ساعت خواب![]()
ساعت خواب![]()
این هتریک چیه دیگه این روزا میگن منظورشون چیه
منظور از هتریک اینه که بازیکنی 3گل زده باشه.
مثلا:
مسی هتریک کرد.
یعنی مسی 3تا گل زده توی یک مسابقه.
این خیابانی خیلی داغونه ها! من توی همه بازیها توی این چن روز دقت کردم از همه بیشتر سوتی میده! و از همه کمتر گزارش میکنه! و همینطور بعد از عادل از همه بیشتر وراجی میکنه!
آقا مثالتون مشکل داره : دیمثلا:
مسی هتریک کرد.
یعنی مسی 3تا گل زده توی یک مسابقه.
مثال:
تورس هت تریک کرد!
یعنی تورس 3تا گل توی یه بازی زد!
امروز توی روزنامه همشهری به یکی از سوتی های یکی از گزارشگران فوتبال اشاره شده بود که من اسمش رو نمی گم(فقط راهنمایی می کنم استاد سوتی؟؟؟!!!)
که جالبیش این بود توی همین تاپیک بعد از بازی دوستان به این سوتی اشاره کرده بودن. که در مورد انتقال ویا به بارسلون بود
به نظر میرسه دوستان روزنامه نگار هم به این تاپیک زیاد سر میزنن؟!!!
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
امروز توی روزنامه همشهری به یکی از سوتی های یکی از گزارشگران فوتبال اشاره شده بود که من اسمش رو نمی گم(فقط راهنمایی می کنم استاد سوتی؟؟؟!!!)
که جالبیش این بود توی همین تاپیک بعد از بازی دوستان به این سوتی اشاره کرده بودن. که در مورد انتقال ویا به بارسلون بود
به نظر میرسه دوستان روزنامه نگار هم به این تاپیک زیاد سر میزنن؟!!!![]()
سلام عزیزان....
جاودانی هم داره راه میفته ها!
همین چند دقیقه پیش:
جاودانی: انگلستان با مشکلاتی که با اونا دست و پا گیر است !!!! ( احتمالا منظورش این بود که درگیر هست )
موفق باشید♥♥♥
ابن یارو کارشناسه چه شوته!..............میگه تویه یورو 2002 مربی انگلیس.....آخه 2002 یورو کجا بود؟................میخواست بگه Green میتونست توپ رو کنترل کنه....گفت جرارد میتونست توپ رو کنترل کنه!
![]()
بله دیگه ... قانون کپی رایتم هم خوب چیزیه ...![]()
چرا این صدا و سیما اینجوری رفتار میکنه؟ واسه چی دقیقه آخر بازی الجزایر آمریکا رو پخش نکردن؟
این جاودانی دیوونه شده؟ میگه گل آمریکا قبول نشده.واقعا آدم نمی دونه چی بگه
آخه اينا 1كم ناراحت شدن.
نه گلشون پذيرفته شد.اصلآ مساله اي نبود نه خطايي نه آفسايد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)