شما یه لطفی بکن و ادرس سایتها رو بگو.
شما یه لطفی بکن و ادرس سایتها رو بگو.
دوستان pro 64jq داریم که بلوری داشته باشه؟
سلام به همگب
به نظر شما بين n61jq و f113fx/b كدوم مدل بهتره ؟
من خودم N61 رو پسنديدم.
كيفيت مانيتور كدوم يكي بهتره ؟؟
راستي N61 فول اچ دي كه نيست ؟؟؟
باتري N61 تا در حالت كاركرد عادي چقدر شارژ نگه ميداره ؟
ممنون
سلام دوست عزیز
خوب بستگی داره برای چه کاری بخوای.ولی اسوس خوبه . به جز ویندوزش که بعضی موقع ها اذیتم میکنه من مشکلی ندارم.
کیفیت مانیتور هم در حد قابل قبولیه . فول اچ دی نیست . ولی اچ دی هست با رزلوشن 1366*768
باتری در حالت عادی و کار عادی در حالت پرفورمنس 1.30 و در حالت save battery حدود 1.50 دقیقه کار میده.
یکی از نقص های این مدل مدت کم باتریه.البته شاید با این کانفیگ طبیعی باشه.
کلا مشکل خاصی نداره.
راستی امروز بازی Splinter cell رو نصب کردم و در حالت high اجرا کردم . بدون افت فریم اجرا شد و با کیفیت عالی .
دمای لپ تاپ در حالت عادی 67 درجه است و با سرعت فن 3600 کار میکنه . تو بازی دما به 82 درجه با سرعت فن 4700 رسید.
این دما چطوره ؟ البته نمیدونم گرافیک این بازی نسبت به بازی های دیگه چجوریه ...
دوستانی که مشکل صدای تق تق رو داشتند پیگیری کردند . کسی به نتیجه ای هم رسیده ؟؟؟
دوستان من حدود 40 صفحه از این تایپیک رو از شب تا صبح خوندم دیگه خسته شدم... نمی دونم همه مطالب رو خوندم یا نه. اما چند چیز این لپ تاپ یکم دلخورم میکنه. یکی همون ال سی دی که full نیست و بعضیها نوشته بودن فقط روی فیلم full کیفیت محسوس میشه اما مشخصا در دیدن نوشته های خود ویندوز و عکسها و ... 100 درصد تاثیر خواهد داشت.
و مشکل دیگه این که وب کم اون 2 مگ بیشتر نیستش. مودم هم نداره. و رنگشم مشکیه که من یک dell هم دارم همیشه کثیف هست به همین خاطر.
البته فقط تو رو خدا این رو دقیق به من بگید سرعت رو یکی نوشته بود خیلی براش پایین بوده به اندازه ای که لایه های فتوشاپ رو که می خواد جا به جا کنه تکه تکه میشه! من کار اصلیم فتوشاپ و یکی از مهمترین دلایل انتخابم هم همین کارت گرافیک و رمش هست اگر قرار باشه با فتوشاپ اینجوری بشه که من بعدش بیچاره میشم:-(
حالا از اینها که بگذریم من ندیدم مدل جدیدتر و بهتری از asus آمده باشه. پس مجبورم همین رو بگیرم ولی چرا قیمت از تایپیک اول تا آخر که کلی اختلاف زمانی دارند هنوز همونه؟ تو سایتهای امرتات و ویستا بالای 1500000 زده که من تا 1350000 تومان برام خوبه اما همین 150000 تومان کار رو برام خیلی سخته میکنه.
میشه بگید الآن چه قیمتی میشه خرید؟
البته داداشم سونی داره و من یک سری تفاوتها رو میبینم به هر حال درسته سونی پول برندش رو می خوره اما کیفیتش در بعضی موارد بیشتره. مثلا موقع تایپ و کار کردن ال سی دی سونی اصلا تکون نمی خوره ولی ال سی دی دل من کمی میلرزه و چشم رو اذیت می کنه. درمورد طراحی هم خداییش سونی معمولا در طراحی کارهای زیباتری ارائه داده
و در آخر تو سایت سازگار 014v رو داره و 061v رو هم داره منتها 061v کیبوردش فارسی هم داره اما اون یکی فقط انگلیسیه! قیمتشون هم فرق نمیکنه. آیا اینها فرق دیگری هم دارند؟
با تشکر
Last edited by nekooee; 05-07-2010 at 05:07.
دوستان سلام.
من معذرت میخوام این یه پست توی چندتا فروم دیدم منم کلی تعجب کردم(چون چیز هایی که دوستان گفتن رو میدونستم) بعد فهمیدم طرف اسپمر بودهو تو سایت های مختلف چرت و پرت مینوسیه.
از دوست عزیزی هم که شاید اونو یه اشتباه انداختم معذرت میخوام![]()
Last edited by mhadishirani; 05-07-2010 at 05:07.
داریم ولی نه تو ایران.تنها مدل Pro64jq که وارد ایران شده JX028v هست که بلوری نداره.![]()
سلام خوبی عزیز
دما کاملآ عادیه.البته اگر Utility های بیکار رو موقع بازی غیر فعال کنی دما پایین تر هم میاد(مثلآ با Game booster).این بازی هم جزء بازیهای سنگین بازاره و گرافیک خوبی هم داره.![]()
با سلام
دوست عزیز من جواب سوالات شما رو دسته بندی میکنم:
1.در مورد صفحه نمایش خب بله LED این لپ تاپ دارای رزولیشن768×1366 یعنی HD است و اختلافش با Full HD زیاد نیست.
2.در مورد وب کم این دستگاه باید بگم که مگه 2 مگاپیکثل کمه .شاید حدود 99 درصد لپ تاپ های بازار از وبکم های ضعیفتر استفاده میکنن.
3.در مورد مودم هم خب اکثر لپتاپ های جدید این قطعه روشون نصب نیست چون عملآ این شکل مصرف از اینترنت داره منسوخ میشه.
4.در مورد رنگ هم که کاملآ سلیقه ایه .من به شخصه نظرم اینه که خیلی باکلاسه ولی خب اره زود لک میشه و اثر لک هم کاملآ معلوم میشه.
5.در مورد سرعت هم باید بگم پستی که شما خوندی اون دوستمون ویندوزش مشکل داشت و رفع شد.از لحاظ سرعت این لپ تاپ از سریعترین مدلهای بازاره و تو پردازش واقعا عالیه.تازه فتوشاپ که سنگین نیست من با این لپتاپ Catia و Primere کار میکنم.
6.از لحاظ کیفیت ساخت بدنه و لرزیدن موقع تایپ و ... این مدل اگر بهتر از سونی نباشه کمتر نیست.شما کاملآ با یه مدل حرفه ای روبرو هستید.
7.در اخر هم بگم که اگر به تاریخ اولین پست این تاپیک توجه کنید میبینید که حدود 2 ماهه که این تاپیک راه اندازی شده برای همین هم اختلاف قیمت به چشم نمیخوره.لالن هم تو بازار قیمت این مدل حدود 1450 است و اگر بگردید تا 1420 هم ممکنه پیدا کنید.البته نه تو سایتها،باید حضوری برید بازار و چون بازار خرابه بعضی فروشنده ها به قیمت خرید هم میدن.
8.شما سعی کن مدل N61jq-jx014v یا اگر بلوری برات مهم نیست مدل با کیفیت Pro64jq-jx028v رو بخری.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)