تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 77 اولاول ... 1959656667686970717273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 766

نام تاپيک: بحث در مورد انتخاب رشته و شرایط و ضوابط جدید آن در کنکور 89

داره خودمونی میشه hes_violin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Best Place , Ir.Iran

پيش فرض

بالاخره كدوم دوستمون درست ميگن ؟؟!!

چقدر دير ميگذره اين روزا !!!‌ولي بهتر ..
    صد در صد Doost4 درست میگه به طور کامل.

دقیقا بسته به ترتیب انتخاب رشته قبولی شما تعیین می شه و لا غیر . اصلا ربطی به این نداره چی بهتره تو انتخاب رشتت و چی بدتر .به فرض محال اگه حرف ایشون هم درست باشه ( میگم به فرض محال ) چه معیاری برای اینکه چی بهتره چی بدتر هست ؟؟؟ اولویت رشته هست تو بهتر و بدتر بودن یا شهر .

در هر صورت مطمئنا توضیحات جناب doost4 کاملا درسته .

موفق باشید

2. این کاربر از hes_violin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

salam dostan

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یکی به منم کمک کنههههههههههههههههههههههه هههه

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یکی به منم کمک کنههههههههههههههههههههههه هههه
    چه کمکی از دست ما برمیاد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

صد در صد Doost4 درست میگه به طور کامل.

دقیقا بسته به ترتیب انتخاب رشته قبولی شما تعیین می شه و لا غیر . اصلا ربطی به این نداره چی بهتره تو انتخاب رشتت و چی بدتر .به فرض محال اگه حرف ایشون هم درست باشه ( میگم به فرض محال ) چه معیاری برای اینکه چی بهتره چی بدتر هست ؟؟؟ اولویت رشته هست تو بهتر و بدتر بودن یا شهر .

در هر صورت مطمئنا توضیحات جناب doost4 کاملا درسته .

موفق باشید
    پاراگراف چهارم صفحه اول دفترچه شماره 2 سازمان سنجش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من اینو از آموزش کل دانشگاه فردوسی و چند تا مشاور هم پرسیدم اینا کل انتخابا رو می دن به کامپیوتر ( به قول مدیر آموزش می ریزن رو دایره) بعد اونی که شهرش از لحاظ امکانات و منطقه بهتر باشه ( به قول دفترچه مرفه تر) و رشتش طبق سال های گذشته پر درخواست تر باشه و تا حالا هم توسط رتبه های قبل از ما پر نشده باشه واسمون قبول شده اعلام می کنن. دوستان لطفا قبل از این که پست بدین یه تحقیقات مختصری انجام بدین ممنون

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

کد:
    من اینو از آموزش کل دانشگاه فردوسی و چند تا مشاور هم پرسیدم اینا کل انتخابا رو می دن به کامپیوتر ( به قول مدیر آموزش می ریزن رو دایره) بعد اونی که شهرش از لحاظ امکانات و منطقه بهتر باشه ( به قول دفترچه مرفه تر) و رشتش طبق سال های گذشته پر درخواست تر باشه و تا حالا هم توسط رتبه های قبل از ما پر نشده باشه واسمون قبول شده اعلام می کنن. دوستان لطفا قبل از این که پست بدین یه تحقیقات مختصری انجام بدین ممنون
    عزیز جان، منظور اون پاراگراف سازمان سنجش اینه که بالاتر یا پایین تر زدن رشته تاثیری توی افزایش شانس قبولی نداره! مثلا اینطوری نیست که اگه انتخابی رو 1 بزنی شانس اینکه پر نشده باشه و جا برات باشه بیشتر از حالتی باشه که اون رو 100 بزنی و 99 تای قبلی رو قبول نشده باشی!
    به پیر به پیغمبر به ارواح خاک بابابزرگم داری اشتباه می کنی! دیگه من چه جوری بگم قانع بشی!

8. 2 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یعنی شما میگید مثلا اگه یه نفر انتخاب اولشو مهندسی صنایع زده باشه و انتخاب دومشو مهندسی مکانیک سیستم اونو تو دومی که رشته ی بهتری هست قبول شده اعلام میکنه ؟؟!! (در صورتی که رتبه ی مورد نیاز هر دو رشته رو داشته باشه .)
    همچین چیزی محاله . اصلا اینطور نیست ...... .
    تو همون نقل قولی که از دفترچه کردین گفته شده :
    تقدم ترتيب علاقه داوطلب
    Last edited by AmiIin; 30-08-2010 at 17:18.

10. این کاربر از AmiIin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

عزیز جان، منظور اون پاراگراف سازمان سنجش اینه که بالاتر یا پایین تر زدن رشته تاثیری توی افزایش شانس قبولی نداره! مثلا اینطوری نیست که اگه انتخابی رو 1 بزنی شانس اینکه پر نشده باشه و جا برات باشه بیشتر از حالتی باشه که اون رو 100 بزنی و 99 تای قبلی رو قبول نشده باشی!
    به پیر به پیغمبر به ارواح خاک بابابزرگم داری اشتباه می کنی! دیگه من چه جوری بگم قانع بشی!
    من به بابا بزرگ شما کاری ندارم اما چون خودم مطمئنم تا این جا همه رو قانع نکنم دلیل و مدرکامو میارم حتی شده نقل قول خود توکلی
    اون که هر ...ی می دونه پر شدن رشته ها ربطی به ترتیب انتخابای ما نداره

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

من به بابا بزرگ شما کاری ندارم اما چون خودم مطمئنم تا این جا همه رو قانع نکنم دلیل و مدرکامو میارم حتی شده نقل قول خود توکلی
    اون که هر ...ی می دونه پر شدن رشته ها ربطی به ترتیب انتخابای ما نداره
    عزیزم برات آرزوی موفقیت دارم! ایشالله با این شیوه ی گزینشی که می گی یه رشته ی خوب قبول بشی!

13. 2 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کد:
    کد:
    دوست عزیز این چه حرفیه

خوب مثلا یکی رتبه 1 کنکور شده باشه ودلش نخواد بره تهران درس بخونه دوست داشته باشه شهر خودش باشه.

همین پارسال رتبه 2 کنکور تجربی رفت پزشکی شیراز.تو انتخاباش هم اول پزشکی شیراز زده بود بعد تهران.پس اگه این طور که شما میگید باشه باید سیستم پزشکی تهران رو براش در نظر میگرفت

یا رتبه 10 منطقه1 پارسال رشته ریاضی رفت مکانیک شیراز در صورتی که با این رتبه همه رشته های دانشگاه شریف رو هم میاورد ولی اول مکانیک شیراز رو زده بود

یا رتبه 10 منطقه1 تجربی رفت پزشکی شیراز
    این همه نمونه که زیاده.همه رتبه اولا که نیمرن تهران درس بخونند.در صورتی که تهران هم میاردند ترجیح میدن تو شهر خودشون باشند

اگه این طور باشه که دیگه اولویت بندی معنی نداره که
    Last edited by Amirdb; 30-08-2010 at 17:21.

15. 5 کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •