چون بتمنه دیگه ...
فک کنم منظورش اینه که : داستانش خطی نیست !یعنی چی هیچی نیست؟آخرین ماموریتت چی بود؟تو مپ که میری میگه چیو انجام بده؟
چون بتمنه دیگه ...
فک کنم منظورش اینه که : داستانش خطی نیست !یعنی چی هیچی نیست؟آخرین ماموریتت چی بود؟تو مپ که میری میگه چیو انجام بده؟
من با کت من رفتم ...
بعد اون زن درخته اسیرش کرد ...
ائومد برای بتمن ...
رفتم پیش همون مرد که مخزنها رو میخواد و دیگه هیچی ...
الان رو نقشه فقط محل مخزنها هست ...
یه سوال.
ماموریتای اصلی رو روی نقشه نشون نمیده ؟
مثلا الان ماموریت اصلی اینه که سیگنال رادیویی رو بگیر تا جوکر رو پیدا کنی ولی اصلا تو نقشه جایی رو نزده !
یعنی باید کل شهر رو گشت ؟![]()
سلام
دوستان من همین اول کار گیر کردم ! اونجا که میرم و کت وومن ! رو نجات میدم بعد از اینکه همه رفتن و من و اون یارو تنها موندیم چیکار باید بکنم ؟! یه چیزی میگه که متاسفانه دیکشنری ما جواب نداد !!! ممنون میشم راهنمایی کنید ...
احتمالا یه گلوله به سمتتون شلیک شده اونم هم از طرف جوکر!
شما باید X رو بزنید تا به حالت Detect بره و گلوله رو روی زمین پیدا کنید، بعد توی همون حالت باید به سمت پنجره ها بچرخید تا سمت و سوی شلیک گلوله رو مشخص کنه و بعد ...
مهمترین ویژگی بتمن که باعث این همه محبوبیتش هم شده هم در فیلم و هم در کارتون و هم در بازی همین فساد ناپذیر بودنش است
بتمن با اینکه یک انسان معمولی است که نه مثل اسپایدرمن یا سوپرمن قدرت جادویی داشته باشه ولی نمیگذاره خشم یا نفرت یا حتی غرورش باعث بشه که از عدالت دوری کنه
محوریت تمام داستان های بتمن هم همینه مثلا اگه فیلم شوالیه تاریکی را دیده باشید زمانی که با موتور بسمت جوکر میاد و میتونه بهش بزنه ولی مسیرش را منحرف میکنه تا بهش نخوره
یا در کارتونش زمانی که رابین ازش میخواد نه بخاطر اونکه جوکر میخواست بکشدش بلکه بخاطر اینکه انسان های زیادی را کشته بتمن جوکر را بکشه باز هم اجتناب میکنه
لطفا یکی جواب منو بده ...![]()
بله، بعضی Mission ها این طوری هستند و باید مسیر یابی کنی![]()
یعنی چی مسیر یابی کنی ؟
یعنی خودمون باید کل شهر رو بچرخیم ؟ نه ردی نه نشونی خب چه جوری بفهمیم ماموریتمون کجاس و باید چی کار کنیم.![]()
حتی از طریق detective mode هم نمیشه یه چیزایی فهمید ؟
یعنی چی آخه ؟![]()
من اون جایم که مستر فریز رو باید کشت - موندم چیکار کنم - چون یه اسلحه یخی داره و نمی شه کاری کرد - حالا چیکار کنم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)