تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 74 اولاول ... 1959656667686970717273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 735

نام تاپيک: ◄◄ Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

حالا اگه من در کل بخوام ipad بخرم 2 یا 1 (کلا) به چه نکاتی باید توجه کنم و بطور کلی چی کار کنم؟
    (چطور میتونم ios آیپد رو به ios 5 ارتقا بدم؟ (از طریق itunes ؟ چجوری؟ ))
    و اگه از این پک های نرم افزاری که نمونه اش بالای فروم هست بخرم میتونم برنامه هاشو بدون نیاز به جیل روش بریزم؟
    (یعنی میشه اون فایل نرم افزار رو بریزم تو قسمت اپ itunes بعد سینک بشه به آیپد؟آیا ران میشه و مشکلی نیست؟)
    و....
    help me چیزایی که شدید لازمه بدونم چیا ان؟

و در نهایت هم =

---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------

باید بگم که شما اشتباه میکنی نباید آیپد 1 بخری (این چیزیه که بچه های انجمن میگن)
    آیپد 2 همینجور قیمتش داره میاد پایین تا یک هفته دیگه از مرز 1 میلیون میگذره(البته به سمت پایین) حتی 16 گیگش الان 800 | 900 تومان بیشتر نیست.... یک هفته ام یه هفتس صبر کن و آیپد 1 نخر چون خودم دیدم خیلی گندس(آیپد دو فقط 8 میلیمتره)
    چیز خاصی نیاز نیس دقت کنی فقط ببین آکبند باشه و برچسب هم روی صفحت باشه...
    آی او اس 5 هنو نیومده که
    موقعی که گوشی رو به آیتونز می زنی ، اگه آخرین ورژن نباشی بهت میگه... می گه که می خوای برات دانلود کنم؟؟؟ نه که نمی خوام بعدش میزنی دانلود می کنه و آپدیت می کنه و ... اینا رو بزار واس بعد وقتی که دانلود کردی
    اون هم نرم افزار های کرک شده هستن... نرم افزاری رو که بخری فقط روی یه دستگاه جواب میده...
    باید حتما جیل کنی و اپ سینک رو از Cydia نصب کنی تا بتونی نصبشون کنی...

2. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

درود
    این قضیه گیفت کارت چیه؟ 50 دلار میخری برای چقدر؟یعنی شما دارید برای دسترسی 50 دلار میدید؟یعنی 50 دلار که گیفت کارت خریدید می تونید همه برنامه های اپل رو دانلود و نصب کنید؟اگر جواب مثبته برای چه مدت؟اگر منفیه توضیح بدید چی میشه گرفت.و کلا فقط 50 دلاری هست؟
    لطفا راهنمایی کنید
    یه سوال دیگه هم داشتم.
    مدل wifi-3g هم سیم کارت میخوره هم wifi وصل میشه؟یعنی هر دو؟

داره خودمونی میشه sahj7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------

[/COLOR]

باید بگم که شما اشتباه میکنی نباید آیپد 1 بخری (این چیزیه که بچه های انجمن میگن)
    آیپد 2 همینجور قیمتش داره میاد پایین تا یک هفته دیگه از مرز 1 میلیون میگذره(البته به سمت پایین) حتی 16 گیگش الان 800 | 900 تومان بیشتر نیست.... یک هفته ام یه هفتس صبر کن و آیپد 1 نخر چون خودم دیدم خیلی گندس(آیپد دو فقط 8 میلیمتره)[/QUOTE]

مطمينی که 16 گیگ 900 اخه دیجیکالا 3g رو زده 1,045,000!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مرسی کیوان عزیز.
    فقط یه سوال دیگه هم پرسیده بودم که مهمه برام.من میخوام هم با ویفای وصل بشم و هم با سیم کارت.یعنی اینترنت رو همه جا داشته باشم.کدوم مدل اینکارو میکنه؟

6. این کاربر از Gamexland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aref_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    خونمون!!!!!

پيش فرض

مرسی کیوان عزیز.
    فقط یه سوال دیگه هم پرسیده بودم که مهمه برام.من میخوام هم با ویفای وصل بشم و هم با سیم کارت.یعنی اینترنت رو همه جا داشته باشم.کدوم مدل اینکارو میکنه؟
    بعضی جا
    ها خودشون wifi دارند که این خیلی خوبه ولی اگه می خوای همه جا اینترنت داشته باشی باید با سیم کارتشو بخری

داره خودمونی میشه kayvanhendi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با درود فراوان:::>>>...
    مطمينی که 16 گیگ 900 اخه دیجیکالا 3g رو زده 1,045,000!
    دوست عزیز باید خدمتت عرض کنم تو همین مجله دیجیتال دانستنیها ipad 2 wifi 64gb رو زده= 1,150,000 و این رو هم در نظر بگیر که 3g از wifi گرون تره.16 گیگ هم 820 تومانه این توراس که همینجور داره میاد پایین.
    یه چیز دیگه هم بگم اونم اینه که این مجلات موبایل و سایت های فروش همشون قیمت های سر سام آور میزنن شما با کمترین قیمت میتونی تو پاساژ ها (معروف) پیدا کنی و تازه با کلی چونه زدن باهات را میان.
    مرسی کیوان عزیز.
    همون wifi+3g رو باید بگیری.
    دقت کن پشتش باید بالاش سیاه باشه:

اینم برای اطلاعات بیشتر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته زیاد به قیمت سایته توجه نکن...
    با تشکر
    Last edited by kayvanhendi; 10-06-2011 at 13:19.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خبر جدید (بدون v -*- p -*- n از itunes دانلود کنید)
    تا حالا شده یه برنامه هاتونو دانلود نکنین و بزارین برای بعد؟
    خب اون برنامه هایی که تو لیست دانلود هاتون هستند رو میتونین بدون استفاده از ..... دانلود کنین.
    فقط برای سرچ و کارهای دیگه به ..... نیاز دارین. و برای دانلود میتونین از اون استفاده نکنین
    (خودم کشف کردم )(قدیمی بود؟)

10. این کاربر از kayvanhendi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام...
    نه خیر این چیزی که شما میگی درست نیست ببینین برنامه هایی که تو itunes یا app store هست بعضی هاش مجانیه و بعضیاش (اکثرش)پولی اون گیفت کارتی که من خریدم فقط میشه باهاش برنامه های پولی رو خرید و هیچ محدودیتی در تاریخ استفاده و اینا نداره تا هر وقت که موجودیت تموم بشه هست و میتونی برنامه بخری و دانلود کنی بعد این 50$ ری که میخری نه برای دسترسیه و نهبرای اینکه همه برنامه هارو رایگان دریافت کنی نه فقط به همون مقدار میتونی برنامه خرید کنی(مثلا garageband رو در نظر بگیر 4.99$ هست و با این کارت میتونم اونو بخرم و فقط 4.99 دلار از موجودی من کم میشه و میشه 45.01$ و این مقدار میمونه برای برنامه های دیگه)(حتی بعضی برنامه ها بالای 180$ دلار هستند)
    گیفت ها هم انواع مختلف دارن از 15 دلار شروع میشه تا100 و میتونی برای اطلاعات بیشتر و خرید به ابن مراجه کنی:
    کد:
    با تشکر

ببخشید چه برچسبی؟
    روی صفحش یه برچسب هست... البته واس آیپاد و تا جایی که میدونم ایفون هست آیپد رو مطمئن نیستم
    یه سری آنباکسینگ نگاه کن متوجه می شی...

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

روی صفحش یه برچسب هست... البته واس آیپاد و تا جایی که میدونم ایفون هست آیپد رو مطمئن نیستم
    یه سری آنباکسینگ نگاه کن متوجه می شی...
    همون, نیست, چون تا حالا هزار تا آنباکسینگ نگا کردم تنها چیزی که ه شارژر سیم آیپد و یه دفترچه همین
    Last edited by kayvanhendi; 10-06-2011 at 15:40.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برچسب داره... یه برچسب پلاستیکی... اینو نگاه کن :
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •