بیاین الان سرور رو ران کردم ولی شرمنده زیاد نمیتونم بازی کنم کار دارم
Persian World
بیاین الان سرور رو ران کردم ولی شرمنده زیاد نمیتونم بازی کنم کار دارم
Persian World
آموزش ساخت سرور بازی Tee Worlds بدون ساخت پورت:
(((مطمئن نیستم از روش پایین بشه بدون ساخت Port سرور به راحتی ران بشه))
1.ابتدا این فایل رو(که توسط shahabaliboys آپلود شده) دانلود کنید:
2.فایل رو Extract کنید.(خارج از پوشه ی بازی)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3.فایل مد ddrace (که در این فایل ddrace2010.07.05,RAR نام دارد) رو در پوشه ی بازی Paste کنید.
4.Notepad ویندوز رو باز کنید و کانفیگ های زیر رو Paste کنید:
sv_name P30World Server
sv_gametype dm
password p30
sv_rcon_password 123
sv_rcon_password_admin 123
sv_rcon_password_moder 123
sv_rcon_password_helper 123
sv_map dm1
sv_max_clients 16
sv_scorelimit 25
sv_port 8303
sv_sendheartbeats 1
sv_vote_kick 1
sv_vote_map 1
cheats_on 1
نام سرور و پسوورد سرور و مپ و نوع بازی سرور رو تایپ کنید.
نکته:فایل config_directory در فولدر بازی اجرا کنید سپس به قسمت downloaded maps بروید.
مپ های مورد نظرتون رو از این فولدر کپی کنید و در آدرس زیر Paste کنید.
فولدر data و سپس فولدر maps.
روی مپ موردنظر کلیک راست کنید و Rename رو بزنید و اسم فایل مپ رو کپی کنید و جلوی Paste,sv_map کنید.(((فرمت فایل که .map هست رو از جلوی اسم مپ پاک کنید.)))
5.روی Save As کلیک کنید و در قسمت File Name عبارت "autoexec.cfg"رو تایپ کنید.((همراه با ( " ) تا فایل با فرمت save,cfg شود.))
6.آن را در فولدر بازی Save کنید.
7.فایل مد ddrace (که در این فایل ddrace2010.07.05,RAR نام دارد)رو اجرا کنید.
8.اگر مراحل بالا را درست انجام داده باشید فایل مد اجرا می شود و سرور ران می شود.سپس فایل بازی رو اجرا کنید.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در صورتی که با آموزش بالا نتوانستید سرور ایجاد کنید,همان فایل server.zip را درون فولدر بازیExtract کنید و در بعد فولدر data رو کپی کنید و درون فولدر Paste,server کنید.((مپ های مورد نظر رو از قسمت downloaded maps در فولدر Paste server . data .maps کنید.)در بعد نیز فایل autoexec موجود در فولدر server رو ویرایش کنید و کانفیگ های مورد نظر رو درون آن Paste کنید.((در قسمت maps مانند توضیحات بالا عمل کنید))و روی save کلیک کنید تا تغییرات فایل ذخیره شوند.فایل مد رو اجزا کنید در صورت ران شدن سرور فایل بازی رو اجرا کنید.
در صورت بروز مشکل در کامپیوتر شما پس از اجرای آموزش بالا مسئولیت آن به عهده ی خودتان خواهد بود.
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
خودم از روش بالا سرور ساختم اما وقتی کسی به سرور میامد سرور بعد از مدتی خارج می شد.
شاید به خاطر اضافه نکردن port بوده و شاید روش بالا هم بدون اضافه کردن port جواب نده.
Last edited by Aryan007; 03-10-2010 at 20:09.
این کاری که گفتی اگه پورتت باز نباشه نمیشه
دلیل اونم اینه که با dial up سرور شدی
منظورم اون روش برای باز کردن پورت بود که ChaGHaL تو صفحه ی 22 تاپیک نوضیح داده بود.
نحوه ی استفاده از فایروال در ویندوز XPبرای انجام این کار می توان مراحل زیر را دنبال نمود :
با توجه به این که دوستان در استفاده از فایر وال برای سرور شدن مشکل دارن این اموزش میتواند موثر واقع شود.
چگونه می توان فایروال را برای یک برنامه خاص(مثل فایل سرور) فعال نمود ؟
در صورتی که فایروال ویندوز فعال شده باشد ، اولین مرتبه ای که یک برنامه درخواست اطلاعات از سایر کامپیوترهای موجود در شبکه ( داخلی و یا اینترنت ) را می نماید ، یک جعبه محاوره ای حاوی یک پیام هشداردهنده امنیتی فعال و از شما سوال خواهد شد که آیا به برنامه متقاضی اجازه مبادله اطلاعات با سایر برنامه ها و یا کامپیوترهای موجود در شبکه داده می شود و یا دستیابی وی بلاک می گردد . در این جعبه محاوره ای پس از نمایش نام برنامه متقاضی با ارائه سه گزینه متفاوت از شما در رابطه با ادامه کار تعیین تکلیف می گردد :
keep blocking : با انتخاب این گزینه به برنامه متقاضی اجازه دریافت اطلاعات داده نخواهد شد .
unblock : پس از انتخاب این گزینه پورت و یا پورت های مورد نیاز برنامه متقاضی فعال و امکان ارتباط با کامپیوتر مورد نظر فراهم می گردد . بدیهی است صدور مجوز برای باز نمودن پورت های مورد نیاز یک برنامه به شناخت مناسب نسبت به برنامه و نوع عملیات آن بستگی خواهد داشت . در صورتی که از طریق نام برنامه نمی توان با نوع فعالیت آن آشنا گردید ، می توان از مراکز جستجو برای آشنائی با عملکرد برنامه متقاضی ، استفاده نمود .
ask me later : با انتخاب گزینه فوق در مقطع فعلی تصمیم به بلاک نمودن درخواست برنامه متقاضی می گردد . در صورت اجرای برنامه ، سوال فوق مجددا" مطرح خواهد شد .
در صورتی که یک برنامه بلاک شده است ولی بدلایلی تصمیم به فعال نمودن و ایجاد شرایط لازم ارتباطی برای آن را داشته باشیم ، می توان به صورت دستی آن را به لیست موسوم به exception اضافه نمود . لیست فوق حاوی نام برنامه هائی است که به آنان مجوز لازم به منظور فعال نمودن ارتباطات شبکه ای اعطاء شده است .
start | control panel | Security Center
کلیک بر روی Windows Firewall از طریق Manage Security settings for
انتخاب add program از طریق exceptions
انتخاب برنامه مورد نظر ( از طریق لیست و یاbrowse نمودن )
پس از انجام عملیات فوق ، می بایست نام برنامه مورد نظر در لیست exception مشاهده گردد . در صورتی که قصد بلاک نمودن موقت فعالیت ارتباطی یک برنامه را داشته باشیم،می توان از cehckbox موجود در مجاورت نام برنامه استفاده نمود . برای حذف دائم یک برنامه موجود در لیست exception ، می توان از دکمه delete استفاده نمود .
موفق باشید.![]()
این کارو انجام دادم فقط اگه firewall داشته باشم باید به اونم پورتو شناسونم؟
نه لازم نیستش
فقط نیازی هم به فایر وال نداری;فایر وال برای سیستم هایی مناسبه که اطلاعات خاصی رو نگه داری میکنن.ویک اتی ویروس قدرتمند مثل NOD32 مناسب هست.
سلام دوبارهسرور راه انداختید یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)