بیخود نبود که پلاتینی تو ورزشگاه بود!!!
کمک داور با اینزاگی کلا 10 قدم فاصله نداشت، آفساید رو تشخیص نداد...
بیخود نبود که پلاتینی تو ورزشگاه بود!!!
کمک داور با اینزاگی کلا 10 قدم فاصله نداشت، آفساید رو تشخیص نداد...
تیمهای عربی هم می تونن به خودشون افتخار کنن...واقعا ضد فوتبال بود میلان...جلو که افتادن که دیگه هیچی...چپ و راست مینداختن خودشونو
جالبه آفساید کسی رو نگرفت که مرد آفسایده! کلا اینزاگی در حالت عادی، چند نقطه از بدنش تو آفسایده!کمک داور چشم بسته میتونه آفسایدش رو بگیره!
.
.
ولی میگم استادیوم موقع گل دوم میلان چه شکلی شده بود!!![]()
سلام دوستان نتیجه بازیها رو کسی میگه ؟وسط بازی میلان و رئال خوابم برد![]()
صدسال سیاه دلم میخواد صداسیما بازیای بایرن رو نشون نده
حاضرم قسم بخورم از 90دقیقه بازی بیشتر از 10دقیقشو فقط سانسور کرده بودن و مدام داشتن صحنه آهسته نشون میدادن
موقع زدن گل سوم بایرن داشت بازی رو سانسور میکرد باز یا بعضی از موقعیتای گل کلوژ رو هم سانسور کردن
از صدای گزارشگر بازی ادم متوجه میشد موقعیت خطرناکی رخ داده
گزارشگر بازی(سیانکی)انقدر احمق بود که نمیدونست نصف بازیکنای بایرن مصدومن
هی میگفت که از حضور بازیکنایی مثل اوتل و گومز و تیموشوک بازیکن ثابت بایرن نیستن معلومه که بایرن فکر میکنه بدون فشار اوردن زیاد هم میتونه این بازیو ببره و به همین خاطر به امثال روبن و ریبری و کلوزه بازی نداده.میگفت اوتل بازیکنیه که گهگاه به تیم ملی هم دعوت میشه،اره جون عمت اوتل فیکس تیم ملی آلمان هستش اصلا
خاک برسر صداسیما
ولی در کل بازی خیلی قشنگی بود با وجود افتضاحایی که صداوسیما زد بهش.به جذابی میلان و رئال بود
![]()
تو بازی میلان، اون صحنه ای که گتوزو هنوز تکل نزده، داور خطاش رو گرفت خیلی باحال بود. بیچاره گتوزو داشت گریه اش میگرفت![]()
آره گتوزو که کلا خیلی بیچارستبیچاره گتوزو داشت گریه اش میگرفتانقدر مظلوم و مهربونه نازی
![]()
البته فکر کنم خطاش هم کاملا درست بود حتما نباید برخورد کنه که![]()
بازی خوبی بود این رئال می تونه به یک چهارم صعود کنه![]()
آخه هنوز تکل رو نرفته بود که داور سوت زد. برخورد که هیچی.البته فکر کنم خطاش هم کاملا درست بود حتما نباید برخورد کنه که![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)