جانا سخن از دل ما می گویی .
منم سوال این دوست مون رو دارم . اقا کسی که بازی کرده و تموم کرده بیاد بگه کدوم کرک رو استفاده کرده دیگه .
بابا این که اینقدر دردسر تداره . کسانی که تموم کردن بیان کرکشون رو معرفی کنند تا بقیه هم استفاده کنند .
جانا سخن از دل ما می گویی .
منم سوال این دوست مون رو دارم . اقا کسی که بازی کرده و تموم کرده بیاد بگه کدوم کرک رو استفاده کرده دیگه .
بابا این که اینقدر دردسر تداره . کسانی که تموم کردن بیان کرکشون رو معرفی کنند تا بقیه هم استفاده کنند .
منم core i7 920 دارم ولی با anti aliasing فعال راحت اجرا میشه
در ضمن APEX تخریب ها رو فوق العاده جذاب میکنه
اگه می شه لینک این کرک را برام بزارید
دوستان من از این کرک استفاده کردم و بازی رو هم تموم کردم به سلامتی![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای سیوهاتون هم این فایل رو دانلود کنید . اولا که سیو تمام شده بازی هست 72% . با 12 تا مجله و 18 تا پوستر و نقاشی . شما حالا می تونید چپتری که از اونجا موندید رو انتخاب کنید و به بازی ادامه بدید و بعدش هم لازم نیست دوباره چپتر انتخاب کنید . می تونید از continue story استفاده کنید . اینم مسیری که باید کپی کنید توش . XP
C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\2K Games\Mafia II
اینم سیو کامل :
------------------------
در مورد گرافیک هم من با 4770 و رزولوشن 1024*1280 (از این بیشتر نمیشد ) رو آخرین جزییات و AA 8X بازی کردم . fps هم حدود 33 بود . ولی خیلی روون و راحت بازی کردم .
منم از دیشب شروع به بازی کردن کردم...حسی که 6_7 سال پیش که مافیا 1 رو بازی می کردم تا حالا بهم دست نداده...یعنی تا اون اندازه هنوز از بازی لذت نبردم... البته اصلا نمیخوام بگم بازی خوب نیست ...احتمالا هر چی هم که بازی جلوتر میره روندش بهتر میشه درست مثل نسخه ی قبلی...حالا نقد کاملم از بازی رو وقتی که بازی رو تموم کردم اینجا میذارم..
یک باگ خیلی جالب و دیدنی یکی از بچه های قسمت کنسول گرفته بود! خیلی جالبه حتماً ببینین!
خودش با موبایل فیلم گرفته و آپلود کرده!
این آدرس اون پست دوستمون:
این هم آدرس اون فیلم مربوطه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا کس دیگه ای هم این مشکل رو یا شبیه این رو بهش برخورده توی PC؟
خوب به سلامتی منم بازی رو دانلود کردم و با کرک ورزن 3 شروع به بازی کردم . امیدوارم بتونم با این کرک تا اخر بدون مشکل بازی کنم .
تا چپتر رو هم رد کردم الان شروع چپتر 3 هستم .
یه سوال مهم بچه ها نمیدونم قبلا همراه بازی ها مخصوصا رزیدنت ایول 5 چه نرم افزاری نصب میشد که اون فریم ریت رو اون بالا سمت
چپ یا راست به صورت عدد نشون میداد . یعنی هر لحظه از فریم ریت اطلاع داشتی و جلو چشمت بود .
میشه بگید اون کدوم نرم افزار بود یا چیکار باید بکنیم تا اون عدد نشون دهنده فریم ریت دوباره اون بالا گوشه بازی نشون داده بشه ؟
چون اینجوری یه معیاری دست ادم میاد از عملکرد کارت گرافیک تو قسمت های مختلف بازی .
منظورم رو امیدوارم رسونده باشم و امیدوارم کسی بتونه نرم افزار یا روش فعال کردن اون رو به من بگه چون بد جور دنبالشم .
بچه ها منظورم اون بنچمارکی که اتو خود بازی و از یه قسمتی از منو که هستش نیست ها . منظورم اون عددی هستش که از وقتی
بازی رو شروع میکردی اون بالا نشون میداد فریم ریتت رو تا وقتی بازی رو ببندی .
راحت اجرا میشه که نشد حرف! لطفا با عدد و رقم صحبت کنید.منم core i7 920 دارم ولی با anti aliasing فعال راحت اجرا میشه
در ضمن APEX تخریب ها رو فوق العاده جذاب میکنه
APEX تخریب ها رو جذاب میکنه ولی رو فریم ریت تاثیر زیادی میزاره. تا حدی که من بیخیالش شدم.
سلام دوستان.
با گرافيك Ati 4330 ميتونم بازي كنم؟
ويندوز 7 دارم.
ممنون
Last edited by Hamid Hamid; 27-08-2010 at 16:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)