يوهـــــــــــــــــــــو !
تو یک هشتم با والنسیا بازی دارن که اگه یه خرده زور بیارن به8تا میرسن
ولفسبورگ فعال ترین تیم نقل و انتقالات بوده
یه خروار بازیکن خرید با اون پولی که از فروش ژکو گیرشون اومد
پاتریک هلمس رو هم خریدن به جای ژکو
فکر کنم برای فصل بعد جزو مدعیان اصلی کسب سهمیه cl باشن.
من خودم با اینکه طرفدار سرسخت بایرنم ولی از ولفسبورگ هم خیلی خوشم میادش![]()
Last edited by بردیا; 01-02-2011 at 11:24.
بازیهای آلمان مخصوصاً شالکه را کدوم شبکه پخش می کنه؟!
الجزیره اسپورتها پخش می کنن؟شبکه سه پی؟
کلا الجزیره و دوبی اسپورت که همیشه پخش میکنه...رو ماهواره ku-badr یکی از همین شبکه های عربی که اسمش رو دقیقا نمیدونم ولی یه کدوم از همین دوبی اسپورت ها باشه پخش میکنه...فکر میکنم امتیاز پخش رو خریده باشند چون هم خیلی تبلیغات بوندس لیگا رو میکنن هم بدون گزارشگر المانی یا هر کشور دیگه پخش میشه...فقط یارو عربه گزارش میکنه
نه الجزیره اسپورت فقط جام حذفی رو نشون میده
دوبی اسپورت هم در اکثر اوقات بازیای بایرن رو نشون میده مگر اینکه بازیای شالکه توی روزایی مثل جمعه ساعت 11 یا شنبه ساعت 9 یا یک شنبه باشه
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
جمعه شب ساعت 23
شالکه با دورتموند تو سیگنال ایدونا پارک دورتموند بازی دارن
بازی از دوبی اسپورت پخش میشه و اگه تلویزیون عقده ای بازی درنیاره شبکه 3 هم قاعدتا باید پخشش بکنه چون جزو 5داربی مهم فوتبال اروپا هستش.
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
VS
![]()
این بازی رو کدوم سایت ها ضبط میکنن ؟؟ من که ما.ه.وا.ر.ه ندارم..ما رو توئ جریان بزارید
فکر کنم از این به بعد تی وی به خاطر علی کریمی بازی ها رو یکمی بیشتر نشون بده
بازی لیگ قهرمانان شالکه رو که احتمالا مستقیم هم نشده با تاخیر نشون میده
اره البته همه میدونن تلویزیونیا زیاد با علی کریمی خوب نیستن به همین خاطر زیاد امیدوار نیستم به این قضیه
خیلی سعی کردن بکوبنش بعد بستن دستبند سبز و بعدشم اخراجش از استیل سر قضایای ماه رمضون
15فوریه با والنسیا تو cl بازی دارن
ازونجایی که هر روز فقط 2تا بازی پخش میشه حتما حداقل با تاخیر نشون میدن حالا چه کریمی باشه چه نباشه
15فوریه شالکه والنسیا و میلان تاتنهام
شونزدهم بارسا ارسنال و رم شاختار
هفته بعدش هم 2تا بازی تو 3شنبه و 4شنبه برگزار میشه
خیلی زودتر باید از این کشور میرفت
خوش اومدی مارادونا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)