چی؟ 10 کیلو زیاده؟!! اقا شوخی میکنی؟! بابا دیگه اینقدم ضعیف نیستما...؟؟؟(نکنه دستگاهها سختن؟؟)
خوبه... چون از این دراز نشست با اینکه 12 ساله تموم نمرهی درس تربیت بدنی من رو تامین کرده متنفرم!!!!
اقا خدا شاهده جا ندارم این همه خوراکی که میگی هر روز باید بخوری رو اگه بریزم تو کیسه هم قد خودم میشه... دیگه معده که خودت میدونی کجاست و چقد بزرگه..
خوبه...نیگران بودم که بگی سیب زمینی نخور!! چون سیب زمینی رو به چند دستهی مختلف غذاهای حاضری و ... تقسیم کردم و میخوام روزی لااقل 3 بار سیبزمینی بخورم!!(اندازهی یه همبرگر با صمون که شما احتمالا ندیدی نون صمون!! که مثل باگت؟!باگد؟!!! میمونه ولی دو برابر بزرگتر... در کنارش برنج و اینا که خوشبختانه نهار و شام داریمش همیشه!
اقا من ماشین میوه خوریم!! روزی 2 کیلو میوه میخورم!!!! حالا سیب باشه یا پرتقال یا نارنگی یا موز یا هرچیزی...مهم نیست... میخورم فقط!! اینکه زیاد بخورم مشکل ایجاد نمیکنه؟؟؟
خوشبختانه مامان به شدت تصمیم داره که ماهی رو وارد سفره خونواده بکنه!! اجیل هم که اینجا در حد یک ایه اومده!!! از این به بعد روزی 1 کیسه اجیل میخورم.... خدا رو شکر!
دوتای اول و خود سبزی هیچ راهی نداره اصرار هم نکن!
اینو یکم توضیح بده!
اینم باز سوال دارم.... مگر اب باعث نمیشه که معده نتونه غذا رو تجزیه بکنه و لاجرم همونجوری بفرسته تو سیستم واسه دفع بدون گرفتن کالری مورد نیاز و سایر چیزایی که میگیره به هر صورت...؟؟؟؟
پس اب بخوریم یا نخوریم؟!
راستی من با اکثر غذاهام نون میخورم... همیشه...
و اینکه باید راه رفتن تو خونه رو به طور کامل حذف بکنم....(من واقعا تو خونه شاید بیشاز 4-5 ساعت دور خودم میچرخم و فکر میکنم!!
حالا هفتهای 1 کیلو یا بیشتر با این برنامه میتونم اضافه بکنم؟؟؟
جالب میدونی چیه؟ طول سه روز گذشته که تصمیمم رو گرفتم، و صرفا شنا رفتم، دقیقا روزی 6 وعده غذا خوردم!!!
از همین حالا حس میکنم تام هاردی شدم!!!! فردا میرم یه ماسک هم گیر میارم...هرکی گفت برا چی میزنی میگم نو وان کیرد هو ای واز تیل ای پوت ان ا مسک!!

حالا با ملت درگیر نشم خوبه! چون اکثرا تو کار قمه و اسلحهان!!
بسیار ممنون رفیق... امیدوارم که موفق باشی..... پیشرفت و یا پسرفت و یا سوالاتم رو همینجا میپرسم....