس زیاد کار میکنم
    البته با امنیا لایتی که دستم هست مقایسه کردم زودتر شارژش تمام میشه این عادی
    اصفهان نمایندگی رسمی نوکیا کجا هست و ایا جواب گو هستند
    تو سایت نوکیا فروشگاه مجید از لیست نمایندگی های مجاز حذف شده و توی اصفهان فعلا هیچ نمایندگی ثبت نشده
    من از اصفهان سل فروشگاه کنار سیب گرفتم گوشی ها را با گارانتی اصلی
    و یه سوال دیگه برای همه دوستان پوشش روی پورت HDMI کامل سر جای خودش قرار نمیگیره و یه کوچولو بیرون زده هست یا نه؟ چون من هر دو گوشی این مشکل را دارند

ممنون از جواب دوستان
    1-برای منم شارژ گوشی در حالت خاموش روی 10% باقی میمونه و مشکلی نیست (برای همه همینطوره)
    2-مشکلات هنگ و ریست و مجبور به خاموش کردن رو من به هیچ عنوان نداشتم تا به حال
    3-چشمک زدن دکمه منو به معنی داشتم miss call یا sms نخوانده هست که مشکلی نیست ولی اینکه نشه باهاش هیچ کاری کرد حتما گوشی مشکل داره.
    4-شارژ گوشی همون 2 روز یکبار هست که درسته و مشکلی نیست.
    5-من تا به حال پورت hdmi رو باز و بسته نکردم و کاملا سر جاش نشسته و فیت شده ولی در سایتهای ایرانی و خارجی این به عنوان یک مشکل عمومی ذکر شده که بعضی ها میگفتن باید قلقش رو پیدا کنی و کمی بیشتر فشار بدی تا کاملا بسته بشه.در واقع این مشکل بعد از اولین بار باز کردن پورت hdmi بوجود میاد
    6-اگه محافظ صفحه روش هست ببین زیر نور افتاب موقع مکالمه صفحه گوشی خاموش نمیشه؟؟؟؟
    7-موقع استفاده از gps هنگ نمیکنه؟؟؟؟
    8-هنگام شارژ گوشی ریست نمیشه؟؟؟؟
    9-موقع ریست کردن هنگ نمیکنه؟؟؟؟
    منم n8 اولی که گرفتم مشکل داشت و nokia care قبول نکرد عوض کنه بردم جایی که خریده بودم برام عوض کرد.حتما ببر عوض کن

12. این کاربر از ali_power42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

یه سوال!
    چرا خیلی وقتا وقتی می خوای تایپ کنی جایی
    مثلا اسم چیزی رو بنویسی تو جی پی اس یا سرچ، کیبورد فعال نمیشه؟!
    یعنی اصلا بالا نمیاد کیبوردش!
    دکمه ی خاصی هم نداره که بزنی روش
    چرا کیبورد نمیاد بالا ؟!

14. این کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه esmail194's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    توی رویاهام

پيش فرض

سلام دوستان
    من مشکل فارسی ساز روی n8 رو دارم و نمیتونم فارسی تایپ کنم یا اس ام اس بدم.
    حالا میخوام فیرمور جدید که فارسی رو داره فلش کنم دوستان میشه راهنمایی کنید.
    ممنون

16. این کاربر از esmail194 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

شما دیگه خیلی فنی داری بحث میکنی و معلومات من در اون حد نیست که بتونم جواب بدم ولی این چیزی بود که من با چشمای خودم در n8 دارم میبینم که در بقیه گوشیها اینطور نبود.

یه دلیل دیگه که میتونم بگم اینه که من در خونه خودمون که پوشش انتن بسیار خوبی داره اگه با n82 به مدت 15 دقیقه صحبت میکردم کمی احساس داغ شدن در سر و خستگی پیدا میکردم ولی در n8 اینطور نیست.

تا اونجایی که من تحقیق کردم اینطور نتیجه گرفتم که اگه میزان sar فقط به شبکه و bts ارتباط داشت و خود گوشی کنترلش نمیکرد اونوقت همه گوشیها عین هم انتن میدادن و هیچ تفاوتی نبود که این اشتباهه. بنابراین خود گوشی هم حتما در تعیین حداکثر sar دخیل هست.

توی دفترچه گوشیها هم نوشته که مثلا فلان مقدار حداکثر sar در فلان گوشی هست و از یه گوشی به گوشی دیگه تفاوت داره و این خودش دلیلی هست براینکه حداقل فقط به شبکه مربوط نیست و خود گوشی هم میتونه کنترلش کنه بسته به اینکه چطور طراحی و برنامه ریزی شده.
    حتی در یک گوشی خاص هم (مثل n82) میزان sar در type های مختلف با هم فرق میکنه(با وجود سخت افزار یکسان) مثلا:
    Nokia N82 Type RM-313 دارای sar=1.35 هست ولی Nokia N82 Type RM-314 دارای sar=1.07 هست
    ممنونم ازت ولی یه سر اینجاها و مشابه اینا بزن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و اینکه تقریبا از سال 1385 هستش که بند سر این مسائل تحقیقات عمده ای دارم حتی تو تاپیک های قدیمی مثل ان73 و ان95 خیلی بحثها سر این مطالب کردم.
    بله خودم میدونم میزان سار گوشی ها در هر گوشی بسته به RM گوشی متفاوته! بله گوشی هم میزان سارشو کنترل میکنه بر طبق اینتگریتید سایروکیتس های مربوطه و همچنین در ارتباط با شبکه BTS هستش. خوب عزیزم منظور از شبکه جی اس ام یا بی تی اس تنها آنتن نیستش که! همون گوشی و شبکه ای که روش کار می کنه هستش! شما درست می فرمایید و من هم مطالعم از این موضوع ولی اونی که فرمودید و برام واقعا جالب بود این بود که ان8 کنترل هوشمندانه و جدیدی نسبت به کنترل سار در شبکه داره! میخواستم بدونم واسه خودم که چه جوریاس واینم تحقیقات فراوون میخواد. چون مدار این گوشی ها و سورس هاش عموما سکرت هستند بهمین جهت فکر نکنم تو اینترنت زیاد چیزی در مورد دی تیل مداری گوشی پیدا بشه
    ممنونم ازت

18. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام . آخرین قیمت گارانتی اصلی چند شده ؟
    رم 16 گیگ خوب برای ان8 چی بگیرم ؟ 32 گیگ که موجود نیست . رم را از خود نمایندگی نوکیا بخرم تقلبی نیست یکوقت ؟
    کیف خوب چی هست ؟
    تقریبا از سال 1385 هستش که بند سر این مسائل تحقیقات عمده ای دارم حتی تو تاپیک های قدیمی مثل ان73 و ان95 خیلی بحثها سر این مطالب کردم.
    بله خودم میدونم میزان سار گوشی ها در هر گوشی بسته به RM گوشی متفاوته! بله گوشی هم میزان سارشو کنترل میکنه بر طبق اینتگریتید سایروکیتس های مربوطه و همچنین در ارتباط با شبکه BTS هستش. خوب عزیزم منظور از شبکه جی اس ام یا بی تی اس تنها آنتن نیستش که! همون گوشی و شبکه ای که روش کار می کنه هستش! شما درست می فرمایید و من هم مطالعم از این موضوع ولی اونی که فرمودید و برام واقعا جالب بود این بود که ان8 کنترل هوشمندانه و جدیدی نسبت به کنترل سار در شبکه داره! میخواستم بدونم واسه خودم که چه جوریاس واینم تحقیقات فراوون میخواد. چون مدار این گوشی ها و سورس هاش عموما سکرت هستند بهمین جهت فکر نکنم تو اینترنت زیاد چیزی در مورد دی تیل مداری گوشی پیدا بشه
    ممنونم ازت
    ممنون که زبان گرامی پارسی ما را بخوبی پاس میدهید .

20. این کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •