مثل اینکه متوجه نشدید کلا روغن زیتون نباید حرارت بالا ببینه چه سرخ کردن باشه چه پختن
مثل اینکه متوجه نشدید کلا روغن زیتون نباید حرارت بالا ببینه چه سرخ کردن باشه چه پختن
ماریا خانم ممنون خیلی از آموزش هاتون رو ذخیره کردم توی کامپیوترم دارمشون اکثرشو... تشکر
خواهش میکنم خوشحالم مورد استفاده کسی قرار بگیره
کوکو
سیب زمینی 2عدد
هویج 1عدد
تخم مرغ 3عدد
سیر 1حبه
سبزی معطر تازه یا خشک مقداری
ادویه ونمک به اندازه لازم
طرز تهیه
سیب زمینی وهویج رابادنده درشت رنده میکنیم (شکیل ترمی شود)،سیررا یارنده کرده یا کوبیده وتمام مواد رابا هم مخلوط کرده وسرخ میکنیم
(درشت یاریزرنده کردن مواد درطعم ان اثردارد)
لوبیا پلو باسویا
رب گوچه 2قاشق غذاخوری
اب مرغ 1 لیوان
پیاز 2عددمتوسط
سویا به اندازه دلخواه
پودرکاری
زردوچوبه
برنج
لوبیا سبز
طرزتهیه
رب را درماهیتابه ریخته وکمی روغن اضاقه کرده وقتی کمی گرم شد اب مرغ علیظ را ریخته وخوب مخلوط می کنیم پیازها را خیلی ریزکرده ریخته و سویای خشک رااضافه می کنیم ویک استکان روی سویا ریخته تا کمی نرم شود سپس پودرکاری وزررچوبه و در اخر لوبیا سبز را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم و میگذاریم بپزد
بعر از ابکش کردن برنج در قابلمه یک لایه برنج یک لایه از مواد ریخته مینوان لابلای برنج زعفران اب کرده و پودر دارچین بریزیم در اخر مقداری روغن روی برنج ریخته و ان را دم میکنیم
سلام
خیلی وقته دنبال دستور ساخت و مواد اولیه کباب کوبیده هستم
ممکنه راهنماییم کنین؟
پای سیب کسی هست بلد باشه؟
Last edited by sakura; 15-02-2009 at 20:25.
تسلیم
الان دیگه کاملاً متوجه شدم .
ممنونم .
فکر کنم قبلا توی تاپیک آموزشش گذاشته شده باشه اما تکرارش خوبه , خودم هم حال ندارم 82 صفحه رو دنبالش بگردم...
مواد لازم:
گوشت سردست یا قلوه گاه...........................یک و نیم کیلو
گرد سماق.......................................... .....2تا3قاشق
پیاز رنده شده...........................................4 عدد
نکو فلفل.......................................... .......به مقدار لازم
زعفران...................................... ...........2قاشق چایخوری
جوش شیرین........................................ ...1قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ.........................................2ع دد
طرز تهیه:
گوشت را چرخ کرده با پیاز و نمک و فلفل و زعفران و جوش شیرین و زرده تخم مرغ مخلوط میکنیم و خوب ماساژ میدهیم تا گوشت کاملا چسبندگی پیدا کند. دست را مرطوب کرده و به اندازه یک نارنگی از مایه برداشته
و به سیخ میکشیم و با انگشت قدری فشار میدهیم تا گوشت به سیخ بچسبد و روی آن صاف شود.کباب را روی آتش فراوان قرار داده و مرتب باد میزنیم تا گوشت به سیخ بچسبد و از آن نریزد وقتی کباب کمی برشته شد دیگر باد نمیزنیم تا مغز گوشت بپزد.کباب نباید زیاد خشک و برشته شود .کبابها را در دیس کشیده و روی آن گرد سماق میپاشیم.
نکات:
1.اگر بخواهیم کباب چربی کمتر داشته باشد میتوانیم از گوشت ران به همین طریق کباب تهیه کنیم البته اگر گوشت کمی چرب باشد کباب ان خوشمزه تر میشود
2.برای تهیه کباب بهتر است گوشت را سه یا چهار مرتبه چرخ کنیم تا کاملا نرم شود.
3.مخلوط گوشت کباب کوبیده را اگر از شب قبل در یخچال نگه داریم احتمال ریختن گوشت از سیخ هنگام پخت کمتر میشود.4.در صورتی که کباب را از گوشت قلوه گاه تهیه کردیم میتوانیم به ازای هر کیلو گوشت دو عدد تخم مرغ مخلوط کنیم تا از ریختن گوشت در آتش جلوگیری کنیم.
لیست آشپزخونه در صفحات اول و 46 و 47
آموزش کباب کوبیده در صفحات 25 ( به دو روش) و 39 ( به همراه چند تا کباب دیگه)
نکات کباب کردن کوبیده در صفحات 31 و 25
اما تا وقتی حرفه ای نشدیم اون کباب کوبیده چرکی که از بیرون میخریم خیلی خوشمزه تره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)