عزیز من کدوم خراب ها !!؟؟ بگیدماهم بدونیمحداقلش خیالمون راحت باشه که یه روش عملی برای درست کردن دیفای های خراب هست ؟
دوست عزیز فایلها رو نمیشد جایی دیگه اپ کنید مدام خطا دسترسی میده
عزیز من کدوم خراب ها !!؟؟ بگیدماهم بدونیمحداقلش خیالمون راحت باشه که یه روش عملی برای درست کردن دیفای های خراب هست ؟
دوست عزیز فایلها رو نمیشد جایی دیگه اپ کنید مدام خطا دسترسی میده
تا جایی که من میدونم دیفای خراب نداشتیم .
آقا مسعود مشکل داشت که موقع رام ریختن گوشیش مشکل پیدا کرد
دوستان موبایل هنرمندان تهران هم دیفای رو وارد کرده با قیمت 470 هزار تومان با گارانتی 2 ساله خدمات پارسه
این هم آدرسش :
تهران - خ انقلاب - خ بهار جنوبی - برج بهار - شماره 197کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم میدونم اخه این دوستمون یجوری گفت که انگار کل دیفای ها مشکل دارن ما منتظر راه حلیم!!تا جایی که من میدونم دیفای خراب نداشتیم .
آقا مسعود مشکل داشت که موقع رام ریختن گوشیش مشکل پیدا کرد
بیخیال
گوشی به دستت رسید بالاخره یا نه !؟
نه متاسفانه موندم تو کف
دست دایمه گفتمش با تیپاکس بفرسته گفت فقط بایدصبرکنم تا خودش بیایدچون خیلی انداختمش زحمت دیگه بیخیال شدم اصرارنکردم
منتها چون به اینترنت دسترسی داشت گفتمش تا میتونه بازی و برنامه روش بریزه برام تا عید که بیارش
گفتمش باهاش خوب کار کنه که مطمن شم مشکل پوشکل!نداشته باشه که الان یک هفته ای میشه امارشو گرفتم خیلی راضی بود ازشاز یه طرفم چون دستم نیس
از اون طرفم تازه قاب V3X مو عوض کردم خوشکل شده انگار با زبون بی زبونی میگه خیلی نامردیحالا موندم این وسط چیکار کنم
بالاخره یکاریش میکنم
![]()
Last edited by beckham7; 07-03-2011 at 12:41.
من با رام صفحه قبل فلش کردم اون مشکلم که گوشی لاک میشد باید باتری رو در میاوردمو... برطرف شد ولی الان هر یه سی چهل دقیقه یه بار ریست میشه...
رامی نیست که توش این مشکلم برطرف شده باشه؟؟؟
یه نکته جالب به نظر من کیفیت فیلمهایی که با دوربین این گوشی گرفتم ازعکسایی که با گوشی میگیرم بیشتره
*ویرایش*
بعد چند ساعت استفاده دوباره همون مشکل قبل برگشت...![]()
Last edited by *IN*; 07-03-2011 at 13:58.
دوستان درست ميگيد
شايد بد منظورم رو رسوندم
منظورم به دوستاني بود كه گوشي رو دستكاري كرده بودند و مشكل داشتند كه يكي از دوستان هم جواب داد
ولي ايشالا گوشيشون زود خوب بشه :-D
کسی قیمت motorola S9-HD رو نداره؟؟؟
خیلی باکلاسه...
حدود 60-70 هزار قیمت داشتم . نمیدونم هنوز داره یا نه .
Last edited by fire159; 07-03-2011 at 15:44.
رام 2.2 رسمی کی اومد که متوجه نشدم؟ اگر لینکش رو بدی ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)