آنلاین نبود؟
حریف میطلبیم
آنلاین نبود؟
حریف میطلبیم
من هستم ولی ارور تایمینگ اوت میده
اینترنتم هم 512 هست.
میشه یکی مال ati رو هم بذاره یا بگه از کجا باید گیر اورد؟
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
مال منم این جوری میشه وقتی که 2 تا گیم پد بازی بهش وصل می کنم یعنی وقتی از دو پرت usb برای اتصال دسته ها ،استفاده می کنم حالا شما کلا اگه گیم پد دارید یه بار از pc خارج کنید ببینید چی میشه؟
wow عجب بازی شده این FIFA 11
من آخرین بار فیفا رو به طور جدی 10 سال پیش بازی کردم که با تیم ملی فرانسه (بارتز- زیدان - ویلتورد - دسایی- پتی - ویرا) کلا هر چی تیم بود با دریبل زیدانی و برگردون و ... نابود میکردم
شاید اون بازی برای زمان خودش فان بود ولی در سالهای اخیر هرچی فیفا اومد مزخرف و مزخرف تر بود و من هم فقط PES بازی میکردم.
ولی الان FIFA 11 واقعا فوتبال شده و آدم از بازیش لذت میبره پس فعلا بیخیال PES میشم چون دیگه حوصله مسخره بازی کونامی که هیچ لیگ و تیمی رو مثل آدم لایسنس نمیکنه ندارم. گزارشگر تکراری هم که نیاز به بحث نداره...
امیدوارم امسال PES در بازار شکست بخوره تا شاید برای سال بعد به فکر بیفتن و مشکلات آزار دهنده بازیشون رو حل کنند
اما به طور کلی این خیلی خوبه که بین FIFA و PES رقابت باشه چون سودش برای بازی کننده هاست
من بازی رو روی لپ تاپ با گرافیک Intel GMA 4500MHD اجرا کردم که رسما تعطیل هست (مموری 32)
با این حال تونستم با رزولوشن 1366×768 (16:9) کیفیت Low همچنین MSSAA و wait for vsync هر دو off به خوبی اجرا کنم
تازه کیفیت اجرای بازی با سیستم برادرم که 9600GT داره و با گرافیک High و MSSAA روی 4x و ... اجرا میکنه فرق زیادی نداره
فقط یک سوال دارم که آیا فیفا هم مثل PES بچ و ... داره تا تیم و لیگ و امکانات بیشتری به بازی اضافه کنیم؟
آخه برادر من عاشق شوچنکو هست ، ولی FIFA11 متاسفانه نه دیناموکیف رو داره و نه تیم ملی اوکراین
میشه کاریش کرد؟
Last edited by Shayan Arya; 06-10-2010 at 16:51.
الان دوساله که کونامی داره شکست میخوره.پارسال امار فروش فیفا تو خود ژاپن بیشتر از پس بود!
بله این بازی هم عین pes پچ داره اما نمیدونم پچ شوچنکو(!) هست یا نه؟
با این حال فیفا پارسال فرق زیادی با سال های قبلش نداشت
شاید دلیل فروش بیشتر FIFA این بود که PES هم چند ساله که پیشرفت زیادی نداشته
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
پچ ها برای چی هست و کجا میتونم پیدا کنم؟
نه نسخه کنسولی فیفا با نسخه کامپیوترش فرق داشت. اینی که الان شما داری بازی میکنی نسخه پارسال کنسوله و نسخه امسال کنسول چند ویژگی جدید داره که یکیش دروازه بان شدنه!![]()
کسی نیست جواب بده خیلی دوست دارم بازی کنم win 64 bit ممکن از اون باشه یا ربط نداره
دوست عزیز شما قبل از اجرای بازی همه گیم پد هایی که داری رو از کامپیوتر بکش...مال منم مشکلش همین بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)