سلام علیکم حاجی
شما np8170 بگیری بهترین انتخااابه شک نکن.
ولی بعد از اون اگه من بودم وای میستادم 73sw بیاد.
سلام علیکم حاجی
شما np8170 بگیری بهترین انتخااابه شک نکن.
ولی بعد از اون اگه من بودم وای میستادم 73sw بیاد.
از این وایسادنا خیلیا وایسادن مثل من ولی خبری نشد کلا لبتاب بالای ۲ملیون کم وارد ایران میشه
خود من ۱سال تمام منتظر جی۷۳ بودم ولی همش مدلای ریفرش رو وارد میکنن و مدل اصلیش که jh1 یا jw 3d هستن تا حالا وارد نشدن اگه هم وارد شده با پسوند هستن که نشونه ریفر بودنشون یا کاسومایز بودنشونه
Last edited by farhad200; 13-05-2011 at 20:29.
بين سندي بريدج و core i تفاوت هست نميدونم بشه گفت كمه يا زياده
اما قدرت سندي بريدج هم در پردازش داده ها و هم داده هاي پردازش تصوير بيشتره
اما واسه يه گيم تفاوتي فكر نكنم ايجاد كنه
يعني مي گين G53 3D خوب نيست؟! من ديگه كم كم مي خوام رو مخ بابام كار كنم برم دنبالش!! نه فقط گيم هاا!! اما خوب چون لپ تاپ گيم هست حتما قدرتش نسبت به لپ تاپ هاي ديگه هم بالاتره؟ اينطور نيست؟!!![]()
كي گفت خوب نيست؟
نسبت به مدل هاي ديگه موجود تو بازار ايران شاهه فقط واسه خودش ملكه نداره
اين چيزايي هم كه گفتن هم درسته
قرار نيست كه اين لپ تاپ شاخ غول رو بشكنه
بقيه رو مطمئن باش همه ضعيف تر هستن اگه سوسن خانوم همين شرايط تست رو واسشون اعمال كنه
بله فکر کنم همینطوره
یک خواهشی ازتون دارم . اگه میشه یه سری به تاپیک تست بازیها روی لپتاپ بزنین ببینید چی میگن اینا!!!!
من فکر کنم گیمر نیستن یا چیزی تو این مایه ها....
آخه مگه میشه ati 5730m از gtx460m قویتر باشههههه.؟؟
اگه ممکنه یا منو راهنماایی کنین یا به اونا بفهمونین که تو اشتباهن.
lenovo y560 >g53jw از نظر اون تاپیک:
آقا یه چی میگم دیگه بحثی نباشه معذرت ولی اگه کله تایپیکو می خوندی می دیدی که من با سند ثابت کردم که 5870تو اجرای بازی ها بهتر از 460 هست بحث زیاد شد منم یه مدت نبودم ولی در کل فرم بیشتر میده ولی بهتره تایپیکو ادامه بدی می رسی بهش
Last edited by mkh.mkh; 16-05-2011 at 13:15.
بچه ها یه چی میگم تا تش بخونید اگرم اشتباه می کنم به بزرگیتون ببخشید
من دقیقا 11 ماه دنبال این لپتاپ گشتم به هر دری هم زدم از خارج از کشور تا شرکت های که از اون ور برات جنس میارن مثل original4u غیره نمیشد اطمینان کرد چون معلوم نبود چی به دستت برسه تو باربری مشکل ایجاد نشه اینا لیپ تاپو طرف می یاره برات بازش می کنه می بینی تو ایران بعضی وقتا به ایرادی چی زی بر می خوری چه برسه بی خیال حالا من لپ تاپ خودمو گذاشتم برا فروش چون از زندگی افتادم.
من این لپ تاپو با گارانتی ویستا به زور آشنا پیدا کردم مدل b1 شاخ در آوردم و خیلی هم برام آب خورد خریدم چون از a1 کانفیگش بهتر بود حالا بگذریم 3 ماه کمتره این لپ تاپو گرفتم و بازی هایی که باهاش کردمو با نسبت تقریبی فرمش بهتون میگم توجه داشته باشید همه این بازی ها با حالت ultra بوده.فارسی میگم بازی ها رو:راستی بگم رزولیشن همه بازی ها 1600*900
اسیسانس کرید 1 2 3 بدون زدن دکمه ی تربو فرم بالای 30 گفتم حدود میگم عالی بود.جی تی آی وی و لایبرتی سیتی بدونه پچ.فرم ها کلا همه بالای 30.دد اسپیس 2 عالی.کال آف دیتوتی اوپس عالی کلا بالای 45 دیگه.جاست کاوس 2 بین28 تا 35 که خیلی حال کردم با گرافیکش بدون نصبه فیزیکس البته.فار کرای 2 عالی.بتل فیلد 2 فرم 40.بتل ای بازی جدیده که سریع تموم شد نیم ساعته تمومش کردم خوراکه fast بود فرم بالای 35.هوم فرانت که تازه اومد اونم فوق العاده اجرا میشد بچه همه ی بازی عالی بود فرمش بذارید در باره ی عشقم کرایسیسه 2 بگم که این بازی رو با حالت هارد کور کانفیگ شد و بین 28 تا 48 اوریج بود و کلا روون اجرا شد وقتی دکمه ی توربو این غولو می زدم از 30 پایینتر نمی یومد ولی کلا رو 30 و40 تو فضای بیرون بود حسابی بازیش حال داد. آهان بولت استورم از قلم افتاد با فرم 35 تا 40 بازی می کردم که اونم بد نبود فان بود.من این لپتاپو با گارانتی ویستا با موس حرفه ایش هدفونه دانمارکی و کیفش گرفتم ولی از زندگی افتادم lol.هر سوالی بود در خدمتم دیر به دیر می یام.فدای همه بچه های این تایپیک.
Last edited by mkh.mkh; 16-05-2011 at 13:20.
lolعزیز دل 5730حدود 10 پله یا بیشتر از 460 پایتره بابا 460 رو کشتی
فيزيكس؟ واسه ATI ميخواي نصب كني؟
والا چيزي رو كه من ديدم از اين 5870 و 460 اينكه در حالت معمول طبق گفته notebookcheck (كه فقط زمان ارائه گرافيك مقاله در موردش نوشته ميشه و آپديت نميشه) 5870 چند درصد قويتر از 460
اما اينكه ميگن 5730 قويتره 460 هست ديگه معلومه حرف الكي هست
حالا شما لينك يكي از تاپيك ها رو بده ببينيك چي گفتن و دليلشون چي بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)