تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 78 اولاول ... 1959656667686970717273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 775

نام تاپيک: درمان لاغری - راه های افزایش وزن

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

چی؟ 10 کیلو زیاده؟!! اقا شوخی میکنی؟! بابا دیگه اینقدم ضعیف نیستما...؟؟؟(نکنه دستگاه‌ها سختن؟؟)

خوبه... چون از این دراز نشست با اینکه 12 ساله تموم نمره‌ی درس تربیت بدنی من رو تامین کرده متنفرم!!!!

اقا خدا شاهده جا ندارم این همه خوراکی که میگی هر روز باید بخوری رو اگه بریزم تو کیسه هم قد خودم میشه... دیگه معده که خودت میدونی کجاست و چقد بزرگه..

خوبه...نیگران بودم که بگی سیب زمینی نخور!! چون سیب زمینی رو به چند دسته‌ی مختلف غذاهای حاضری و ... تقسیم کردم و میخوام روزی لااقل 3 بار سیب‌زمینی بخورم!!(اندازه‌ی یه همبرگر با صمون که شما احتمالا ندیدی نون صمون!! که مثل باگت؟!باگد؟!!! می‌مونه ولی دو برابر بزرگ‌تر... در کنارش برنج و اینا که خوشبختانه نهار و شام داریمش همیشه!

اقا من ماشین میوه خوریم!! روزی 2 کیلو میوه میخورم!!!! حالا سیب باشه یا پرتقال یا نارنگی یا موز یا هرچیزی...مهم نیست... میخورم فقط!! اینکه زیاد بخورم مشکل ایجاد نمی‌کنه؟؟؟

خوشبختانه مامان به شدت تصمیم داره که ماهی رو وارد سفره خونواده بکنه!! اجیل هم که اینجا در حد یک ایه اومده!!! از این به بعد روزی 1 کیسه اجیل میخورم.... خدا رو شکر!

دوتای اول و خود سبزی هیچ راهی نداره اصرار هم نکن!

اینو یکم توضیح بده!

اینم باز سوال دارم.... مگر اب باعث نمیشه که معده نتونه غذا رو تجزیه بکنه و لاجرم همونجوری بفرسته تو سیستم واسه دفع بدون گرفتن کالری مورد نیاز و سایر چیزایی که میگیره به هر صورت...؟؟؟؟
    پس اب بخوریم یا نخوریم؟!
    راستی من با اکثر غذاهام نون میخورم... همیشه...

و اینکه باید راه رفتن تو خونه رو به طور کامل حذف بکنم....(من واقعا تو خونه شاید بیش‌از 4-5 ساعت دور خودم می‌چرخم و فکر میکنم!!

حالا هفته‌ای 1 کیلو یا بیشتر با این برنامه میتونم اضافه بکنم؟؟؟

جالب میدونی چیه؟ طول سه روز گذشته که تصمیمم رو گرفتم، و صرفا شنا رفتم، دقیقا روزی 6 وعده غذا خوردم!!!
    از همین حالا حس میکنم تام هاردی شدم!!!! فردا میرم یه ماسک هم گیر میارم...هرکی گفت برا چی میزنی میگم نو وان کیرد هو ای واز تیل ای پوت ان ا مسک!! حالا با ملت درگیر نشم خوبه! چون اکثرا تو کار قمه و اسلحه‌ان!!

بسیار ممنون رفیق... امیدوارم که موفق باشی..... پیشرفت و یا پسرفت و یا سوالاتم رو همینجا می‌پرسم....
    ببین اگر دیدی واقعا با وزنه هایی که من نوشتم اصلا خسته نمیشی، مانعی نداره زیادش کنی
    ولی حواست باشه نوشتم 5 ست
    1 ست 10 کیلو بزنی=10x10=میشه 100 کیلو
    5 ست میشه 500 کیلو

باید وزنه انقدر کم باشه که بتونی 5 ست 10 تایی رو کامل بزنی

من نگفتم همه چیزهایی که نوشتم حتما باید بخوری. بزار یک مثال بزنم

صبحانه
    میان وعده
    نهار
    میان وعده

هیدرات کربن قبل از باشگاه
    تمرین
    پروتئین بعد از باشگاه

میان وعده
    شام

در صبحانه و نهار و شام که تا می تونی بخور
    صبحانه انواع لبنیات رو میتونی بخوری و در کنارش گوجه و خیار(لبنیات+میوه ها)
    نهار یا شام مثلا قورمه سبزی میخوری که برنج هم هست (پروتئین+سبزی+هیدارت کربن) ...... سالاد هم می تونی بخوری
    میان وعده ها هم می تونی تنقلات و هر چی به دستت رسید بخوری ولی حواست باشه باید وعده های اصلی رو حتما داشته باشی

همه گروههای غذایی برای رشد و سلامتی لازمن رو نتایج آخرین بررسی های پزشکی و سلامت نشون داده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد آب من نگفتم با غذا یا بعد غذا..... مهم اینه که بدنت به دلیل تمرین و حجم بالای غذا نیاز به آب خواهد داشت. اصلا تو این یکی کم نزار

آخه 5 ساعت راه میری که چی بشه؟ خوب اگر انقدر وقت آزاد داری، یه طوری پرش کن

با این برنامه خودت میفتی روی غلطتک و غیر از 10 روز اول، کم کم می بینی که حتی بیش از 1 کیلو هم میشه (ولی عجله نکن)

در کل به نظر من انگیزه اولیت خوبه ولی بازم برای خودت انگیزه جور کن که دست از باشگاه نکشی
    اگر درس می خونی که به زودی امتحان داری.... خوب بخون و بعد از امتحانات با قدرت شروع کن و خودتو متعجب کن
    Last edited by farzad02; 19-12-2012 at 01:38.

2. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان ... من 16 سالمـــه ، بسکتبال حرفه ای رو 3 ساله کار میکنم ... قدم 171 و وزنم 50 کیلو . کم وزنم و پیش متخصص تغذیه رفتم و چندتا محلول و معجون دست ساز (خودم درست میکردم . مثلا یکیش : ماده اصلیش عسل بود با آجیل و ... و روزانه 5 وعده میخوردم . هر وعده 1 تا 2 قاشق غذا خوری) رو معرفی کرد و مصرف کردم ولی جواب نداد ، گفت مشکل تو ژنتیکیــه و تا وقت ازدواج حل نمیشه . گفت مکمل هایی هستن که مشکلت رو حل میکنن ولی به کبدت ضرر میرسونه . حالا اومدم از اساتید محترم سوال کنم واسه افزایش وزن هیچ راهی نیست ؟ مکملی هست عوارضش کمتر باشه ؟ چون خیلی واسم مهمه ... ممنونم .

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان ... من 16 سالمـــه ، بسکتبال حرفه ای رو 3 ساله کار میکنم ... قدم 171 و وزنم 50 کیلو . کم وزنم و پیش متخصص تغذیه رفتم و چندتا محلول و معجون دست ساز (خودم درست میکردم . مثلا یکیش : ماده اصلیش عسل بود با آجیل و ... و روزانه 5 وعده میخوردم . هر وعده 1 تا 2 قاشق غذا خوری) رو معرفی کرد و مصرف کردم ولی جواب نداد ، گفت مشکل تو ژنتیکیــه و تا وقت ازدواج حل نمیشه . گفت مکمل هایی هستن که مشکلت رو حل میکنن ولی به کبدت ضرر میرسونه . حالا اومدم از اساتید محترم سوال کنم واسه افزایش وزن هیچ راهی نیست ؟ مکملی هست عوارضش کمتر باشه ؟ چون خیلی واسم مهمه ... ممنونم .
    ازدواج
    چه حرف بی ربطی زده
    والا ما زیاد مقاله مرتبط با تغذیه می خونیم و چنین چیزی برای خنده هم شده ندیده بودیم. البته ادعای استادی نداریم ولی ...

خوب بسکتبال ورزش بسیار سنگینیه. چون هوازیه و سرعتی. بسیار مصرف کالری بالایی داره و حداکثر چربی سوزی و حتی اگر چربی گیرش نیاد عضله سوزی!!!
    یک ساعت بازی جدی حدود 500 کالری میسوزونه

هر روز که ورزش می کنید باید 3500 کالری مصرف کنید و هر روزی هم که مصرف نمی کنید باید 3000 کالری مصرف کنید
    کالری مواد غذایی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته در هر صورت باید سعی کنید در روز از هر 5 گروه غذایی میل کنید(لبنیات+میوه ها+پروتئین+سبزی+هیدرات کربن)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز . خیلی کمکم کردی

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این تاپیک یافت شد!!!!

خواستم خبر بدم که حدود دو ماه عین چی غذا خوردم و باشگاه هم تقریبا رفتم!!( یه هفته و دو هفته در میان تقریبا!) و متاسفانه دریغ از اینکه حتی یک گرم وزنم اضافه شده باشه

واقعا دیگه دارم کلافه میشم....
    دوستی پیشنهاد داد ازمایش انگل بدم که ازمایش دادم و از اون نظر هم مشکلی نداشتم... شانس منه! حالا من عشق 100 کیلویی شدن دارم، وزنم نیم کیلو هم بالا نمیره... اونوقت اگر میخواستم لاغر بشم، با اب خوردن 10-15 کیلو اضاف میکردم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

این تاپیک یافت شد!!!!

خواستم خبر بدم که حدود دو ماه عین چی غذا خوردم و باشگاه هم تقریبا رفتم!!( یه هفته و دو هفته در میان تقریبا!) و متاسفانه دریغ از اینکه حتی یک گرم وزنم اضافه شده باشه

دوستی پیشنهاد داد ازمایش انگل بدم که ازمایش دادم و از اون نظر هم مشکلی نداشتم... شانس منه! حالا من عشق 100 کیلویی شدن دارم، وزنم نیم کیلو هم بالا نمیره... اونوقت اگر میخواستم لاغر بشم، با اب خوردن 10-15 کیلو اضاف میکردم
    من خودمم 15 کیلو وزنم کمه
    ولی فکر میکنم ، آدم با تنظیم خواب ، خوراک مناسب و کامل ، طی مدت یکی 2ماه میتونه وزنش رو بالا ببره ( البته به صورت طبیعی ) نه دارو و شربت و ....

حالا یکی باید به خود من بگه ، تو اگه اینارو بلدی چرا خودت لاغری

ولی خوب به دیر خوابیدن و بد غذایی عادت کردم و ترکش هم سخته حالا شما اگه میتونی انجامش بده حتما نتیجه میگیری!

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

این تاپیک یافت شد!!!!

داداش منم وضم عینه توئه
    به نظرم مشاور تغذیه از همه بهتره...
    من میخوام برم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام من تصمیم گرفتم خودمو چاق کنم چون لاغر هستم. چند مدت باشگاه بدنسازی میرفتم ولی ولش کردم. عضله اورده بودم ولی اصلا چاق نمیشدم با وجود اینکه غذامو بیشتر کرده بودم. قرص و مکمل هم نمیخوردم.

قد: 169
    وزن:59 کیلو
    دور مچ: 16/5

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

والا ما که چندبار رفتیم پیش دکتر ، قد و وزن ، فشار خون و . . . چک کرد یه چیز بود به نام bmi (نمیدونم همین بود یا bmw یا bmy . . . . ) همیشه بین 21 تا 22 بود خلاصه میگفت خیلی عالیه دست به چیزی نزن

هیچ وقت هم از این قرص های چرند نخوردم و نخواهم خورد

از هیچ برنامه خاص غذایی هم پیروی نمیکنم ادم بعضی از برنامه های غذایی رو که میبینه به مرگ راضی میشه صبحانه تا جایی که جا دارای بریز داخل ، ناهار که باید خودت رو خفه کنی واااای شام رو نگو -

به نظرم اگر فرد کمی فکر کند متوجه خواهد شد بدن انسان به یک اندازه مواد دریافت خواهد کرد بقیه درو ریخته خواهند شد - مثلا جایی خوندم که در روز فقط 200 گرم پسته جذب بدن انسان خواهد شد حالا شما 5 کیلو بخور اما نتیجه همان 200 گرم هست

فقط میتونم بگم به خودتون رحم کنید

11. این کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

bmi

روش های متعددی برای محاسبه وزن ایده آل وجود دارد ولی اندازه گیری شاخص توده بدن یا همان BMI روش کاربردی تر است. در این روش وزن (به Kg) را به مجذور قد (به متر) تقسیم کرده و نتیجه تعیین کننده میزان تناسب اندام یا چاقی فرد خواهد بود و بر اساس جدول زیر قابل تفسیر است:

BMI تفسیر
    کمتر از 18/5 کمبود وزن
    18/5 تا 25 نرمال
    25 تا 30 اضافه وزن
    30 تا 35 چاقی متوسط
    35 تا 40 چاقی شدید
    بیشتر از 40 چاقی مفرط

13. 4 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •