تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 102 اولاول ... 195965666768697071727379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1014

نام تاپيک: Wave II نماد قدرت سیستم عامل بادا

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1

دوست عزیز من یه فایل PDF چند مگابیتی رو ریختم وقتی میخوام بازش کنم میگه FILE IS TOO LARGE...
    چجوری میشه باز کرد؟
    یکی از مشکلات بادا 1.2 همینه حافظه ی کمی برای اجرای این چیز ها گذاشته خوب فایل پی دیفتون یا تعداد صفحه ها یش خیلی زیاده یا اینکه نوعی pdf شده که برای گوشی خیلی سنگینه
    البته بعضی اوقات من با نرم افزار های تبدیل پی دی اف انها را تبدیل کردم مشکل حل شد ولی بعضی اوقات هم هیچی
    بادا 2 فاینال کمی بهتر شده

پروفشنال Sadeq_ME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Stamford Bridge

پيش فرض

سلام
    من دقیق متوجه نشدم.اگه بخوایم یه بازی پولی رو اسپوف کنیم باید روی یک برنامه رایگان اسپوف بشه(برنامش فرقی‌ نمی‌کنه چی‌ باشه؟) یا باید روی خود همون بازی اسپوف بشه؟

کلا دربارهٔ این اسپوف شدن یکم توضیح بدین.

ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1

سلام
    من دقیق متوجه نشدم.اگه بخوایم یه بازی پولی رو اسپوف کنیم باید روی یک برنامه رایگان اسپوف بشه(برنامش فرقی‌ نمی‌کنه چی‌ باشه؟) یا باید روی خود همون بازی اسپوف بشه؟

کلا دربارهٔ این اسپوف شدن یکم توضیح بدین.

ممنون
    رفیق من تا حالا اسپوف نکردم ولی اینجوری که شنیدم و دیدم

نرم افزاری که م یخواهید بریزید که پولی بود رو از اینترنت دانلود می کنید که گذاشته شده
    بعد شما می رید می بینید چه نرم افزاری بهتر هست که روش این بازی یا برنامه ی پولی رو اسپوف کنید
    بعدش که اون رو از سامسونگ آپز دانلود کردین و روگوشی نصب شد با یک برنامه ی به نام اسپوفر یا همچین چیزی
    اون برنامه رو جایگزین اون برنامه ی رایگان م یکنید ولی تا اونجا خونده بودم و یا ماله قدیم های بود اسم بازی عوض نیم شد و البته باسه ی این کار شما باید اسم فایل رو عوض م یکردین
    که وقت یخودتون یان کار رو انجام بدین می فهمین چی به چیه
    اگه حال و حوصله خواندن حرف های دیگران رو ندارین رو هر برنامه ای که خواستین اسپوف کنید اما امکان داره رو یک برنامه اجرا نشه چون یکی نیستن و بهتره رو اونهایی که م یدونی انجام شده این کار رو کنید که بهتره
    بازم نفهمیدی بگو توضیح بدم

4. این کاربر از leon scott kendy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال black years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز .

3 تا مشکل دارم که امیدوارم بتونید کمکم کنید :

1-موقع دانلود از سامسونگ اپس دانلود ها قطع میشه و ارور میدن و مجددا باید فایل مربوطه رو دانلود کنم .
    2-حتما باید با برنامه Samsung Kies برنامه هارو توی گوشی نصب کنم و اگه با کابل بریزم تو گوشی نصب نمیشن و ارور میدن .
    3-چرا هر برنامه ای نصب میشه ایکونشون میاد تو منو و اگه بخوای تو منو نباشه باید چه کار کرد و از کجا اجراشون کرد مثلا برنامه های جاوایی که نصب میکنم میرن تو مسیر Game and more .

اینم بگم که یه تبلیغات تو سایت forum.badaos.net برای جی پی اس آفلاین ایران اسم برنامش تو سامسونگ اپس چیه ؟

ببخشید که سوالاتم زیاد شدن.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز .

3 تا مشکل دارم که امیدوارم بتونید کمکم کنید :

1-موقع دانلود از سامسونگ اپس دانلود ها قطع میشه و ارور میدن و مجددا باید فایل مربوطه رو دانلود کنم .
    2-حتما باید با برنامه Samsung Kies برنامه هارو توی گوشی نصب کنم و اگه با کابل بریزم تو گوشی نصب نمیشن و ارور میدن .
    3-چرا هر برنامه ای نصب میشه ایکونشون میاد تو منو و اگه بخوای تو منو نباشه باید چه کار کرد و از کجا اجراشون کرد مثلا برنامه های جاوایی که نصب میکنم میرن تو مسیر Game and more .

اینم بگم که یه تبلیغات تو سایت forum.badaos.net برای جی پی اس آفلاین ایران اسم برنامش تو سامسونگ اپس چیه ؟

ببخشید که سوالاتم زیاد شدن.
    1-خوب با گوشی یا کامپیوتر اگر با گوشی این کار رو می کنید دلیلش اینه که اینترنت گوشی اذیت می کنه و همه دارای این مشکل هستن
    خوب اگه با کیز دانولد می کنید و مشکل دارن اونم باز یا شلوغی سرور بید یا مشکل از سرور

2- اره حتمی باید با کیز دانلود و نصب بشه خودت همینجوری بریزی هی چی نم یفهمه بازی هایش عین یک بازی کامپیوتر نصب می شه منظورم فولدر بندیش بید

3-اره جاوا ها می رن اونجا و برنامه های اصلی تو منو خوب اینجوری طراحی شده اگه دوست نداریشون می تونید پاک کنیدشون
    البته اینجوری مشکل هست که شما تا 10 صفحه بیشتر نمی تونید تو منو داشته باشد

اسم برنامه samsung navi هست
    بازم بگو مشکلاتت رو حل کنم
    هر کدوم رو نفهمیدی بگو دوباره بگم

7. این کاربر از leon scott kendy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

دوستان عزیز سامسونگی چند سوال دارم که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم

دوربین گوشی برای من خیلی مهم هست . الآن ال جی رنوار KC910 دارم که فکر کنم بهترین 8 مگاپیکسلی باشه . اما بدیش اینه که سیستم عامل نداره .

دوربین ویو 2 چه فیلم و چه عکس چطوره ؟ راضی کنندست ؟
    سیستم عاملش چطوره ؟ آندروید بهتره یا بادا ؟ میشه راحت برنامه نصب کرد روش یا اذیت می کنه ؟

GPS خیلی برام مهمه که شنیدم مال این گوشی 30 روزست . راه حلی برای این مشکل نیومده ؟

صفحه نمایشش با کیفیته ؟ شنیدم نسبت به ویو 1 ، کیفیتش پایین تره .

و بالاخره چرا با اینکه این جدیدتره ، اما قیمتش از ویو 1 پاین تره ؟ و اینکه الآن قیمتش تو بازار چند هست ؟

ببخشید زیادی سوال پرسیدم به بزرگی خودتون ببخشید ... منتظر راهنماییتون هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام داداش.
    دوربین گوشی برای من خیلی مهم هست . الآن ال جی رنوار KC910 دارم که فکر کنم بهترین 8 مگاپیکسلی باشه . اما بدیش اینه که سیستم عامل نداره .
    اتفاقا من هم رنوار دارم هم ویو2 هیچ موقع این دو گوشی رو مقایسه نکن حتی دوربینش....ویو2 میخوردش
    دوربین ویو 2 چه فیلم و چه عکس چطوره ؟ راضی کنندست ؟
    فیلمش عالیه عکسشم خوبه
    سیستم عاملش چطوره ؟ آندروید بهتره یا بادا ؟ میشه راحت برنامه نصب کرد روش یا اذیت می کنه ؟
    عالیه.منکه راضیم اندروی شاید از نظر نرم افزاری بیشتر داشته باشه ول ی بادا هم کم نداره بعد تنها سیستم عاملیه که به راحتی از فروشگاش میری نرم افزار میگیری بدون فیلترینگ...(خیلی حال میده)
    GPS خیلی برام مهمه که شنیدم مال این گوشی 30 روزست . راه حلی برای این مشکل نیومده ؟
    نمیدونم من اصلا استفاده نمیکنم.
    صفحه نمایشش با کیفیته ؟ شنیدم نسبت به ویو 1 ، کیفیتش پایین تره .
    اتفاقا برعکسه من جفتشم داشتم ویو2 رو بیشتر میپسندم تازه بزرگترم هست با ویو1 نمیشه کار کرد
    و بالاخره چرا با اینکه این جدیدتره ، اما قیمتش از ویو 1 پاین تره ؟ و اینکه الآن قیمتش تو بازار چند هست ؟
    چون اسم امولید روشه...الانم خیلی ارزون شده دقیق نمیدونم ولی مفته به خدا
    ببخشید زیادی سوال پرسیدم به بزرگی خودتون ببخشید
    نوکرتم
    دوستدار شما یاشار

10. این کاربر از Yashar Cross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام داداش.

اتفاقا من هم رنوار دارم هم ویو2 هیچ موقع این دو گوشی رو مقایسه نکن حتی دوربینش....ویو2 میخوردش

فیلمش عالیه عکسشم خوبه

عالیه.منکه راضیم اندروی شاید از نظر نرم افزاری بیشتر داشته باشه ول ی بادا هم کم نداره بعد تنها سیستم عاملیه که به راحتی از فروشگاش میری نرم افزار میگیری بدون فیلترینگ...(خیلی حال میده)

نمیدونم من اصلا استفاده نمیکنم.

اتفاقا برعکسه من جفتشم داشتم ویو2 رو بیشتر میپسندم تازه بزرگترم هست با ویو1 نمیشه کار کرد

چون اسم امولید روشه...الانم خیلی ارزون شده دقیق نمیدونم ولی مفته به خدا

نوکرتم
    دوستدار شما یاشار
    یاشار جان اول اینکه متشکرم به خاطر جوابا و وقتی که گذاشتی

بعد خودم می دونم که از لحاظ فیلمبرداری از رنوار خیلی بهتره و می خوردش ، منظورم بیشتر عکسبرداری بود . حالا که خودتم رنوار داری به نظرت عکسبرداری کدوم بهتره ؟ تو رو خدا راستشو بگو ... بلافاصله نگو ویو خیلی بهتره ... دستت طلا ...

بعدش اینکه اینجا چرا اینقدر خلوته ؟؟؟ یه اینجور گوشی ای باید خیلی بحث پیرامونش بشه ... مثلا ً! تاپیک رنوار که حتما ً خودت رفتی ، 250 تا صفحه شده .

در ضمن شما آقایی ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

عکسبرداریه رنوار خیلی خوبه ولی ویو2 همکم نمیاره ولی سرتر نیستش تقریبا یکیه ولی زنون رنوار تو شب خوراکه...در کل یکم رنوار بهتره تو عکاسی و به جاش تو فیلم برداری جبران کرده
    یه زمانی اون صفحه های این تاپیکبحث داغ بود بعد میبینی اینجا 70 صفحست چون ویو2 یه داش داره....!(ویو1) که زودتر اومد تو بازار بیشتر بحث ها تو اون تاپیک بود
    با خریدش پشیمون نمیشی... من الان به رنوار نگاه نمیکنم میخوام بفروشمش
    باز سوالی بود درخدمتم.
    دوستدار شما یاشار

13. این کاربر از Yashar Cross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

عکسبرداریه رنوار خیلی خوبه ولی ویو2 همکم نمیاره ولی سرتر نیستش تقریبا یکیه ولی زنون رنوار تو شب خوراکه...در کل یکم رنوار بهتره تو عکاسی و به جاش تو فیلم برداری جبران کرده
    یه زمانی اون صفحه های این تاپیکبحث داغ بود بعد میبینی اینجا 70 صفحست چون ویو2 یه داش داره....!(ویو1) که زودتر اومد تو بازار بیشتر بحث ها تو اون تاپیک بود
    با خریدش پشیمون نمیشی... من الان به رنوار نگاه نمیکنم میخوام بفروشمش
    باز سوالی بود درخدمتم.
    دوستدار شما یاشار
    مخلصیم یاشار جان ... دیگه مطمئن مطمئن شدم .

راستی تو برای فیلمبرداری با ویو 2 از چه رمی استفاده می کنی ؟ موقع فیلمبرداری تیک نمی زنه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •