قیمت دقیقش رو ندارم متاسفانه اما بطور حدودی نزدیک 3500-3600 هست بوکسر 150 سی سی ، از طریق گوگل تلفن نمایندگی ها رو پیدا کنید و ازشون قیمت دقیق بگیرید
قیمت دقیقش رو ندارم متاسفانه اما بطور حدودی نزدیک 3500-3600 هست بوکسر 150 سی سی ، از طریق گوگل تلفن نمایندگی ها رو پیدا کنید و ازشون قیمت دقیق بگیرید
سلام
خوش اومدین
بطور کلی عرض کنم خدمتتون که این موتوری که شما توصیف کردین هنوز تولید نشده در دنیا !!!
موتوری که هم صدای موتور سنگین بده هم کم مصرف باشه هم لوازمش ارزون باشه هم کم هزینه باشه هم قیمتش 4-5 تومن باشه نه تنها در ایران بلکه در هیچ کجای دنیا تولید نشده
اما به طور جزئی :
1- با این بودجه شما اصلا نمیتونید موتور سنگین بخرید ، پس خیالتون راحت باشه که سنگین نیست ابدا
2- هیچ موتوری با حجم 150 و 180 و 200 و حتی 250 اون صدایی که شما مد نظرتونه رو نمیده ، حتی اگه کلی هزینه کنید و اگزوز قهرمانی بندازید و کاتالیزور رو دستکاری کنید هم همچون صدایی از موتور درنمیاد چون مستقیما مربوط به حجم موتور هست اون صدا
3- بسیار هم عالی
4- حرف اون بعضی دوستان رو ول کنید ، هیچ موتوری وجود نداره که به طور مادرزادی ! لش بشه بعد از مدتی ، اونچه که دوستان شما میگن بخاطر استفاده ی نادرست از موتور بوده / شما هر جوری با موتور تا کنی به همون نسبت موتور سرپا تر و سالم تر خواهد موند
5- از موتورهای سنگین که فاکتور بگیریم ، لوازم تمامی موتورهایی که در داخل تولید میشه یا تحت لیسانس تولید میشه هست در بازار ، منتها بعضی از موتورهای رو فقط نمایندگی های اونها دارن ( مثل طرح ویو های کیمکو ) ، بعضی موتورها هم هر لوازم فروشی ای لوازمشونو داره مثل پالس و آپاچی و ویو و طرح ویو و 125 های خودمون
6- شما اگه موتوری میخوای که لوازمش ارزون باشه ، 125 های وطنی گزینه ی توصیه شده ی تمام دوران هاست ! بهرحال موتور خوب اگر بخواید سوار بشید باید به این نکته توجه کنید که لوازمش از سایر موتورها گرونتر هست و طبیعی هم هست
7- بهرحال بنظر من موتور سواری خیلی ربطی به قد و وزن نداره و مهارت موتور سواری هست که در نهایت تعیین کننده هست
8- گزینه زیاد هست با این بودجه
9-
10-
11- چون قیمتش مهم نیست => MTR - agv - Airoh -
12- تقریبا اکثر موتورها دارن استارت رو و ترمز جلوشون حداقل دیسکی هست
13- همونطوری که گفتم " لش میشه " یک حرف کاملا بدون پشتوانه و غیر فنی و بی اعتباره ، تا وقتی که شما صحیح از موتورت استفاده کنی هیچ اتفاقی برای موتور شما نمیفته
با همه ی این تفاسیر من به شما پیشنهاد میکنم که Tvs Rockz بگیرید هم صفرش رو میتونید بگیرید هم کارکرده اش رو
آپاچی 160 و 150و 180 هم میتونید بگیرید ، پالس 135 صفر و 180 و 200 و 220 هم حتی میتونید بگیرید ولی هیچکدوم از این موتورهای موتورهای ارزونی نیستند از لحاظ لوازم یدکی ، اگر دنبال ارزونی لوازم یدکی هستید صرفا 125 های وطنی بکارتون میاد
اما چون تجربه ی موتورسواری ندارید من پیشنهاد میکنم یه 125 کارکرده ی ارزون قیمت بگیرید بعد که مهارت و تجربتون بالاتر رفت تعویضش کنید و موتوری که دوست دارید رو بگیرید ، واللا با همون آپاچی شما از هر طرف زمین بخوری باید چند صد هزار تومن هزینه ی فلاپهای آپاچی رو بدین
ضمن اینکه اینجا مشاوره ی تلفنی نداریم![]()
سلام و مرسی از پاسخ گویی شما
والله استعداد سریع يادگيري رو داخوب چندتاسوال
یکی اینکه آپاچی میخوام بخرم ولی از نظر شما بهترینبهترینش کدوم هستش
هم سال و هم Cc.
دوم اینکه قیمتش صفر چنده و کارکرده چند
سوم اینکه آخرین خرجی که بخواد سنگینی بکنه حداکثر خرجش چنده
و اینکه بگم آیا وسایل آپاچی توی بازار موجود هستش یعنی میشه راحت پیدا کرد
تشکر جواب بدید
کنترل کردنش کارسختی هستش ایا یعنی ریپ نمیزنه یهو سر چراغ قرمز نشه کنترلش کرد؟
مجددا سلام
خواهش میکنم
ببینید موتورسواری یا ماشین سواری یا به کل رانندگی ، استعداد یادگیری یه بخش کوچکی ازش هست و بخش عمده ی اون رو مهارت رانندگی تشکیل میده که مستقیما به تجربه ی رانندگی برمیگرده و تجربه ی رانندگی هم جز با رانندگی مداوم و قرار گرفتن در شرایط متفاوت رانندگی در طول زمان بدست نمیاد
سال و مدل که مستقیما تاثیر در قیمت داره و تفاوتی وجود نداره بین آپاچی مثلا 89 با آپاچی 91 از لحاظ کیفیت و قطعه ؛ البته از اواخر 93 دارن آپاچی جدید میزنن با نام مصطلح بازاری نیو فیس ( new face ) که بازم تغییر اونچنانی ای نداره به جز فرم فلاپها
آپاچی 180 رانندگی باهاش متفاوته چون ترمز عقبش هم دیسکیه و باید مهارت کافی داشته باشین خصوصا وقتی که مجبور به ترمز ناگهانی میشید یا جایی که سطح زمین خیس هست
160 و 150 ترمز عقبشون کاسه ای هست و فرق عمده ی دیگه ای با 180 ندارن جز قیمت
کارکرده از 3-3/5 میلیون میتونید پیدا کنید به بالا
صفرش هم 180 حدودا 6300-6400 هست
سنگین ترین خرجش تعمیر موتور هست که که حدودا هشتصد نهصد هزارتومن خرج داره ، معادل تعمیر اساسی موتور پراید !![]()
بله لوازم آپاچی به وفور پیدا میشه اما یک و نیم تا دو برابر لوازم پالس هست قیمت لوازم یدکی آپاچی !
کنترل موتور فقط بستگی به مهارت موتور سوار داره در حالت عادی و ضمن اینکه منظور شما از ریپ زدن سر چراغ قرمز رو متوجه نمیشم![]()
بالاخره موتور کلاچ داره و دنده داره و نهایتا سوییچ داره که میشه خاموشش کرد درجا
بازم بابت پاسخگویی ممنونم همین امروز یکی از دوستامو بعد از مدتی دیدم آپاچی داشت گفت new face 180صفر هستش با بیمه در اومد دقیقا 7200 والا خیلی موتور میزونی هستش
منم تصمیم گرفتم فعلا بیخیال بشم وایستم یه دومیلیون جمع بکنم موتور رو صفرش رو یخرم چون من رفتم قیمت گرفتم یارو گفت موتور سه ماه کارکرد با بیمه ترو تمیز 6600 تموم میشه بهش گفتم چه قدر راه رفتی باهاش میگه نزدیک 140 باهاش رفتم منم تو دلم گفتم حاظرم 500 تومن اضافی بدم موتور دست دوم نگیرم وقتی 140 تا رفتی معلومه دهن موتور رو سرویس کرده
فعلا تصمیم من new face 180 صفرش هست
بعد یه سوالی ذهنمو مشغول به خودش کرد گفتید خرج تا 900 تومنه یعنی منظورتون از تعمیر موتور چی بود؟
بعله موتور خوبیه و شکی در این موضوع نیست
یعنی 140 تا سرعت رفته با موتور ؟ یا 140 هزار کیلومتر رفته در عرض سه ماه ؟ ( که خیلی بعیده 140 هزارتا رفته باشه در سه ماه !)
اون کسی هم به شما قیمت داده یه مقدار قیمت پرت داده برای آپاچی سه ماه کارکرد
من هم همیشه توصیه میکنم به موتور صفر کیلومتر
نه بابا 140تا باهاش سرعت رفته همین
راستی الان همین سه ماه کارکرد قیمتش معمولا چنده؟چون گفتید یارو قیمت رو چرت گفته
زیر 6 تومن
سلام بهترین و قویترین اگزوز قهرمانی برای آپاچی 180 چیه یعنی یه صدای میزونی از خودش در وکونه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)