تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 827 اولاول ... 195965666768697071727379119169569 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه ali_ir_bsd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران زمین

پيش فرض

من يك مدل 500 خريده ام به 95 هزار تومان؛ مشخصاتش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    كاملاً هم از آن راضي هستم. كابلش هم USB2 را پشتيباني مي كند و هم USB3 را؛ اندازه گرفتم موقع اتصال به USB3 سرعتش بيش از دو برابر USB2 است.
    مقايسه اندازه گيري هاي زير شايد برايتان جالب باشد:
    هارد وسترن 1 تراي بلك ميزان ترنسفر: 120 (هاردي كه روي خود سيستم است)
    ADATA با USB2 ميزان ترنسفر: كمي بيشتر از 34
    ADATA با USB3 ميزان ترنسفر: كمي بيشتر از 80
    لازم به ذكر است كه هارد بلك از گرين و بلو سريعتر است.

دوست عزیز و بزرگوار ممنون از توضحیات .

حقیقتش منم این مدل چشمم گرفته می خوام یه دونه بخرم .

موفق باشید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام

ولي اگه ويندوز سون داري ميتوني از bit locker كه تو خود ويندوز هست و نياز به نصب جداگانه نداره استفاده كني
    ويندوزم سون نيست. ميخوام هاردم به هر سيستمي که کانکت ميشه، اين پسورد رو براي دسترسي به اطلاعاتش بخواد. يعني براي امنيت اطلاعاتم ميخوام ازش استفاده کنم.
    دوستان لطفا راهنمايي کنين. کسي تاکنون نرم افزاري مشابه استفاده کرده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اگه سرعت برای شما مهمه چرا usb2 نوشتین ؟؟؟

اگه سرعت برای شما مهمه پس بایدهاردی بگیرین که اینترفیس usb3 یا esata داشته باشه

اگه مادربردتون usb3 ساپورت میکنه پس میتونین مدل My Book Essential USB 3.0 plus USB 2.0 بخرین که USB3 + USB2 هست یعنی هم usb2 و هم usb3 رو ساپورت میکنه (در موقع خرید دقت کنین در روی جعبه هر دوتا رو نوشته باشه )
    یعنی این عکس رو داشته باشه

یا مدل FreeAgent® GoFlex™ Desk External Drive که با تعویض آدایترهاش میتونی usb3 رو داشته باشی اما توجه کن که باید آداپترهاشو جداگانه بخری که حدودا بالای 30 تومنه اين مدل ازسيگيت دو جور آداپتر داره
    FireWire® 800/USB 2.0 (باهم هست)
    USB 3.0
    يعني همزمان usb2 و usb3 نداره

اما اگه مادربردت usb3 رو ساپورت نمیکنه به ناچار باید با سرعت کم usb2 بسازی البته راه حل دیگری هم دارد میتونی کارت usb3 بخری که قیمتش حدودا 25 تا 30 تومنه و انرا در اسلات pci یا pci express قراردهی و از مزایای usb3 بهره مند شوی ولی احتمالا به اندازه واقعی آن نمیرسی

نهایتا مدل My Book Essential پیشنهاد میکنم چون هم usb2 و usb3 رو باهم ساپورت میکنه و یه کارت usb3 میخری و سرعتت بالاتر میره (در موقع خرید دقت کنین در روی جعبه هر دوتا رو نوشته باشه يعني نوشته باشه USB 3.0 plus USB 2.0) یعنی اون عکس رو داشته باشه خيلي دقت كن!!!
    اگه مادربردت usb3 ساپورت میکنه که دیگه لازم نیست کارت usb3 بخری
    ولي اگه بخواي سيگيت رو بخري نميتوني همزمان usb2 و usb3 رو داشته باشي و بايد آداپتر بخري كه خرج اضافي برات داره!!!
    دوست عزیز این My Book Essential usb3 چند است و آیا بدون برق هم کار میکند؟

کلن usb3 بدون نیاز به رق هم جود دارد؟ دوست عزیزی یک مدلی در برگ قبل معرفی کردند گفتند 85 دوست دیگر گفتند بالای 100 است.
    من مردد شدم که کدام قیمت درست است؟

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

ويندوزم سون نيست. ميخوام هاردم به هر سيستمي که کانکت ميشه، اين پسورد رو براي دسترسي به اطلاعاتش بخواد. يعني براي امنيت اطلاعاتم ميخوام ازش استفاده کنم.
    دوستان لطفا راهنمايي کنين. کسي تاکنون نرم افزاري مشابه استفاده کرده
    شما میتونی از نرم افزار های قفل گذاری رو فلش مموری ها هم استفاده کنی.
    به نظر من Folder Lock چیز خوبی میتونه باشه.
    از اینا هم میشه استفاده کرد:

GiliSoft USB Stick Encryption
    Wondershare USB Drive Encryption
    USB Secure

من که برای سیستم خودم(هارد نه ولی واسه کامپیوتر) از Folder Lock استفاده کردم.
    Last edited by solo8; 10-01-2011 at 18:43.

5. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز این My Book Essential usb3 چند است و آیا بدون برق هم کار میکند؟

کلن usb3 بدون نیاز به رق هم جود دارد؟ دوست عزیزی یک مدلی در برگ قبل معرفی کردند گفتند 85 دوست دیگر گفتند بالای 100 است.
    من مردد شدم که کدام قیمت درست است؟
    کلا هاردها دو جور هست
    portable که در واقع هاردهای 2.5 اینچی هست بدون آداپتور که برقشو از usb میگیره
    desktop که در واقع هاردهای 3.5 اینچی هست با آداپتور

لیست کلیه محصولات پرتابل وسترن
    کد:
    لیست کلیه محصولات دسکتاپ وسترن
    کد:
    در مورد قیمت هم اگه تهران هستی برو ولیعصر دو تا پاساژ هست مرکز فروش لوازم کامپیوتر قیمت دقیق دستت میاد
    یاداوری ویژه
    در صورت خرید هارد My Book Essential usb2 + usb3 دقت کنین نوشته باشه که هردوتارو داشته باشه (پایین عکس نوشته)

Last edited by ata.royalfalcon; 10-01-2011 at 18:42.

7. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ممنون از جوابتون

توصيه من اينه كه يه كابل usb معمولي بخر يه سر شو بزن به پشت كيس و ديگه درش نيار تا اون پورت پشت كيس مستهلك نشه (در اثر در آوردن مكرر) بعدش كابل usb كه به هارد وصل ميشه رو تا اونجايي كه ممكنه در نيار تا استهلاكش بالا نره خب بالاخره كانكتورهاي usb عمر محدودي دارن
    لطفا درباره کابل USB که گفتید بیشتر توضیح بدید(اگر توضیحات با عکس باشه خیلی ممنون میشم) ؟
    نحوه استفاده از این روش چطور هست و چون من میخوام هارد رو به پورت USB3.0 وصل کنم ,از کجا باید کابل USB3.0 رو تهیه کنم و کابل0. USB3 برای چه مارکی باشه؟

چند تا سوال تکمیلی دیگه هم دارم, لطفا راهنمایی کنید:

1. چطوری باید اطلاعات رو از روی هارد کپی کنم روی هارد اکسترنال ؟ یعنی باید کپی پیست کنم یا از طریق نرم افزار همراه هارد اکسترنال باید این کار رو انجام بدم؟ (در مورد پاک کردن اطلاعات از روی هارد اکسترنال هم همین سوال رو دارم)

2. زمانی که برای اولین بار هارد رو به کامپیوتر وصل میکنم به چه صورت عمل میکنه,مثلا اگر هارد وسترن باشه خودش نرم افزار همرا هش رو نصب میکنه و یا نه باید خودم به صورت دستی این کار روانجام بدم؟

3. اگر ویندوز رو عوض کنم, در ویندوز جدید وقتی هارد اکسترنال رو در به کامپیوتر وصل کنم مثل زمانی هست که برای اولین بار هارد به کامپیوتر وصل شده؟

گارانتی هاردهای سیگیت و وسترن سازگار است.(مدتی گارانتی رو هم اگر میشه, ذکر کنید)
    مرسی

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1. چطوری باید اطلاعات رو از روی هارد کپی کنم روی هارد اکسترنال ؟ یعنی باید کپی پیست کنم یا از طریق نرم افزار همراه هارد اکسترنال باید این کار رو انجام بدم؟ (در مورد پاک کردن اطلاعات از روی هارد اکسترنال هم همین سوال رو دارم)
    واله ما مستقیما کپی پیست میکنیم و از نرم افزار داخل هارد استفاده نمیکنم تنها استفاده ای ما از این نرم افزار داخل هارد داریم خاموش کردن هارد بوسیله اون نرم افزار هست
    البته نرم افزارهایی در زمینه کپی کردن هست (غیر از نرم افزار داخل هارد) ولی ما که استفاده نمیکنیم

2. زمانی که برای اولین بار هارد رو به کامپیوتر وصل میکنم به چه صورت عمل میکنه,مثلا اگر هارد وسترن باشه خودش نرم افزار همرا هش رو نصب میکنه و یا نه باید خودم به صورت دستی این کار روانجام بدم؟
    زمانیکه برای اولین بار هارد رو به کامپیوتر وصل میشه نرم افزاری که در داخل پارتیشن اولیه هست بصورت اتوران اجرا میشه (اگه اجرا نشد میری داخل پارتیشن اولیه و فایل اجرایی رو کلیک میکنی) و وقتی که برنامه اجرا شد روی گزینه نصب کلیک میکنی تا نرم افزار اجرا بشه
    این نرم افزار برام خیلی مهم نیست همانطوری که گفتم من فقط برای خاموش کردن هارد مجبورم این رو نصب کنم

3. اگر ویندوز رو عوض کنم, در ویندوز جدید وقتی هارد اکسترنال رو در به کامپیوتر وصل کنم مثل زمانی هست که برای اولین بار هارد به کامپیوتر وصل شده؟
    کاملا صحیح هست 100 بار ویندوز رو عوض کنی مثل اولین باره

گارانتی هاردهای سیگیت و وسترن سازگار است.(مدتی گارانتی رو هم اگر میشه, ذکر کنید)
    سیگیت رو نمیدونم اما وسترن 2 ترا مدل الایت رو که یه ماهی نمیشه خریدمش تاریخ انقضا گارانتی 2012/11/06 هست (گارانتی سازگار)
    در مورد کابل رابط هم دقت کنین اگر کابل اصلی usb3 هست از نوع usb3 ساپورت بخرین و مدلی خاصی رو نمیشه گفت
    عکس رو بعدا میزارم
    سوالی داشتین در خدمتیم!!!
    Last edited by ata.royalfalcon; 10-01-2011 at 20:54.

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نما کلی هارد با کابلهای usb
    اون کابلی که جدا از بقیه هست کابلی هست که از پورت پشت کیس میاد بیرون و نه تنها برای هارد بلکه برای سایر ابزارهای usb مثل فلش هم استفاده میشه

کابلی که به پشت هارد وصل میشه کابل خود هارده اما فقط یه بار که کابل رو نصب کردم دیگه درش نیاوردم

نمایی از پشت کیس که یه کابل رابط خریدم تا پورت پشت کیس در اثر استفاده مکرر مستهلک نشه

نمایی از ترانس فاراتل برای محافظت هارد از نوسانات برق اونیکه پشت ترانس هست آداپتور مودم وایمکس ایرانسل هست (اینترنت پر سرعت دارم)

نمایی از آداپتورها که تکونش نمیدم و برای روشن کردنش فقط کافیه کلید چند راهی رو بزنم به موقعیت فن هم دقت کنین

Last edited by ata.royalfalcon; 10-01-2011 at 21:53.

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نکته مهم یک
    استفاده از کابل رابط فقط برای مدل های آداپتوردار هست
    چون من یه بار برای مدل بدون اداپتور (پرتابل) این روش رو بکاربردم ولی جواب نداد مثل اینکه برق کافی به هارد نمیرسید
    ولی وقتی مستقیم به پشت کیس متصل کردم درست بود و کار میکرد

نکته مهم دو
    دوستانی که میخوان هارد اکسترنال esata بخرن حواستون جمع باشه مثل usb نیست که همینجوری بزنین به کیس
    سیستم باید اول خاموش بشه و از برق بکشین بعد کابل esata رو بزنین
    مثل usb نیست فرق میکنه باهاش
    Last edited by ata.royalfalcon; 10-01-2011 at 22:19.

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

ممنون از جوابتون

لطفا درباره کابل USB که گفتید بیشتر توضیح بدید(اگر توضیحات با عکس باشه خیلی ممنون میشم) ؟
    نحوه استفاده از این روش چطور هست و چون من میخوام هارد رو به پورت USB3.0 وصل کنم ,از کجا باید کابل USB3.0 رو تهیه کنم و کابل0. USB3 برای چه مارکی باشه؟

مرسی
    این هم عکس رابط است که میذارم:

در ضمن قیمت کابل USB 3.0 به ارزونی کابل USB 2.0 نیستا.نمیدونم دقیق چنده ولی گرونتره!

همونطور که تو عکس دیدی میشه سر و ته کابلو به هم وصل کرد(ورودی USB + خروجی)

15. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •